- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато с времето чувствата изстината ...
Така, историята ми е следната.. Преди много време се влюбих в едно момче. Направих всичко възможно да го спечеля и след дълги усилия и много борба накрая успях. Бяхме заедно много дълго време.. първоначално той се държеше малко хладно , но аз го обичах толкова силно , че бях готова на всичко само и само да е с мен - накрая той се влюби в мен и ме заобича.. но сякаш с времето аз се изморих да тичам по него и когато той най сетне се влюби истински в мен аз вече не искам да съм с него. Не знам какво да правя , преди няколко дни му казах , че имам нужда от време да помисля - а точно в този момент не мога да намеря и най- малък повод да го оставя защото той се държи страхотно - без грешка. Много съм объркана. Вече не знам какво точно искам - обичам го, но в същото време не искам да съм с него. Ако някои все пак разбра обърканата ми история моля помогнете ..![]()
За мен е непонятно това "обичам го но не искам да съм с него" ....Ако го обичаше щеше да искаш... според мен е останал само навика в теб, което хич не е добре, защото след дългите ти мъчения сега ще е негов ред...
Опитай се да помислиш защо всъщност не искаш да си с него ... уморила си се от какво?! От ходенето в краката му... да ама сега виждаш плода на твоя труд... в смисъл, че го заслужаваш и тярбва да му се радваш, но в крайна сметка ти си знаеш... помисли преди да направиш нещо по-сериозно, за да не съжаляваш после... Успех!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Напомняш ми на тази която дадох 2 години от живота си бориш се и искаш нещо силно и когато го получиш край вече няма чувства не ви разбирам вас с тоя тертип...![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Така, както те разбрах - ти си свикнала супер много с него, той се държи много добре с теб и точно заради това не искаш да го оставиш, по-скоро го обичаш като брат, отколкото като приятел или с други думи просто не го желаеш физически (разбирай сексуално). Ако е така, наистина няма смисъл да се мъчите, тъй като нищо повече не може да се направи, този момент дойде ли нещата са необратими...вярвай ми. По-добре си останете добри приятели, въпреки че той едва ли ще е съгласен на подобно нещо, но...
Казвам ти го от личен опит, защото и аз съм бил точно в твоята ситуация (нищо, че съм момче), така че със сигурност знам какво говоря. Разбира се, в крайна сметка избора е само и единствено твой.![]()
Няма смисъл да продължаваш да си с него ! Бил ти е мечта , постигнала си я ! Сега продължи напред , омръзнал ти е .. Един приятел беше така и аз му казах 'остави я , като не я обичаш ' /бяха заедно от 1 месец/ , сега на 6-я той я зарязва като и казва 'Не те обичах' .. Момичето го няма 2 дни на даскало , нагълтало се с хапчета и се питам , защо за Бога трябваше да я лъже , просто защото тя много го обичаше и се държеше мило с него?! Колкото по - рано толкова по - добре и за тебе и за него ! Ти сама си го написа в заглавието на темата , чувствата ти са изтинали![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Въпроса е там , че съм с него от 4 години, едва ли ми е бил каприз и за това казвам , че още го обичам , но явно наистина ми е станал навик ..
Евала сега му покажи и докажи че си е губил времето с теб...
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от krisipetkova1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'Faces' прекалено си лош !![]()
Какво да направи , че вече са се променила чувствата й ?! Защо да си е губил времето с нея ?! Всички се променяме , недейте така .. Това , че са 4 години заедно не значи ,че са приковани един за друг ! Винаги може да има край .. Не му е длъжна !
♫ Beautiful.. ♫
Писането на кирилица е задължително!
what3ver
Може би прекалявам щот съм пристрастен така да се каже.Знам какво ще изпита гаджето аз го изживявам това и знам това чувство да си предаден ей така за нищо защото както тя самата каза той се държи безупречно с нея.Когато се е държал като задник тя е била луда по него когато е станал това което тя е искала да бъде айде край следващия.Каквото и да обеснява тя или 100 други съфорумци постъпката и е гадна.
![]()
Ама остай ве кво и пука на нея ? Ей така се е събудила една сутрин след 4 години и е разбрала че не го обича и ся проблема е че момчето се държи добре с нея и няма защо да скъса с него.Да ти имам разсъжденията честно авторке бъди 100% сигурна че това ще ти се върне кармата понякога закъснява но никога не забравя и прощава.Първоначално написано от qazwsx
![]()
Извинявай , но след 4 години в който съм го почитала като бог и съм правила всичко за него а той си правеше каквото си поиска и сега тепърва ми каза : "започвам да се влюбвам в теб" - След 4 години . Аз не съм виновна , че се уморих . А и както по рано казах все още го обичам много , просто живота ми се промени много ..
