.

Виж резултатите на анкетата: Ако можех,щях да гласувам на изборите за ЕП за:

Гласували
60. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ГЕРБ

20 33,33%
  • БСП

12 20,00%
  • ДПС

4 6,67%
  • НДСВ

5 8,33%
  • Синята коалиция

10 16,67%
  • Ред,законност и справедливост

9 15,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 110
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от gogomana
    Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    Синята коалиция.
    +1 Ясно защо
    тези вече нямат място в тази игра...
    E да,то тва е целта на предварителните "проучвания",поръчани от разни партии с цел да откажат част от избирателите с мотива"Еми то явно няма смисъл да гласувам за еди-кой-си щом няма шанс"
    Ще видим кой къде има място.
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Цитирай Първоначално написано от kristo
    БСП+ГЕРБ=едни и същи боклуци.

Гоше, айде моля те само недей да твърдиш, че БСП не е замесено с мафията/олигархията/ в българското политическо пространство. Виж само кой влезе в Изпълнителното бюро на "Партията"- една от най-гнусните и крадливи мутри- свинаря Георги Гергов и само той да е, ами братята Галеви с които припиканото мушкато Румен Петков е пръв другар? Ами Манджуков? Моля те, умно интелигентно момче си, имаш способността да разсъждаваш трезво и логично, замисли се над тези неща както винаги си го правил, недей ги отминава така. БСП означава чалга, Азис, Митьо Пищова, Биг Брадър и всичко това общо накуп, че и още. БСП може да ни донесе само чалга, кебапчета по изборите, предизборни увеличения на пенсиите и заплатите за залъгване на избирателя, членство на Турция в ЕС, подкрепа за ДПС. С какво БСП е защитило някога националния ни интерес?

И не си ли наясно, че БСП оттук насетне винаги ще играе в един отбор с ДПС? Станишев е дотолкова зависим и свързан с него, че няма накъде повече. Просто като приятел ти го казвам. Виждаш как живеем, според теб добре ли е, нормален ли ни е стандарта на живот, имаме ли нормални условия въобще и ти лично като човек и българин чувстваш ли се добре и задоволен от сегашното си благосъстояние? Ето затова става въпрос и ми е много интересно как все още доста млади хора се заблуждават, та вярват в БСП, която е една изцяло неосъществима и загубена кауза. Говорил съм и с хора от БСМ по същите теми, мирно и тихо сме си говорели, дори и те не могат да намерят достатъчно аргументи да защитят ръководството на "Партията" и не харесват Станишев, но вярват в някакъв идеал, което по принцип е много хубаво, стига този идеал да има някакво покритие. А в случая с БСП няма никакво покритие...
    А кой,Атака ли- в тяхната партия има само педофили и престъпници,които стрелят по магистралите...а-и 1 ШЕЗОФРЕНИК!!!
    А то в БСП са прекрасни, само като видя грозната муцунка на онова лекенце Вигенин и на Гей Сергей и ми се разваля настроението за деня... Споменах ти за Гергов, за друга мутра в същата "Партия" Румен Петков, на младини известен с прякора Главътъ, който ходи да припикава фонтаните като се напие, да не говорим за абсолютния крадец и мошеник Румен Овчаров, подписал ред ощетяващи енергийната сигурност на България договори и държавата като цяло. Атака може и те да не са китка за мирисане, и те да имат мутри като Слави Бинев, но като цяло принципите им са за предпочитане пред тези на БСП. И поне хората от Атака са националисти, а тези от БСП са глобалисти-либерали. Как искаш да предпочета партия, която е ЗА влизането на Турция в ЕС пред партия, която е ПРОТИВ влизането на Турция в ЕС, айде отговори ми?

Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    Синята коалиция.
    +1 Ясно защо
    тези вече нямат място в тази игра...
    Ти ако питаш мене никой вече управлявал не трябва да има място в играта.Още не съм решил твърдо за кого ще гласувам и общо взето колебанията са мим/у НАПРЕД или Атака.Засега Атака ме грабват с идеята,че ще борят да не приемат Турция в Европейският Съюз.

НАПРЕД също е против влизането на Турция в ЕС и ще се бори срещу него, просто това не е самото мото на предизборната им кампания

Град
    София
    ФАКТ Е- ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ!

hottie
    Guest
    за сините

много ясно че ГЕРБ,другите са нещастници....

