.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: Влиая се ..

Град
    из източната част
    оти виж кво ше ти кажа на света има 6 милиарда хора ако сене лъжа въобще не съм сиг ама ако се инт от сички ши умреш така че недей да вземаш толкова навътре нещата хората просто си говорят колкото да не им застои въздух в устата единствените от чието мнение трая да те засяга е на родители учители(някои) и най-добри приятели др мнения е безмислено дори да ги чуваш...
    това за който го мързи ,да бе

Е и какво като Мимето не те харесва тебе.. опитай се да не обращаш внимание на това .. има такива хора, които се опитват да развалят отношенията на останалите хора .. важното е да не ти пука (АБСТРАХИРАЙ СЕ) ;д
    www.album.bg/bonbon4eto_vr

Обичам р0зи, караМфиЛи
    0бичам всИчките цвеТя
    н0 най 0бичаМ мИли
    в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
    ... Inna - AmaziNg (music)(dance)

Еми аз съм същата, като някой ми каже, че някй си друг е казъл, че съм му антипатична и на мене ми става кофти..но вече се научих да не ми пука от мнението на другите за мен.. да си мислат каквото искат.. Аз съм си Аз
    I'd come for youu .. <3

Само че е влиЯя се..
    а по темата...както казаха повтаряй си че тоя човек не те интересува не ти е интересен не ти пука хич за него и накрая ще започнеш да мислиш по тоя начин
    Щастието на човека е в малките събития..!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами то няма как. Не може да не ти пука.
    Аз примерно от хора, които не са ми близки или не познавам се влияя само от хубавите неща, става ми приятно когато някой ми направи комплимент. А когато ме обиди - му давам пълен игнор, понеже няма причина да го казва.
    Когато някой близък човек ми го каже разбира се, че се влияя. Вече зависи дали ще се засегна или зарадвам

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

И аз бях същата, ама точно все едно себе си слушам! Просто трябва да започнеш да гледаш на нещата по този начин: "Тя/той е комплексарка и в момента се опитва да ми смаже самочувствието, за да се почувства тя по-добре. Ако аз сега се смажа, тя ще спечели. Я сега да видим - заслужава ли си да се смазвам, заради няква пикла комплексирана..... не! Ами тогава няа да й обръщам внимание, пък тя колкото си иска да не ме харесва - все пак всеки си има право да няма вкус (както един преди мене каза )."

Бъди такава, каквато искаш да бъдеш и никога не позволявай на някви си там комплексарки да ти прецакват хубавото настроение - като каже "еди кой си не те харесва", ти ше кажеш "ми и аз не го харесвам и са кво ше праим :P " и оная само ше седи и ше се чуди кво да каже - ето това вече би значело, че ти си победила!

Айде успехчета!

Мега фен
    Град
    <3
    На мен отдавна спря да ми пука за такива неща... Минавам си най-спокойно по коридорите в даскало (а и където и да е) все едно няма никой...и усещам и виждам ( с периферното си зрение ^^) че понякога ме гледат странно,но просто не ми пука ^ Знам че има и такива които не ме харесват ама ми е все тая... ^ Даже ми е толкова забавно когато видят че не им обръщам внимание ^^ Ако погледна някой то ще е съвсем безразлично/апатично ^ Веднъж например (не веднъж) ...минаваме с една приятелка през пазара и 2-ма които работят там в един магазин постоянно всеки път ни гледаха ама ние никво внимание не им обръщаме...даже си говорят на висок глас за нас първоначално някви хубави неща (хубави...колкото да им обърнем внимание) Оо и след тва един ден минаваме пак и единия като изръси "ее ето ги тея надутите"...при което отново никва реакция от наша страна понеже просто не ни пукаше ^^ А тва че някой не те харесва не означава че е надут в случая ^^

Така че...да не ти пука какво мислят за теб оО ...Не бъди глупава Оо (това го казвам нарочно ^^)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от b3be
    ^ Много .. Писна ми , когато се затворя в себе си , всички ми казват недей така .. Когато си повдигна самочувствието и чуя такива коментари ми става ужасно .. Сега много си говорим с това момиче , което го е казала и мисля , че е било няква такова не хрърчащо мнение ,, Обаче все пак .. Писна ми самочувствието ми да е на 0 , а всъщност да има за какво да ми е на 10 и въпреки това да се затварям в себе си .. Къде , къде по - зле от мене има и не им пука .. Искам и аз така
    Явно не го искаш достатъчно Оо Извинявай ама само с мрънкане не става... И да, трябва да има и хора които не ни харесват...инече никога няма да еволюираме (който ме разбрал - разбрал...) ...дали трябва трябва да ти пука за мнението на човек който е Нищо за теб? Който не означава абсолютно нищо ? Виж това:

