- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- е такъв сценарий нема
та гаджето ми беше в чужбина и ми пише смси липсваш ми много и тн а ся като се върна никво внимание
АЙ КАЖЕТЕ НЕЩО МЪДРО КО ДА ПРАЯ плс
И тука ще ти го кажа ... кажи и да не се измъква с тъпи оправдания и да ти кажа евентуално ако има някаква определена причина... така хем няма да си правиш погрешни изводи, хем ще си наясно...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А бе, що не я питаш... така има само да гадаем...Първоначално написано от haritov
поговори с нея..
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Хораа в разговора е цялата истинаГоворете и се изяснете иначе няма как да стане...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Решението е ясно.. вижте се , поговорете си и така.Друг начин не виждам.
Човече,ние не сме в мислите на гаджето ти.Попитай я!!!!!!!
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Звънни и, излезте на кафе или някъде другаде и започни тема за отношенията ви.Не я питай дорекно, а от дума на дума ..
ПП: Може вече да няма чувства към теб и да не иска да те къса, за да не те нарани или пък да и е странно, че след като не те е виждала толкова време и изведнъж те вижда всеки ден.Абе не знам, тя си знае най-добре![]()
Първоначално написано от GossipGirl89
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Па вземи говори с нея ..![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Причината се корени в това,че когато е била там е имала теб,пишели сте си...не е имала достъп до приятелите си в Бг...сега иска свобода,иска да е с тях,иска да гребе с пълни шепи,защото вече е в БГ,не се стряскай ше и дойде акъла,моя беше същия !
Ми хвани я питай що така се държи![]()
nicolepcd
дано надявам се да си праваПървоначално написано от pepita87
пхахахахха майтап обажда ми се гаджето вика зако не ми обръщаш внимание странен случай![]()
И аз преминах по същия път за месец се видяхме точно 3 пъти като се върна хем и казах ако има някой друг да ми каже и да се разделим приятелски и дойде момент в който ми кипна и я оставих сега ми се обажда ама е късно и вече нито искам да чувам нито виждамПървоначално написано от haritov
Първоначално написано от elsy
И аз така мисля.Първоначално написано от pepita87
Макар че си мисля ,че може би си й омръзнал знам ли.Или пък като е била там е видяла, че може и без теб.Или не знам, не знам ,не си позволявам да гадая.Просто я попитай![]()
Наистина я попитай.. никой от нас няма как да знае![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()