Пълни идиотщини, как ще го обичаш, пък няма да искаш да си с него?Това простотия ли е или сарказъм?Не го обичаш, а и в началото си била обсебена, това не е любов, а свръх привличане, вече неговото мога да го нарека любов, защото тя се появява след време, а не веднага, не може да обичаш някого, когото не познаваш!
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Обичам го много...уморих се...това са 2 взаимно изключващи се неща не може да го обичаш и да си уморена от него![]()
![]()
и на мен ми е чудно обичаш го но в същото време не искаш да си с него![]()
Знаеш ли като кажеш на някой обичам те...като спите заедно...като сте заедно 4 години е ебати смешното и наивното накрая да е обича го като брат като приятел това са детски истории и плоски много плоски извинения...Първоначално написано от MartiG
![]()
може ли да попитам на колко си години? ... е ако си се уморила от тичане след него винаги има изхода да се разделите..![]()
ха представете си, чувствата изтиват... сякаш на вас не ви се е случвало, какво я нападате, да не е виновна тя, че 4 години е правила всичко за него, а той е бил безразличен...много ясно, че ще претръпне...привързана си към него, авторке, не е лесно да сложиш край след толкова време и след всичките усилия, които си положила, но само факта, че мислиш за раздялата показва, че явно наистина не искаш да си с него... Разбира се, че е гадно... коя раздяла не е гадна... сега ти ще излезеш лощата, но в крайна сметка всеки трябва да търси щастието си...
Пффф 'Faces' спри се малко !
Да не би да го е искала , продължавам да твърдя , че НЕ му е длъжна !!! Не е омъжена за него ! С времето нещата се променят и няма какво да я съдите , не го е искала така да стане ! Влюбен бил в нея ЧАК сега, тя по задника му е ходила толкова много време и сега не може да си тръгне , защото той тепърва сега се бил влюбил в нея
Всеки има право на избор , няма защо да си трови нервите и здравето и да се насилва да бъде с човек , който дори не знае дали вече обича .. само защото той бил влюбен в нея
![]()
Мислите като малки деца , сякаш любовта е вечна и са подписали договор , че това никога няма да се случи .. Лелеей.
♫ Beautiful.. ♫
Az te razbiram. Ti si kato men - lovec.bori6 se za nqkoi i kogato ve4e go spe4eli6 i vidi6 , 4e te obi4a ne e interesen.
Rano ili kysno 6te se razdelite da znae6 ;S no ne go izmy4vai i ne go luji.Ili s nego ili ne.
Sorry za latineca, no sym v u4ili6te i v Belgiq nqma kak da si pusna kirilica ...
Аз не мятам,че причината е именно в това,че е "ловец"!!!Ха-Ха,"ловец"вика!Първоначално написано от DevilWish
Ако беше така,нямаше да е цели четири години с него,не смяташ ли!?
И на мене ми се е случвао.Имам сериозен приятел и ми се случи същото,а по-късно и на него...просто се задушаваш в един момент и искаш малко свобода...за нас това беше моментно състояние,"дупка"която успяхме да прескочим,сега нещата отново са гладки и се обичаме все така!Не искаш да си с него,а го обичаш...ти би могла да си с друг,но да видиш него...не ти се вписва,нали...
Съвета ми към тебе е(щом го обичаш)да поговорите и да ти даде време да преусмислиш нещата.След време вече ще знаеш какво искаш!
Желая ти успех!
Изхода не винаги е в раздялата борила се и за кво ? За да го постигне и да го зареже най лесно е да избягаш защо след като сега нещата са ок иска да го зареже а не се бори да задържи това което има ?Тя е като децата искам искам прави всичко за да го постигне и като го получи кво ? Ми не го искам вече![]()
![]()
Ми до някъде те разбирам.Аз 3 години и нещо тичах и чаках едно момче ... сега го имам.Зарязах бившия си след 1 година връзка,за да съм със сегашния.И сякаш вече не го искам толкова.Просто ми е омръзнало да тичам,да се моля и т.н. и когато той се усети,че ме иска ... при мен чувствата вече са охладнелиПървоначално написано от krisipetkova1
незнам какво да те посъветвам,защото и аз самата незнам какво да правя.Дано ти поне успееш да си подредиш мислите и намериш решение на проблема си.Успех
![]()