- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- За кого бихте гласували на изборите,ако можехте?
E да,то тва е целта на предварителните "проучвания",поръчани от разни партии с цел да откажат част от избирателите с мотива"Еми то явно няма смисъл да гласувам за еди-кой-си щом няма шанс"Първоначално написано от gogomana
Ще видим кой къде има място.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
А то в БСП са прекрасни, само като видя грозната муцунка на онова лекенце Вигенин и на Гей Сергей и ми се разваля настроението за деня... Споменах ти за Гергов, за друга мутра в същата "Партия" Румен Петков, на младини известен с прякора Главътъ, който ходи да припикава фонтаните като се напие, да не говорим за абсолютния крадец и мошеник Румен Овчаров, подписал ред ощетяващи енергийната сигурност на България договори и държавата като цяло. Атака може и те да не са китка за мирисане, и те да имат мутри като Слави Бинев, но като цяло принципите им са за предпочитане пред тези на БСП. И поне хората от Атака са националисти, а тези от БСП са глобалисти-либерали. Как искаш да предпочета партия, която е ЗА влизането на Турция в ЕС пред партия, която е ПРОТИВ влизането на Турция в ЕС, айде отговори ми?Първоначално написано от gogomana
Ти ако питаш мене никой вече управлявал не трябва да има място в играта.Още не съм решил твърдо за кого ще гласувам и общо взето колебанията са мим/у НАПРЕД или Атака.Засега Атака ме грабват с идеята,че ще борят да не приемат Турция в Европейският Съюз.Първоначално написано от gogomana
НАПРЕД също е против влизането на Турция в ЕС и ще се бори срещу него, просто това не е самото мото на предизборната им кампания![]()
ФАКТ Е- ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ!
за сините
много ясно че ГЕРБ,другите са нещастници....![]()
Имам чувството, че някой член на ГЕРБ прави акаунти с тийн имена хаха. По темата - Атака.
за никоя
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
За никого.Всички са едни и същи.
За никой сиг.
Тези за които ще гласувам няма да участва.
Войни на Тангра
ГЛАСУВАЙ ЗА ГЕРБ!СПАСИ БЪЛГАРИЯ! Да бе да.Бойко не опрай столицата(особенно с тоя боклук там) камо ли страната!
Който гласува за Атака-Получава гражданска война
Който гласува за БСП-Получава ДПС
Който гласува за ГЕРБ-Получава Костов...
Решението изберете по малкото злооо...кое е то???....
Извод:всички са въздух под налягане!
А ти като не гласуваш автоматично цъкаш ДПС.Аман от такива като тебе.Първоначално написано от chemist9009
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Еми прав си,всичко което си написал е вярно.Най-малкото зло е последното-Бойко И Костов,колкото и да ми е неприятен кметът само те имат шанс да разкарат най-после турците и комунистите от там.А за Атака -no coment ,ако някой наистина си мисли,че тея фанатични психопати няма да опропастят България,връщайки я десетилетия назад,по добре да си седят вкъщи на изборите и да си гледат СКАТ,Вучков и тн.Първоначално написано от chemist9009
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
Мда, общото между Бойко, Костов и БСП-ДПС-НДСВ е, че са ЗА приемането на Турция в Евросъюза, нека някой направи разлика между тях тогава. Уж ГЕРБ и СДС-ДСБ са много против ДПС, обаче подкрепят Турция, оттам потурчването на България. На какво основание да ги подкрепяме тогава ако имаме глава на раменете? Може и Атака в доста отношения да не стават, но поне по отношение на външната ни политика са заели изключително вярна и точна позиция по ключов за съдбата на България въпрос- Турция ДА НЕ влезе в ЕС. Тази позиция заема и движение НАПРЕД(особено ВМРО винаги е било също против такова членство). Така че който иска истинска промяна за България, която не включва превръщането на страната ни в турски вилает, да гласуват за патриотичните организации и партии като ВМРО, Атака, защо не и БНС, но т. н. "десни" и т. н. "леви" са жива трагедия. Наглед показват желание за промяна, но основната им идея е България да служи на общоевропейски, американски, натовски и всякакви други чужди интереси преди да служи на своите собствени национални интереси.
