Първоначално написано от
Ilikeliljon

Първоначално написано от
kristo
Ихаа, няма ги нито ВМРО, нито Атака, егати наглата и нагласена анкета. Всички от изброените партии са либерал-глобалистко-команоидни, с две думи боклуци. Не бих гласувал нито за БСП, нито за техния по-малък брат партията на мутрата ББ, да не говорим за ДПС-та и други подобни. Единствено патриоти, а не разни глобалистки мекерета могат да дадат нова политическа и управленска визия на България, която да е от полза на всички ни.
А аз лично ще гласувам за ВМРО и коалицията, в която участва- НАПРЕД.
Имам познат в партия и знам, какви курвенски истории се разиграват там. Знам им гадните номерца, честно казано думите на Алеко Константинов, които той е сложел в устата на Бай Ганьо са вярни: Всички са маскари!

Айде не ми обяснявай какво казал някакъв твой приятел. Аз съм член на ВМРО от 3 години вече и съм изцяло наясно със ситуацията в Организацията. Определено си имаме трески за дялане, не отричам, но ВМРО си е един стълб на Българщината и макари в ръководството да има хора, които преследват и личните си интереси и не са бедняци, защитават на първо място българското. Същото се отнася и за Атака, БНС също са определено за предпочитане пред помиярите от БСП, ДПС, НДСВ и всички останали туркофилско-еврейско-либерално-помиярски партийки. Ако не правиш разлика, толкова по-зле за теб. Щом ти е все едно дали ще ни управлява партията БСП-ДПС-НДСВ или ще ни управляват националисти, пък били те и хора, които търсят И личния си интерес покрай националния, толкова по-зле.
А някой подметна НДСВ... партията, която "спомогна" България да влезе в ЕС със свалени гащи, със спрени блокове на АЕЦ, партията, която е ЗА влизането на Турция в ЕС, партия, в чието ръководство има повече евреи, отколкото българи(справка Мундьо Паси, Куневица и оня боклук Миленчо Велчев и т. н.), партията на Дедо "Цар"(Негово нищожество, издънката на Кобурготския род), които си присвои Рила, Пирин и Стара планина, заграби десетки имоти и гори и какво ли още не. Заедно с БСП и ДПС са най-големите мошеници и боклуци в българската политика. СДС и Костов даже и те не могат да им се мерят, направо са за предпочитане пред тях. Е, това не се отнася за новото НДСВ-ГЕРБ на мутрата ББ.