.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Помогнете моля ви :(

Здравейте аз съм на 17г и искам да разбера дали е възможно да съм в цветна бременност?Значи миналия месец ми дойде но неми тече много беше някво кафяво и червено ...а този месец ми закъснява вече с 10дена ...и тази сутрин си направих тест Shure check, но в него нямаше пипетка с която трябваше да капна 3-4 капки и аз реших да го потопя в чашката с орината там кадето трябва да се капне и изчаках 10мин. и ми показа отрицателно ... и се питам дали ако съм бременна щеше да покаже? А за последно съм правила с.кс през април ,но след това както казах ми дойде но не тече както трябва .... и сега преди малко видех,че имам малко петно кафеникаво кажете какво да правя ?

Долкото знам цветната бременност е наследствена,ако майка ти или баба ти са карали,има вероятност и ти да можеш да караш цветна бременност .. поразпитай маайка ти за всеки случай
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Цитирай Първоначално написано от Cathylicious
    Долкото знам цветната бременност е наследствена,ако майка ти или баба ти са карали,има вероятност и ти да можеш да караш цветна бременност .. поразпитай маайка ти за всеки случай
    не никоя не е карала такава бременност сигорна съм

Цитирай Първоначално написано от nqmam_name
    Най-добре е да идеш на лекар,без много отлагания.. Успех!
    Ами аз ходих на генеколог преди няколко месеца и той ми каза,че единия ми яичник е по голям от другия и че имам хурмони дали е възможно от това да е .... щото и преди ми се е случвало и затова отидох а нейскам пак да ходя щото ме е срам доста

Град
    на ЛуНаТа
    отиди на гинеколог
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Отиди пак на гинеколог..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

аз съм чувала НО НЕ СЪМ СИГОРНА ,че е така при цветната бременност цвета на менстроалния ти цикал е по светъл

ами аз днес си правих още един тест и той ми показа също отрицателно,и днес говорих с една от моя клас и на нея и е същото като на мен дали може да е от времето ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си