Имам чувството, че някой член на ГЕРБ прави акаунти с тийн имена хаха. По темата - Атака.

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    АТАКА!

Защо не са в анкетата?!?!?!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    за никоя
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    АТАКА!

Защо не са в анкетата?!?!?!
    +1

За никого.Всички са едни и същи.

За никой сиг.
    Тези за които ще гласувам няма да участва.
    Войни на Тангра

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    ГЛАСУВАЙ ЗА ГЕРБ!СПАСИ БЪЛГАРИЯ! Да бе да.Бойко не опрай столицата(особенно с тоя боклук там) камо ли страната!
    Който гласува за Атака-Получава гражданска война
    Който гласува за БСП-Получава ДПС
    Който гласува за ГЕРБ-Получава Костов...
    Решението изберете по малкото злооо...кое е то???....
    Извод:всички са въздух под налягане!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    ГЛАСУВАЙ ЗА ГЕРБ!СПАСИ БЪЛГАРИЯ! Да бе да.Бойко не опрай столицата(особенно с тоя боклук там) камо ли страната!
    А ти като не гласуваш автоматично цъкаш ДПС.Аман от такива като тебе.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Еми прав си,всичко което си написал е вярно.Най-малкото зло е последното-Бойко И Костов,колкото и да ми е неприятен кметът само те имат шанс да разкарат най-после турците и комунистите от там.А за Атака -no coment ,ако някой наистина си мисли,че тея фанатични психопати няма да опропастят България,връщайки я десетилетия назад,по добре да си седят вкъщи на изборите и да си гледат СКАТ,Вучков и тн.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...

Мда, общото между Бойко, Костов и БСП-ДПС-НДСВ е, че са ЗА приемането на Турция в Евросъюза, нека някой направи разлика между тях тогава. Уж ГЕРБ и СДС-ДСБ са много против ДПС, обаче подкрепят Турция, оттам потурчването на България. На какво основание да ги подкрепяме тогава ако имаме глава на раменете? Може и Атака в доста отношения да не стават, но поне по отношение на външната ни политика са заели изключително вярна и точна позиция по ключов за съдбата на България въпрос- Турция ДА НЕ влезе в ЕС. Тази позиция заема и движение НАПРЕД(особено ВМРО винаги е било също против такова членство). Така че който иска истинска промяна за България, която не включва превръщането на страната ни в турски вилает, да гласуват за патриотичните организации и партии като ВМРО, Атака, защо не и БНС, но т. н. "десни" и т. н. "леви" са жива трагедия. Наглед показват желание за промяна, но основната им идея е България да служи на общоевропейски, американски, натовски и всякакви други чужди интереси преди да служи на своите собствени национални интереси.

Голям фен
    Аз съм против ДПС и по-скоро против приемането на Турция в ЕС на този етап,но също така съм против и насилственото изселване на турците от нашите територии.Това е нарушаване на човешките права.Независимо дали ни харесва или не те са български граждани,които живеят тук още от турското робство,това са честни и трудолюбиви хора,които несправедливо са слагани под общ знаменател с циганите.Тъй като съм против това да има села в България,в които да се говори само на турски,смятам че трябва не само българското образование да е задължително,но и да бъде следено дали това се изпълнява навсякъде.По-дрaстични мерки не трябва да се взимат,защото последствията може да са фатални и едно от тях е гражданската война,от която никой няма да спечели,а сега само тя ни липсва.Мисля,че десните имат подобни виждания относно Турция,за това ги подкрепям

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Ихаа, няма ги нито ВМРО, нито Атака, егати наглата и нагласена анкета. Всички от изброените партии са либерал-глобалистко-команоидни, с две думи боклуци. Не бих гласувал нито за БСП, нито за техния по-малък брат партията на мутрата ББ, да не говорим за ДПС-та и други подобни. Единствено патриоти, а не разни глобалистки мекерета могат да дадат нова политическа и управленска визия на България, която да е от полза на всички ни.

