.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 180
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    за да има големи промени първо почвата се подготвя с малки такива.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

е само че никой не подготвя щайгите за домати, преди да е купил семе за разсад, нали
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Супер фен
    Според мен скрит раздел който се отключва с определен брой мнения при всички случаи ще води до спам ... какъв то и да е раздела, каквото и да има в него ... всеки който знае за него (добре айде 99% от потребителите) ще иска да има достъп до там и не защото толкова много ще му трябва тоя раздел а защото ще го дразни че има нещо заключено ... броя на мненията не трябва да е ключов фактор за такова нещо освен ако отключващия се форум нама да е спам раздел също не трябва и само престоя да е от значение ... може да съм регистриран от 2-3 години (примерно) ама пак да не ставам раздела ... според мен първо трябва да си направите някаква система за оценяване на потребителите, как пишат, как се държат с другите, с Екипа (много е важно как се държат с Екипа). Изобщо всякакви такива неща са от значение според мен, особено за "заключен" раздел

OffTopic : и кога ще почнете да триете постове и теми на латиница ? нали уж по новите правила се трият такива неща ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Общо взето съм съгласна с идеята.
    Но въпреки това, ако има скрит раздел би трябвало да се измисли друг начин за влизане (като напълно изключим броят на мненията) ..
    Има прекалено много хора от Кофата, които спокойно ще могат да влизат. Няма да казвам никове, но хора които са достатъчно големи спамери за да развалят още един раздел.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Напълно съм съгласна с идеята.
    има се напредвит ,че повечето хора тук са само за броя на мненията.
    Такива хора не дават компетенти съвети.
    Сетих се нещо-Във зазз съм виждала момче с 5 клипа,но прочетох коментарите му и всичките са супер смислени.Няма ли да е по-добре да се гледат не мненията,а качеството им?
    Peace

Супер фен Аватара на kosder
    хахаха Абе вие форума по-хубав ли искате да направите или няква държава ??? Във всеки един раздел се пускат едни и същи теми и какво трябва да стане?? Да се изтрият всичките ???
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Тва с одобрението е ужасно тъпо.. " ние сме мафия, ние оправляваме КГБ, президента на САЩ ни е като рая " .. Ако е толкова лично си пишете в скайп... Ако има такъв раздел по-добре да се определя от времето прекарано във форума или от броя мнения. Все пак това е ФОРУМ.
    The Spark

както се изразиха някои вече .. това е форум .. тук трябва всички да имаме право на мнение и право да пишем където си искаме... за мене тая идея със скрития раздел първо че ще доведе до ужасно мн спам и второ си е чиста цензура ... а налагането на такава в който и да е форум е глупава идея ...

а и какво означава да се коментират останалите потребители .. ние като сме нови да не сме обект на наблюдение бе...

а и същината на този форум не е ли да се коментират проблемите и интересите на подрастващото население? защо тогава се впускате в тайни кореспонденции чиято цел е далеч от всичко тва ?

много бих се радвал на отговор от мачока
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Дали кофаджиите ще пропищат или не, изключително слабо ме вълнува, при положение че там ВСЯКА тема е 'добро утро, лека нощ'.

Също така, затягаме малко по малко контрола и хора, които да спамят за да направят дадена бройка постове ще бъдат санкционирани, ако това се въведе.. а кофата постоянно 'презареждана'.
    аз пускам теми "Добро утро секс машини"
    You can feel the bones shatter beneath our feet.
    The blood of lust staining our teeth.
    We feed on pain , disorder , delusion.
    The filth of the modern plague.
    And in this reign of Godlessness, the heathens will say...

Град
    Варна
    А ако нямаше Кофа? http://www.teenproblem.net/news/s/11854.html

Все едно в кофата има 2млн мнения... Най-много давам 250к мнения, не сте кой знае каква работа, а и кво толкова ви болят тея мнения, все едно пари ще взимате за тях..
    Кой го интересуват вашите простотии? Еди кой си е такъв, оня е онакъв и прочие теми мисля, че са доста безполезни и не може да се научи нещо кой-знае какво...

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    е само че никой не подготвя щайгите за домати, преди да е купил семе за разсад, нали
    Откъде го чу тоя лаф бе аххахахахах

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от deFakto
    Какво значение има от къде го е чул, след като е напълно вярно.

А по темата... абе... много сложно го направихте вие... то не бяха нови раздели, подобряване на форума, лексикони глупости... нужно ли е всичко това питам аз? А пък това със ранговете мисля, че не само аз съм на мнение, че е глупаво. Важно е качеството, не бройката. А по повод кофата, игрите и фън-а... само за кофата мисля, че е безмислено, в другите две верно, че има спам и тъпизми, ама то къде няма я?
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    както се изразиха някои вече .. това е форум .. тук трябва всички да имаме право на мнение и право да пишем където си искаме... за мене тая идея със скрития раздел първо че ще доведе до ужасно мн спам и второ си е чиста цензура ... а налагането на такава в който и да е форум е глупава идея ...