Щом на теб не ти пука, и на мен не ми пука. Щом на мен не ми пука, и на нея не й пука. Щом на нея не и пука, и на него не му пука. Щом на него не му пука, и на теб не ти пука. (Прокълнатият кръг на апатията)

Обожаваме начина, по който хората изнасилват съзнанието си, защото им е трудно да повярват, че заслужават уважението си. Кара ни да се радваме, че личното ни самочувствие е безсмъртно, защото никога не бихме били способни да се засегнем от това, което казва стандартният, малко познат идиот (всеки, който каже нещо, което не ни удовлетворява). Сферата на доверието ни е достатъчно тясна, за да се чувстваме забележителни около 166 часа в седмицата, което е цялата седмица...
    Сигурно много ни мразят. Нещо, което няма значение, защото просто не ни пука. И навярно много гледат с пренебрежение на нас. Факт, който не може да ни докосне, защото знаем твърде ясно, че сме по-добри от тях. Много смятат, че грешим. Не би могло да повлияе, защото ние просто знаем, че сме прави. И въпреки всички подвиквания "кретен, идиот, малоумник, сган, отрепка," мнението ни за нас е недосегаемо, защото сме един зад друг и докато това е така, винаги ще сме най-правите, независимо кой има право и винаги ще сме най-интелегентни, независимо колко доктората има отсрещният.
    И дори да пресечем границата на нормалното и моралното, я пресичаме заедно и докато затворената ни система съществува, винаги ще сме способни да начертаем нова, наша си граница и да нарисуваме, нов, наш си морал.
    Всеки отговор е верен, докато го подкрепяме заедно.
    4XCOKИ

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас

Re: Влиая се ..

Ами замисли се .. не може всички да те харесват .. просто трябва да се научиш да не ти пука ..
    Повтаряй си, че не те интересува, и че те губят .. дори и подсъзнателно да мислиш за тва-прикривай го .. в смисъл нареждай ги и се прави, че така дори ти вдигат самочувствието ..

Мега фен
    Град
    <3

Re: Влиая се ..

Цитирай Първоначално написано от Sladurchoo
    дори и подсъзнателно да мислиш за тва-прикривай го .. в смисъл нареждай ги и се прави, че така дори ти вдигат самочувствието ..
    Усещаш ли как си противоречиш Оо "Прикривай го" и в същото време "нареждай ги" ....... Оо На всичкото отгоре тва е глупаво...така още повече показваш на някой че ти пука за мнението му като го "нареждаш"/псуваш...
    4XCOKИ

ти за хората ли живееш или за себе си? не трябва да ти пука от мнението на хората защото те няма да спират да говорят.аз правя така като чуя че някой е говорил за мен се усмихвам или казвам убии тъпака с мълчание

Да не ти пука Мен отдавна не ми пука кво мислят другите за мен.Като не те харесват техен си проблем

Цитирай Първоначално написано от bloodylips
    Цитирай Първоначално написано от 130995
    Цитирай Първоначално написано от Belair
    И на мен привидно не ми пука какво мислят другите за мен,но се влияя от тях някак подсъзнателно

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    не може всички да те харесват,както и ти не харесваш всичко
    Не трябва да ти пука за мнението на околните,камо ли за това на хора,които не те познават ...остави ги да си говорят и кеер on walking

Тежък живот водите вие, които се чудите на кое мнение да угодите...
    Audio ergo sum

Аз не се влиая... е, може би малко. Преди опитвах да се харесам на всички, но разбрах, че е по-добре да се харесвам сама, отколкото на другите. Така че спрях да се замислям много- много кой ме харесва и кой- не.
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Цитирай Първоначално написано от kamucheto0
    Еми аз съм същата, като някой ми каже, че някй си друг е казъл, че съм му антипатична и на мене ми става кофти..но вече се научих да не ми пука от мнението на другите за мен.. да си мислат каквото искат.. Аз съм си Аз
    ПРАВИЛНО ..
    www.album.bg/bonbon4eto_vr

Обичам р0зи, караМфиЛи
    0бичам всИчките цвеТя
    н0 най 0бичаМ мИли
    в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
    ... Inna - AmaziNg (music)(dance)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си