А аз лично ще гласувам за ВМРО и коалицията, в която участва- НАПРЕД.
    Имам познат в партия и знам, какви курвенски истории се разиграват там. Знам им гадните номерца, честно казано думите на Алеко Константинов, които той е сложел в устата на Бай Ганьо са вярни: Всички са маскари!
    Айде не ми обяснявай какво казал някакъв твой приятел. Аз съм член на ВМРО от 3 години вече и съм изцяло наясно със ситуацията в Организацията. Определено си имаме трески за дялане, не отричам, но ВМРО си е един стълб на Българщината и макари в ръководството да има хора, които преследват и личните си интереси и не са бедняци, защитават на първо място българското. Същото се отнася и за Атака, БНС също са определено за предпочитане пред помиярите от БСП, ДПС, НДСВ и всички останали туркофилско-еврейско-либерално-помиярски партийки. Ако не правиш разлика, толкова по-зле за теб. Щом ти е все едно дали ще ни управлява партията БСП-ДПС-НДСВ или ще ни управляват националисти, пък били те и хора, които търсят И личния си интерес покрай националния, толкова по-зле.

А някой подметна НДСВ... партията, която "спомогна" България да влезе в ЕС със свалени гащи, със спрени блокове на АЕЦ, партията, която е ЗА влизането на Турция в ЕС, партия, в чието ръководство има повече евреи, отколкото българи(справка Мундьо Паси, Куневица и оня боклук Миленчо Велчев и т. н.), партията на Дедо "Цар"(Негово нищожество, издънката на Кобурготския род), които си присвои Рила, Пирин и Стара планина, заграби десетки имоти и гори и какво ли още не. Заедно с БСП и ДПС са най-големите мошеници и боклуци в българската политика. СДС и Костов даже и те не могат да им се мерят, направо са за предпочитане пред тях. Е, това не се отнася за новото НДСВ-ГЕРБ на мутрата ББ.
    Абе хайде не ми разправяй ти за ВМРО, тъй като си член си пристрастен вероятно. Навсякъде във всяка партия има хора, които си гонят интересите, а доколкото познавам българския манталитет е много вероятно там да има хора, за които личния интерес е на първо място. Второ, за да се издигне една партия трябва да има подкрепа, а това става с бизнесмени, които следват също свои интереси, така че е много малко вероятно да има партия, която си е чиста и неопетнена. Вероятно такава партия има, но тя никога не може да влезе в парламента, защото няма да набере нужните и гласове.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Аз съм против ДПС и по-скоро против приемането на Турция в ЕС на този етап,но също така съм против и насилственото изселване на турците от нашите територии.Това е нарушаване на човешките права.Независимо дали ни харесва или не те са български граждани,които живеят тук още от турското робство,това са честни и трудолюбиви хора,които несправедливо са слагани под общ знаменател с циганите.Тъй като съм против това да има села в България,в които да се говори само на турски,смятам че трябва не само българското образование да е задължително,но и да бъде следено дали това се изпълнява навсякъде.По-дръстични мерки не трябва да се взимат,защото последствията може да са фатални и едно от тях е гражданската война,от която никой няма да спечели,а сега само тя ни липсва.Мисля,че десните имат подобни виждания относно Турция,за това ги подкрепям
    Имай на предвид, че според конституцията на Р България, гражданите и имат право да говорят на майчиния си език. Така че закона не е против говоренето на турски в България, нищо че българския език е официален, но то това му е и смисъла на официален. Означава, че се използва навсякъде в документи, грамоти, награди и така нататък.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Аз съм против ДПС и по-скоро против приемането на Турция в ЕС на този етап,но също така съм против и насилственото изселване на турците от нашите територии.Това е нарушаване на човешките права.Независимо дали ни харесва или не те са български граждани,които живеят тук още от турското робство,това са честни и трудолюбиви хора,които несправедливо са слагани под общ знаменател с циганите.Тъй като съм против това да има села в България,в които да се говори само на турски,смятам че трябва не само българското образование да е задължително,но и да бъде следено дали това се изпълнява навсякъде.По-дрaстични мерки не трябва да се взимат,защото последствията може да са фатални и едно от тях е гражданската война,от която никой няма да спечели,а сега само тя ни липсва.Мисля,че десните имат подобни виждания относно Турция,за това ги подкрепям
    Ех "демократке", сакън някой да не каже някоя по-остра дума по адрес на турците и циганите и ти веднага да не почнеш с лекциите за хуманност и либерализъм, да припомняш Възродителни процеси, "граждански войни" и всякакви такива... Гузен негонен бяга, не знам защо всяка критика към турците я приемаш като потенциална заплаха за геноцид спрямо тях и едва ли не я приемаш лично. Все едно аз турци никога не съм познавал и не познавам, все едно съм нямал и нямам и в момента приятели турци, все едно като кажа "турците" и визирам всички турци до един без изключение. Ама на теб да обяснявам тези неща, нейсе, няма да ме разбереш.
    Имай на предвид, че според конституцията на Р България, гражданите и имат право да говорят на майчиния си език. Така че закона не е против говоренето на турски в България, нищо че българския език е официален, но то това му е и смисъла на официален. Означава, че се използва навсякъде в документи, грамоти, награди и така нататък.
    Ето това е най-голямата простотия и то изцяло антибългарска, която в Парламента приеха. Какво значи майчин език? В България официалния(тоест точно майчиния) език е Българския. Да сте чували в турция да се преподава на "майчин" кюрдски език или нещо такова? Няма, ама и да има в крайна сметка не ми пука, аз си гледам България. И според Конституцията на България, която грубо се погазва, в България малцинства НЯМА, а всички до един са БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, няма турско, циганско и патагонско малцинство. Тогава в нарушение на Конституцията се проповядва мултиетничност и се водят часове на чужд език, защото майчиния език в България е само българския. И изобщо няма никакво право да се говори за малцинства въобще, защото България е НАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА на БЪЛГАРИТЕ, тоест на БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ.

