.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Смахната

Смахната

Аз съм момиче 6 клас. Сега е на мода да си к*рва, алкохолик и да пушиш всяко междучасие. На където и да погледна все се е*ат, включително тези от 5 клас. Всички ме мислят за смахната заради това, че не правя всичко това! Аз също се забавлявам като тях (е не и с тва да бъда к*рва и да се е*ба по коридорите), правя глупости, но там където трябв. Не мисля, че училището е това място. Да се променя ли?
    УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
    ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!

Re: Смахната

Цитирай Първоначално написано от alexandra00
    Да се променя ли?
    НЕ!
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

да.
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    хаха, добре ли си? мн ясно, че не!
    мани ги тея тъпанари, като пораснат ше са жалки отрепки (те и сега са де)

Град
    In your pink dreams.. :]
    Оффф чесно писна ми от такива етикети като "сега е модерно да си к*рва, да пушиш бла бла и ако не си такъв си смахнат, но аз знам че съм много над тяхното ниво, но да се променя ли все пак ? " Еми то отвътре ти идва бе, закво ни питаш нас като вече знаеш отговора?
    А пък и откъде ви хрумна на всички тва,че ако си нормален всички те изолират?! Аз не пуша, не съм от "готините" Ама кво от тва? Не само, че никой не ме изолира,ами даже ме ценят заради това. А пък и кой каквото иска ще си прави.. Нека да пушат, да се еб*т абе квото искат да правят Просто ги игнорираш и това е..

Re: Смахната

Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Да се променя ли?
    НЕ!
    +1 Защо да падаш на тяхното ниво?!

Град
    Там някЪде...
    5 клас Шяшнахте ме! Не са ли прекалено малки !??
    Знаех, че ги има сякви курви, но мислех, че почват от 7-8 клас....
    А ти не падай на тяхното ниво. Ако сега си мислиш, че са готини, след време след като пораснеш, ще разбереш колко жалки са всъшност...

Мега фен
    защо изобщо питаш?? мисля, че сама знаеш отговора. не изневерявай на себе си и на принципите си! и повярвай, след 7 клас тия ще си останат такива отрепки, а ти имаш шанс да влезеш в много по- добра среда. не го пропилявай ;]
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Как можа изобщо да си го помислиш това? Хората трябва да се променят към по-добро,не към по-лошо и да пропадат все повече и повече.

Град
    Скитосвам по улиците
    Не можеш да се промениш само,за да си като другите..Ще направиш огромна грешка!
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Благодаря за мненията. Трябваше ми малко.
    А как се трие тема?
    УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
    ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!

Град
    sofiq
    НЕ! в никъкъв слу4ай не се променяй не ставай курва зариди другите ... ако си толкова тъпа го направи така после и за тебе 6те говорят как си била курва и си била разпоретина както казват вси4ки за курвите ... няма смисъл да се води6 по ъкъла на връстни4ките си ... няма никъкъв смисъл .. 6том се забавлява6 и без тея глупости какъв е смисъла да се променя6 и да се забавлява6 както каза да се ебе6 по коридорите на даскало със всеки сре6тнат
    минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]

Благодаря за отговорите, трябваше ми малко. Не бях сигурна. А как се трие тема?
    УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
    ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!

Благодаря за мненията. Трябваше ми малко.
    А как се трие тема?
    Предполагам си от ония забилите които не говорят и не мърдат от чина си ?
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Само ми е интересно, как се е*ат по коридорите

Голям фен Аватара на crazymm
    Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    Само ми е интересно, как се е*ат по коридорите
    + 1

Аз съм 7 клас и когато бях една смяна с 6 клас беше супер смях. Не мога да повярвам как може някой да изглежда като ония.. Постоянно си припомнях, че са една година по - малки от мен, ама бяха неописуемо смешни. За няколкото месеца прекарани с тези "прекрасни момиченца" установих в какво НЕ искам да се превръщам никога!
    бтв от 5 клас в нащо даскало има две момичета, които са правили секс със 17-годишни е така - за модата..

Ами те се натискат, лигавят и т.н.
    Благодаря! Как се заключва тема? Моооооооляяяяя кажетеееее!!!
    УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
    ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си