- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Изнасяне на деца.../Протест, вижте в темата/
и бащатаПървоначално написано от Raybeez
Grumpy old madman
Аз съм съгласен с тебе, само се опитвам да обясня, че полицаите не могат да хукнат да "спасяват" детето, викащо "помощ", защото на тях не им е това работата. Те трябва да са хладнокръвни и да не се размекват при всеки вик за помощ. Съдът е решил нещо, те са хората, които трябва да изпълнят присъдата. Не можете да ги обвинявате, че си вършат работата. Че присъдата е безумна - факт. Но те не са хората, които имат право на глас. Те недето не са го докоснали с пръст. Ясно се вижда кой го тика в колата (която също не е полицейска, а дипломатическа).
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Българският съд не беше ли потвърдил решението на полския?![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Отново се гаврят с нас като нация, един вид да ни покажат, че сме безгласни букви.
Начинът, по който откраднаха децата е престъпление, дори с животните така не се процедира.
Разбира се не без помощта на еничерите в сини униформи.
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Снощи по новините чух,че момиченцето е напусало България....ужас,представет си какво му е...![]()
To infinity and beyond.
Първоначално написано от PainMonopoly
Във връзка с това, дали е потвърдил или не няма значение, но питам аз, КАК може дело водено в Полша да диктува какво да става на БЪЛГАРСКА територия ?Първоначално написано от afterforever
Не може да диктува, освен ако не сме го позволили.
И сега както преди години, всички са се крили в домовете си и от страх не са подслонили Христо Ботев и четата му, дори залък хляб не са им дали, всички си стоят у домовете и бездействат само изразявайки съчувствия и балалайкат глупости, освен малцината които наистина се опитват да помогнат.Но няма да стане така, за всяко нещо 500 човека да се вдигат на протест, накрая правителството напълно ще ги игнорира като нищо извънредно, не че сега не го правят, и ще си правим протести за разнообразие.
Отклоних се малко, та мисълта ми беше, че българина си остава българин и след 100 години, и след 1000 пак ще сме си същите сейрджии.
Децата са с двойно гражданство и баща е осъден за международно отвличане. Дали пък не може да диктува какво да се случва където и да е, след като е осъден?Първоначално написано от Serseri91
Дали ? Какъвто и да е случая, не ми се ще дело водено от някакви никаквици да решава както на тях им угажда.Разбира се, това е лично мнение, какво искам и не искам не ги топли поляците..Първоначално написано от afterforever
![]()
и аз бях отчаян романтик едно време...
Първоначално написано от afterforever
![]()
Викаш време е за реализъм а ?
![]()
мъничко поне![]()
![]()
Съвсем ама съвсем мъничкоПървоначално написано от afterforever
![]()
Айде стига сме спамили отивам да хапна :>
вие не сте циници... вие сте идиоти!
http://www.sector-b.com/index.php?p=show_news&id=39
20:00ч пред полското посолство !
v klipa se vijda kak toq i varva zdrava tupanica na taq gadna mur6a s o4ilata
Левскари, та левскари.. Какво знаачение е от кой отбор си?
Малко се отклонявам от темата, ама случайно да влияете някак на играта, че толкова мразите феновете на останалите отбори????
Излиза, че аз като не съм фен на отбора Левски (не съм фен на никой отбор, не бъркайте) не мога да защитя децата.
Малко тъпо ми се вижда..
Доста се отклоняваш даже.
Интересното е, че има и друг протест за утре, от 2: http://www.facebook.com/event.php?eid=99886936881
А този на левскарите е от 8.
Само да ти кажа, че вчера от тия 200 човека, които бяхме поне 20-30 бяха цесекари - прави си изводите.
Извинявам се за отклонението, друга ми беше мисълта като цяло.![]()
Кур за Миглена Тачева и полското посолство!
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Всеки може да присъства, просто това е инфо за организацията на нас - Левскарите за след края на мача с Миньор. Затова и написах, че вчера, освен Левскари имаше и фенове на други отбори.Първоначално написано от LizZz
Това от 14:00 ми е доста измислено, защото се "организира" от някаква си фейсбуук група в която още вчера имаше 4000 члена, а бяхме едва 200 човека на Попа, така че правете си сметка дали някой от тия интернет патриоти е дошъл.