- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Помогнете моля ви :(
Здравейте аз съм на 17г и искам да разбера дали е възможно да съм в цветна бременност?Значи миналия месец ми дойде но неми тече много беше някво кафяво и червено ...а този месец ми закъснява вече с 10дена ...и тази сутрин си направих тест Shure check, но в него нямаше пипетка с която трябваше да капна 3-4 капки и аз реших да го потопя в чашката с орината там кадето трябва да се капне и изчаках 10мин. и ми показа отрицателно ... и се питам дали ако съм бременна щеше да покаже? А за последно съм правила с.кс през април ,но след това както казах ми дойде но не тече както трябва .... и сега преди малко видех,че имам малко петно кафеникаво кажете какво да правя ?
Долкото знам цветната бременност е наследствена,ако майка ти или баба ти са карали,има вероятност и ти да можеш да караш цветна бременност .. поразпитай маайка ти за всеки случай![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
не никоя не е карала такава бременност сигорна съмПървоначално написано от Cathylicious
![]()
Ами аз ходих на генеколог преди няколко месеца и той ми каза,че единия ми яичник е по голям от другия и че имам хурмони дали е възможно от това да е .... щото и преди ми се е случвало и затова отидох а нейскам пак да ходя щото ме е срам достаПървоначално написано от nqmam_name
отиди на гинеколог
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Отиди пак на гинеколог..
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
аз съм чувала НО НЕ СЪМ СИГОРНА ,че е така при цветната бременност цвета на менстроалния ти цикал е по светъл
ами аз днес си правих още един тест и той ми показа също отрицателно,и днес говорих с една от моя клас и на нея и е същото като на мен дали може да е от времето ???