Голям фен
    [quote="kristo"]
    Ех "демократке", сакън някой да не каже някоя по-остра дума по адрес на турците и циганите и ти веднага да не почнеш с лекциите за хуманност и либерализъм, да припомняш Възродителни процеси, "граждански войни" и всякакви такива... Гузен негонен бяга, не знам защо всяка критика към турците я приемаш като потенциална заплаха за геноцид спрямо тях и едва ли не я приемаш лично. Все едно аз турци никога не съм познавал и не познавам, все едно съм нямал и нямам и в момента приятели турци, все едно като кажа "турците" и визирам всички турци до един без изключение. Ама на теб да обяснявам тези неща, нейсе, няма да ме разбереш.
    [quote]

Ок,ти като не си съгласен с моите идеи би ли казал какво точно предлагаш да се направи с турците вместо само да си приказваш "патриотични" приказки как сме българи и турците нямат място в страната ни и тн и тн и тн.То така всеки може-най-лесно е да говорим против турците и циганите защото никой не ги харесва и така печели одобрение-това е единствената причина Атака например да е 4та в парламента.Нито давам лекции,нито приемам нещо лично,всъщност дори нямам близки приятели турци,въпроса е принципен,това са си просто моите виждания,като твоите не са такива-ок,можеш вместо да ме "иронизираш" да предложиш конкретно решение на проблема.

Турците нямат място в страната ни ако се самоотделят от Българския народ. Не може да се самоопределяш за турчин, пък да ползваш всички права и привилегии като всеки един български гражданин, не съм ли прав? Щом живееш в България или си българин независимо от етническата си принадлежност, или ако не си- не можеш да прредявяваш права и претенции да си равноправен с един български гражданин с българско национално самосъзнание.
    И какво решение предлагам- казвал съм го хиляда пъти- забрана на ДПС, налагане на Българска национална доктрина за всички български граждани без изключение и изучаването й в училище, задължително изучаване на Български език за всички ученици без изключение(отнася се и за турчеещите се и циганеещите се) и т. н.

Голям фен
    А аз не предложих ли същото?С кое по-точно не си съгласен?

Ето това е най-голямата простотия и то изцяло антибългарска, която в Парламента приеха. Какво значи майчин език? В България официалния(тоест точно майчиния) език е Българския. Да сте чували в турция да се преподава на "майчин" кюрдски език или нещо такова? Няма, ама и да има в крайна сметка не ми пука, аз си гледам България. И според Конституцията на България, която грубо се погазва, в България малцинства НЯМА, а всички до един са БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, няма турско, циганско и патагонско малцинство. Тогава в нарушение на Конституцията се проповядва мултиетничност и се водят часове на чужд език, защото майчиния език в България е само българския. И изобщо няма никакво право да се говори за малцинства въобще, защото България е НАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА на БЪЛГАРИТЕ, тоест на БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ.
    Бъркаш термините "етническа принадлежност" и "българско гражданство". Турците в България са български граждани и като такива са задължени да използват българският език в официални документи, институции и така нататък. Но майчиния им език е турски и те си имат право да говорят на него. Опитай се да си представиш, че ставаш гражданин на САЩ и какво. Идват и ти казват няма да говориш на български език, а само на английски. Ще се съгласиш ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си