.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Ако не искаш да си с него се разделете, защото може да стане и по-лошо..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Щом го обичаш защо всъщност не искаш вече да си с него.и като го зарежеш какво?Нима ще ти е по-добре?Е,ако все пак е така,ами остави го,но внимавай,защото после може да съжаляваш и то много.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Az te razbiram. Ti si kato men - lovec.bori6 se za nqkoi i kogato ve4e go spe4eli6 i vidi6 , 4e te obi4a ne e interesen.
    Rano ili kysno 6te se razdelite da znae6 ;S no ne go izmy4vai i ne go luji.Ili s nego ili ne.
    Sorry za latineca, no sym v u4ili6te i v Belgiq nqma kak da si pusna kirilica ...
    Аз не мятам,че причината е именно в това,че е "ловец"!!!Ха-Ха,"ловец"вика!
    Ако беше така,нямаше да е цели четири години с него,не смяташ ли!?
    И на мене ми се е случвао.Имам сериозен приятел и ми се случи същото,а по-късно и на него...просто се задушаваш в един момент и искаш малко свобода...за нас това беше моментно състояние,"дупка"която успяхме да прескочим,сега нещата отново са гладки и се обичаме все така!Не искаш да си с него,а го обичаш...ти би могла да си с друг,но да видиш него...не ти се вписва,нали...
    Съвета ми към тебе е(щом го обичаш)да поговорите и да ти даде време да преусмислиш нещата.След време вече ще знаеш какво искаш!
    Желая ти успех!
    ооо съжалявам, бях в час и нямах време да чета цялата тема, не бях видяла, че са толкова дълго време заедно и какви са им отношенията.

Град
    бълХаристан
    take my strong advice, just remember to always think twice! както казва майкъл джексън, защото след този разговор нищо няма да е какт преди!

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Може би прекалявам щот съм пристрастен така да се каже.Знам какво ще изпита гаджето аз го изживявам това и знам това чувство да си предаден ей така за нищо защото както тя самата каза той се държи безупречно с нея.Когато се е държал като задник тя е била луда по него когато е станал това което тя е искала да бъде айде край следващия.Каквото и да обеснява тя или 100 други съфорумци постъпката и е гадна.
    еи тук си много прав братле!!!

Според мен просто си свикнала с идеята, че трябва да го преследваш. До толкова, че ти в момента обичаш не него, а представата за една игра на котка и мишка. Май е време да осъзнаеш, че не го обичаш и двамата да си продължите живота. Не постъпваш честно спрямо никой в момента.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си