а и какво означава да се коментират останалите потребители .. ние като сме нови да не сме обект на наблюдение бе...

а и същината на този форум не е ли да се коментират проблемите и интересите на подрастващото население? защо тогава се впускате в тайни кореспонденции чиято цел е далеч от всичко тва ?

много бих се радвал на отговор от мачока
    На.всякъде.в.обществото.си. зложен.всекидневно.на.обсъ ждането.на
    личнотта.ти.от.други.хора,т ка.че.грам.няма.смисъл.да.с .оплакваш.
    от.подобно.нещо,с.ограничен .достъп.в.раздел.във.форум.
    тук трябва всички да имаме право на мнение и право да пишем където си искаме...
    това.ти.право.няма.да.бъде.о тнето,за.това.'хленченето'т .е.напълно.излишно.

Вече.вземам.да.се.чудя.какв .ли.простотии.бихте.измисл ли.в.'защита'
    да.сте.против.НЕЩО,което.ка то.и.да.о.гледаш,не.те.касае ....

"пийс"

Цитирай Първоначално написано от stefity
    Цитирай Първоначално написано от deFakto
    Какво значение има от къде го е чул, след като е напълно вярно.

А по темата... абе... много сложно го направихте вие... то не бяха нови раздели, подобряване на форума, лексикони глупости... нужно ли е всичко това питам аз? А пък това със ранговете мисля, че не само аз съм на мнение, че е глупаво. Важно е качеството, не бройката. А по повод кофата, игрите и фън-а... само за кофата мисля, че е безмислено, в другите две верно, че има спам и тъпизми, ама то къде няма я?
    Ти.за.рейгинт,печалба,атрак ции,привличане.на.хора,с.це .използването.им.чувала.ли. си???

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Все едно в кофата има 2млн мнения... Най-много давам 250к мнения,
    Аз давам малко повече

Кофата
    Тук се публикуват всички кретении, които ви дойдат на акъла. Без цензура, без контрол над съдържанието... и все пак в определени граници
    541 781
    The Spark

Мега фен Аватара на machoka
    Тия от кофата ама грам да не се обаждат в тая тема. Активни са 20 теми от първа страница, всичко останала са тонове боклук, защото там всяка дума ти е в нова тема. Така че, и след евентуално рестартиране, кофата пак ще си бъде същата, защото отново само първа страница ще бъде активна, обаче 30 пишещи активно там ще се разделят сумарно с XXXk поста.

А аз много обичам, когато някой пише само за бройката

Тянко, а па ти брато най-си трай, щото абсолютно нищо не си направил в тоя форум освен да бълваш спам, да хейтваш по всичко което е свързано с него. Като ти е толкова непрятно пич - беше ми приятно. Избирай - хейтвай си наум или си тръгваш, защото аз няма да те търпя повече.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    направете за тея с повече от 3000 мнения да са повече от мега фен, или да могат да си слагат квото искат нещо такова.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    идеята е хубава,но не и за обсъждане на
    "прохождащи съфорумци"
    по-скоро може да е с някакво друго предназначение,има доста
    пък и лесно би била опорочена като цяло

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Според мен това със скрития раздел е пълна глупости.
    Не ми е за това, че нямам нужните мнения..лесно ще си ги направя, ако искам, гарантирам.Просто ще стават ааадски много интриги, ще започнат и много спамове, скандали, недоволства и т.н.
    ..
    имаше.подобно.нещо.в.скайп. т."отбрани.хора,които.комен тират.другите.от.форума"
    даде.се.гласност.на.това,и.н ямаше.недоволни,нито.интри и,нито.скандали,
    за.това.си.трай.и.като.не.зн еш,недей.дава.некви.плоски. прогнози.и.не.се
    прай.на.ясновидка

кех, кех... отбрани:Д
    пхахаххаа:Д

К'вото душа ви сака правете;

Град
    Скитосвам по улиците
    Аз съм за махането на кофата...Нещо не ми се нрави тоя раздел
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Град
    Варна
    на мен изобщо не ми дреме за постовете, просто ще ми махнете всичко, и няма да мога да влизам в новият раздел, еми малко тъпо е като имам 15к

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    на мен изобщо не ми дреме за постовете, просто ще ми махнете всичко, и няма да мога да влизам в новият раздел, еми малко тъпо е като имам 15к
    е аз ли да се ровя само в боклука?

Град
    Варна
    поне направи така, че да го виждам

иначе ще си ги наваксам ;^)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си