- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Изнасяне на деца.../Протест, вижте в темата/
като.не.знаеш.за.кво.става.в ъпрос,кво.говориш,не.моа.ра бера?!??!Първоначално написано от Serseri91
тузаро,тва,че.ти.не.знаеш.ни що,,не.означава,че.не.правят .нищо![]()
Хайде ако има от Варна повечко хора да се съберем и да организираме нещо? Може да се обсъди идеята както за Варна, така и за други по-големи градове. Нека ни видят! Нека ни чуят!
To strive, to seek, to find, and not to yield...
изглежда.и.ти.знаеш.много.п -въпроса.даже.ти.май.си.най.к омпетентната.по.този.тип.пр облеми.Първоначално написано от CheriHool
Айде поне тая тема не осирайте с караници де! Все ще се намери нещо за което да се дърлите...
To strive, to seek, to find, and not to yield...
не.се.ебавай.с.моите.точки![]()
пиши у скайпО кво става, че у форумО никви внимание не обръщат...Първоначално написано от CheriHool
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
да.ти.е.б.а.точките.Първоначално написано от CheriHool
ама сериозно .. има ли желаещи да дадат мнение какво можем да направим освен да се караме по интернет, и да се надяваме на софиянците да направят нещо.
ти като си у форумО от скоро кво да правим, тука си има общност която се познаваме. А то пише кво се прави и как евентуално може да се помогне, мощно шествия да покажем че не сме съгласни с нещата в държавата. Кур за българина с фес!Първоначално написано от Serseri91
аз, пък, да ти ебa майката!Първоначално написано от Serseri91
Първоначално написано от tuzaro
мерси имах нужда от комплимент и "мъжки полов орган".
И аз не съм от скоро, това, че не пиша мнения безсмислени не означава, че съм новак.Само виж кога съм се регистрирал, а имай в предвид, че преди този акаунт имах и друг.
ах нещо ти се оправиха точките майПървоначално написано от CheriHool
![]()
не.ме.дразни![]()
[b]не си показвай тъпотата точно в тази тема!Първоначално написано от Serseri91
В конкретния случай и бащата не е без вина. Да, вярно, че това става по възможно най-отвратителния начин, но бащата се противопоставя съзнателно на закона, а институциите. Абсолютно всички са виновни в случая и са за бой. Пълен провал на родители и институции.
Grumpy old madman
И какво като се противопоставя? Тук не обсъждаме какво той е направил, а тоталния провал на институциите и полицията.Първоначално написано от Canis_Dirus
Ако сме нормални хора - трябва да има МНОГО уволнени от всички замесени структури.
то да се направи ама не е толкова лесно, аз ще се помъча за Пловдив ама до ся такива неща не съм правил, някой ако е запознат да пише да видим кво може да стане по въпроса.Първоначално написано от sladurka_f
А той не се ли проваля като баща? Защо е оставил да се стигне до тук и след като му е ясно, че ще вземмат децата го прави по такъв грозен начин?Първоначално написано от machoka
За провала на институциите не спора, но все пак имаме само една версия. Да не стане като преди години с едно уж отвлечено от "черно БМВ" дете, когато в крайна сметка след като такситата блокираха София да се окаже, че мъжката е невменяема.
Grumpy old madman
Значи, аз знам какво е насилие и какво остава в психиката на едно невръстно след години и просто.. това е катастрофално.. Много ми е мъчно като го гледам това клипче и напрао ми идва тая полякиня да и разбия мутрата.. Мразя когато става с лошо!! Не съм в БГ иначе щях да се присъединя към васУспех...
SAMO LOST!
http://www.vbox7.com/play:7e33172b
Това е от днешният протест в София...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Факт, обаче не сме ние хората, които можем да решим къде да ходят те, именно защото си имат майка и баща, които не са определени като невменяеми. Той самият казва, че нямат развод с майката, значи дори юридически се водят семейство.Първоначално написано от Raybeez
Колкото до полицаите - те изпълняват заповеди. Нямат право да заемат страна.
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Баси..толкова ми е болно, че цялата ни държава е толкова и става още по-зле. Просто не мога да си го представя..
Да не говорим, че това в клипа е както се каза провал и от двете страни.
И плюс това, както всички вече сме виждали, нищо не става, ако 200-300-500 души протестират, за да почне да им пука на управляващите и тн., трябва поне половината народ да се дигне..измет![]()
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...