Аз съм против ДПС и по-скоро против приемането на Турция в ЕС на този етап,но също така съм против и насилственото изселване на турците от нашите територии.Това е нарушаване на човешките права.Независимо дали ни харесва или не те са български граждани,които живеят тук още от турското робство,това са честни и трудолюбиви хора,които несправедливо са слагани под общ знаменател с циганите.Тъй като съм против това да има села в България,в които да се говори само на турски,смятам че трябва не само българското образование да е задължително,но и да бъде следено дали това се изпълнява навсякъде.По-дрaстични мерки не трябва да се взимат,защото последствията може да са фатални и едно от тях е гражданската война,от която никой няма да спечели,а сега само тя ни липсва.Мисля,че десните имат подобни виждания относно Турция,за това ги подкрепям
Абе хайде не ми разправяй ти за ВМРО, тъй като си член си пристрастен вероятно. Навсякъде във всяка партия има хора, които си гонят интересите, а доколкото познавам българския манталитет е много вероятно там да има хора, за които личния интерес е на първо място. Второ, за да се издигне една партия трябва да има подкрепа, а това става с бизнесмени, които следват също свои интереси, така че е много малко вероятно да има партия, която си е чиста и неопетнена. Вероятно такава партия има, но тя никога не може да влезе в парламента, защото няма да набере нужните и гласове.Първоначално написано от kristo
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Имай на предвид, че според конституцията на Р България, гражданите и имат право да говорят на майчиния си език. Така че закона не е против говоренето на турски в България, нищо че българския език е официален, но то това му е и смисъла на официален. Означава, че се използва навсякъде в документи, грамоти, награди и така нататък.Първоначално написано от love_enrique
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ех "демократке", сакън някой да не каже някоя по-остра дума по адрес на турците и циганите и ти веднага да не почнеш с лекциите за хуманност и либерализъм, да припомняш Възродителни процеси, "граждански войни" и всякакви такива... Гузен негонен бяга, не знам защо всяка критика към турците я приемаш като потенциална заплаха за геноцид спрямо тях и едва ли не я приемаш лично. Все едно аз турци никога не съм познавал и не познавам, все едно съм нямал и нямам и в момента приятели турци, все едно като кажа "турците" и визирам всички турци до един без изключение. Ама на теб да обяснявам тези неща, нейсе, няма да ме разбереш.Първоначално написано от love_enrique
Ето това е най-голямата простотия и то изцяло антибългарска, която в Парламента приеха. Какво значи майчин език? В България официалния(тоест точно майчиния) език е Българския. Да сте чували в турция да се преподава на "майчин" кюрдски език или нещо такова? Няма, ама и да има в крайна сметка не ми пука, аз си гледам България. И според Конституцията на България, която грубо се погазва, в България малцинства НЯМА, а всички до един са БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, няма турско, циганско и патагонско малцинство. Тогава в нарушение на Конституцията се проповядва мултиетничност и се водят часове на чужд език, защото майчиния език в България е само българския. И изобщо няма никакво право да се говори за малцинства въобще, защото България е НАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА на БЪЛГАРИТЕ, тоест на БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ.Имай на предвид, че според конституцията на Р България, гражданите и имат право да говорят на майчиния си език. Така че закона не е против говоренето на турски в България, нищо че българския език е официален, но то това му е и смисъла на официален. Означава, че се използва навсякъде в документи, грамоти, награди и така нататък.
[quote="kristo"]Ех "демократке", сакън някой да не каже някоя по-остра дума по адрес на турците и циганите и ти веднага да не почнеш с лекциите за хуманност и либерализъм, да припомняш Възродителни процеси, "граждански войни" и всякакви такива... Гузен негонен бяга, не знам защо всяка критика към турците я приемаш като потенциална заплаха за геноцид спрямо тях и едва ли не я приемаш лично. Все едно аз турци никога не съм познавал и не познавам, все едно съм нямал и нямам и в момента приятели турци, все едно като кажа "турците" и визирам всички турци до един без изключение. Ама на теб да обяснявам тези неща, нейсе, няма да ме разбереш.Първоначално написано от love_enrique
[quote]
Ок,ти като не си съгласен с моите идеи би ли казал какво точно предлагаш да се направи с турците вместо само да си приказваш "патриотични" приказки как сме българи и турците нямат място в страната ни и тн и тн и тн.То така всеки може-най-лесно е да говорим против турците и циганите защото никой не ги харесва и така печели одобрение-това е единствената причина Атака например да е 4та в парламента.Нито давам лекции,нито приемам нещо лично,всъщност дори нямам близки приятели турци,въпроса е принципен,това са си просто моите виждания,като твоите не са такива-ок,можеш вместо да ме "иронизираш" да предложиш конкретно решение на проблема.
Турците нямат място в страната ни ако се самоотделят от Българския народ. Не може да се самоопределяш за турчин, пък да ползваш всички права и привилегии като всеки един български гражданин, не съм ли прав? Щом живееш в България или си българин независимо от етническата си принадлежност, или ако не си- не можеш да прредявяваш права и претенции да си равноправен с един български гражданин с българско национално самосъзнание.
И какво решение предлагам- казвал съм го хиляда пъти- забрана на ДПС, налагане на Българска национална доктрина за всички български граждани без изключение и изучаването й в училище, задължително изучаване на Български език за всички ученици без изключение(отнася се и за турчеещите се и циганеещите се) и т. н.
А аз не предложих ли същото?С кое по-точно не си съгласен?
Бъркаш термините "етническа принадлежност" и "българско гражданство". Турците в България са български граждани и като такива са задължени да използват българският език в официални документи, институции и така нататък. Но майчиния им език е турски и те си имат право да говорят на него. Опитай се да си представиш, че ставаш гражданин на САЩ и какво. Идват и ти казват няма да говориш на български език, а само на английски. Ще се съгласиш ли?Първоначално написано от kristo