- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите дали...
Има едно момче, което идва в моята компания и като дойде постояно се закача с мен... Проблемът е, че не се закача само с мен, а и с другите момичета, но с мен повече... Понеже той идва рядко при нас реших аз да ходя при него под предтекст,че ходя до една приятелка и се минавам през там, където седи той (дали така се разбира, че го харесвам?) Така и наскоро като минавам той се: " О Мони какво правиш? Накъде си се запътила? и т.н, а след това идва и ме прегръща и то мн силно като ме притиска до тялото си
(направо се разтапям...) Веднъж ме беше хванал и за ръката... Та въпроса ми е: От това написаното как мислите вие: Дали ме харесва или просто съм поредната, с която се закача? Плс хелп
![]()
според мен зарибява всички за да види коя ще му се върже,но пък не е изключено и да те харесва по вече от другите ...абе май нищо не казах ама карай![]()
![]()
еее нищо мерси все пак![]()
ох..от такива дето се "закачат с всички" съм си патила мн..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
... иаз ама все още си патя...Първоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Питай го !Но не всяко момче би тръгнало да прегръща силно момиче само , за да се закача с нея ,, Тука има нещо
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от Hilary_
и аз .. ;Xx
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Може би те харесва.... но за да си наистина сигурна го питай![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
\Първоначално написано от hisy
/ а и в крайна сметка нищо не губиш като го питаш..
Типичното държание на 14-15 годишен тийн ...![]()
Миии според мен не те харесва,а просто се закача ...
Ако това закачане означаваше "харесване" ... то преди време явно не е имало момче от старата ми компания,което да не ме е харесвало![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
оле Боже не!!!Наистина това е поведение на момченца 6-7 клас (може и по-голям да е..просто понякога някой индивиди бележат регрес)Какво да ти кажа просто си се закача човека..ей така щото няма какво да прави.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
май е малък не мога да ти кажа дали те харесва или не момчетата или те харесват или просто си играят
може да има симпатии към теб,излесте някой път или го питай
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бахти уе от една прегръдка правитеее ...
![]()
К'во като те е прегърнал?"Хвана ме за ръката" , ми то ако утре
се докосне до обувката ти сиг ще пуснеш тема "Дали иска да създадем
семейство?" ..![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Само да уточня, че момчето е на 15, лятото ще прави 16![]()
Ае хора на 15-16 години кфо очаквате вечни връзки?! И аз бях така и аз си мечтаех ама идва момента в който трябва да се спре да се мечтае..Всичко има край.На 15 години просто трябва да си правим кефа...Има толкова много време за сериозни връзки и т.н. ;]
Аз мисля ,че те харесва![]()
--------------------------------------------------------
Не съм врачка... може и да те харесва, може и да не те. Зависи от характера му. Ако попринцип така си се държи с момичетата, значи ти си поредната...
nicolepcd
Напълно нормално![]()
Нашата си група понякога ходим в съседния квартал и там ила едно момче със същото държание ( много печено) Дето прави същото винаги ни поздравява, прегръща ни и често се шегува (много е забавен), но просто се държи така със всички(дори и с момчетата
)
Според мен е нещо подобно... не бързай ако той ти коже, че те харесва предполагам, че може да му вярваш, Н0 не си прави илюзии![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl