.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 149
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
    Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Извинявам се за отклонението, друга ми беше мисълта като цяло.
    Всеки може да присъства, просто това е инфо за организацията на нас - Левскарите за след края на мача с Миньор. Затова и написах, че вчера, освен Левскари имаше и фенове на други отбори.

Това от 14:00 ми е доста измислено, защото се "организира" от някаква си фейсбуук група в която още вчера имаше 4000 члена, а бяхме едва 200 човека на Попа, така че правете си сметка дали някой от тия интернет патриоти е дошъл.
    тва фейсбук жив ташак, и аз гледах вчера групи ама те повечето интелектуалци които много мислят... Може би другата седмица и в Пловдив ще се организира протест, но не се знае със сигурност.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Клипът е повече от ужасяващ. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО неадекватна постъпка от страна на органите на реда...
    Нямам думи.

Град
    hate city plovdiv, майна
    някои хора бяха против по мачовете като се пееше ушев педерaст, вижте кви работи прави тоя същия... просто някой хора не са толкова прозорливи.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Всъщност защо приемате думите на бащата относно майката за чиста монета? Той е избягал от Полша без да е получил родителските права. Нормална е и реакцията на децата, след като 2 години са били при бащата. Изобщо не защитавам майката, но в този случай в масовото обществено мнение отново действа законът на тълапата съчетан с известна доза шовинизъм. По принцип нещата трябва да се проучат и тогава да се изрази мнение. Не сме и запознати относно дали това са последните инстанции в света, които решават родителските права на кого да са.

Защо всички сте толкова убедени, че бащата е прав? Чули-недочули нещо, видяли едно клипче от десет минути, разбрали за твърденията на бащата + недоверие към чуждото => вече присъждате родителски права. Само дето масовата част от българите са толкова компетенти по тея въпроси, че... по-добре нищо да не казват.

Преди някой да ми се нахвърли... изобщо не заставам на страната на майката. Не заставам на ничия страна, защото смятам, че не аз съм осведомен и мога да бъда съдник относно това. Но съм против чисто импулсивната реакция на българското общество, която веднага защитава бащата, защото е наше момче, което твърди, че лошите чужденци и институции са му отнели правата и твърди, че някой е пияница, наркоман или скитник. Не мисля, че той е най-достворният изночник за това и думите му трябва да се приемат като чиста монета.

Цитирай Първоначално написано от Mooo6no
    Всъщност защо приемате думите на бащата относно майката за чиста монета? Той е избягал от Полша без да е получил родителските права. Нормална е и реакцията на децата, след като 2 години са били при бащата. Изобщо не защитавам майката, но в този случай в масовото обществено мнение отново действа законът на тълапата съчетан с известна доза шовинизъм. По принцип нещата трябва да се проучат и тогава да се изрази мнение. Не сме и запознати относно дали това са последните инстанции в света, които решават родителските права на кого да са.

Защо всички сте толкова убедени, че бащата е прав? Чули-недочули нещо, видяли едно клипче от десет минути, разбрали за твърденията на бащата + недоверие към чуждото => вече присъждате родителски права. Само дето масовата част от българите са толкова компетенти по тея въпроси, че... по-добре нищо да не казват.

Преди някой да ми се нахвърли... изобщо не заставам на страната на майката. Не заставам на ничия страна, защото смятам, че не аз съм осведомен и мога да бъда съдник относно това. Но съм против чисто импулсивната реакция на българското общество, която веднага защитава бащата, защото е наше момче, което твърди, че лошите чужденци и институции са му отнели правата и твърди, че някой е пияница, наркоман или скитник. Не мисля, че той е най-достворният изночник за това и думите му трябва да се приемат като чиста монета.
    Подкрепям те донякъде.... Но сам видя как майката НАСИЛА отмъкна детето, опита се да направи и същото с другото. Не мисля, че е много разумно.
    От друга страна, децата по принцип са много податливи на манипулация. Нищо не пречи на бащата да ги настрои срещу майка им в негова полза.
    Тук вече можем само да гадаем.

А как да ги отведе, като таткото не е позволил цивилизовани действия?

По злободневните теми:
    Решението на шибания полски съд, всъщност е решение на наши и техни съдии по Хагската конвенция, според която децата били отвлечени от бащата (май има решение на полски съд, което после е зачетено от нашия, щото не разбирам каква е тая юрисдикция на полски и наши съдии)... Ташака е, че в делото не са допуснати неговите свидетели и искания за експертизи, които да докажат неадекватното поведение на майката. Което иде да покаже, че защитата на нашия човек (която според мен трябва да бъде осигурена от държавата) е била малоумна.
    Но мисля, че трябва да има още механизми за защита и държавата трябва да ги ползва.
    И КЪДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ В СВЕТА ГО ИМА ТОВА ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ ДА ПРИСЪСТВА ДИПЛОМАТИЧЕСКА КОЛА НА СТРАНАТА, ЧИЙТО ГРАЖДАНИН Е ПРАВОИМАЩ ПО ТОВА РЕШЕНИЕ??!?!?!!?!?!
    Само в БГ, майка им дееба малоумна.
    Само не виждам куките какво са виновни като те са там по задължение и едва ли им е било приятно да пазят полските курви.
    Причината за трагедията в Ямбол сигурно ще се окаже техническа повреда, "появила" се 2 седмици след успешно минатия технически преглед. Подобно на случая "Лим" и сигурно много други. Едва ли шофьора е виновен. Имало е един рушвет - някой е дал, а друг взел.
    Написано от адвокат.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Ти като не си запозната, хората които пишат са запознати!

За мен ли беше това?!

Кой "ти"?
    ^^Юристите така ли пишат?(с "май" и "юни"):Д

Град
    hate city plovdiv, майна
    ЗА всички които казват че не са запознати.

Град
    То понеже ти си много запознат и знаеш всичко....

Град
    hate city plovdiv, майна
    То понеже ти си много запознат и знаеш всичко....
    може и да не съм много запознат, но съм повече от тебе. Пък и кво е тва "щото е наше момче го защитавате", ми много ясно че ще го защитаваме щото в българин, тва от кога е лошо нещо?

Град
    ^ т.е. Ако не е прав ще го защитаваме и ще се само убеждаваме, че е прав, защото е българин, а тя е лошата полякиня, която иска да му отнеме добрите деца на България. Казвам го леко изкривено, но мисля че е повече от ясно какво имам в предвид. Няма нищо лошо в това да защитаваме български гражданин, но когато е прав. Това трябва да се изясни...

А относно защитата на българското.... всички много защитаваха медиците, докато бяха в Либия. Но после всички се обърнаха срещу тях заради един апартамент и няколко хиляди лева... бду какво ти е мнението за медиците?

Цитирай Първоначално написано от Sham
    Кой "ти"?
    ^^Юристите така ли пишат?(с "май" и "юни"):Д
    Във форум юристите пишат, както си искат, пич.
    Междудругото написалият мнението е един от организаторите на протеста на 14.01 и е доста свестен и нормален човек ( което е доста странно, като се има предвид, че е адвокат) , но идеята ми е, че бил на доста места и е говорил по наболелите проблеми на обществото и няма как да кажеш, че е някой пишман юрист.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Аз не ги защитавам, по собствено желание са отишли да изкарват пари. Освен тва са правели и ракия което там е много забранено. Не ми се вярвя да са заразили децата нарочно със спин, може би поради хигиенни причини е станало. Не ми беше ясно защо толкова много шум се вдигна заради тях. Ще кажа и за катастрофата в Ямбол, добре убити са 16 човека, още не се знае дали е станало нещо на рейса или е направен опит за убийство, но трябва ли да занимават хората толкова много. Почти цялата емисия новини за тях се говори, е добре имало едно момче на 16 то е било най-малкото и най-много ме боли за него, но тези старци по на 70 години са си изживяли живота. Тва че вече 16 човека са умряли на куп всички с тях се занимават. Правителството дава по 10 000 за загиналите, тва много добре, но ако не беше преди избори дали щяха да дадът нещо?? Снощи има само в София 3-ма загинали в катестрофи и 16 ранени от които 2 са в тежко състояние и опасност за живота, защо нито една медия не го разпространи?

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    ^ т.е. Ако не е прав ще го защитаваме и ще се само убеждаваме, че е прав, защото е българин, а тя е лошата полякиня, която иска да му отнеме добрите деца на България. Казвам го леко изкривено, но мисля че е повече от ясно какво имам в предвид. Няма нищо лошо в това да защитаваме български гражданин, но когато е прав. Това трябва да се изясни...

А относно защитата на българското.... всички много защитаваха медиците, докато бяха в Либия. Но после всички се обърнаха срещу тях заради един апартамент и няколко хиляди лева... бду какво ти е мнението за медиците?
    Това не се прави заради бащата, а заради децата. Не погледна ли видеото как момиченцето пищи за помощ? Мислиш ли, че й се отразява добре този стрес и прилагане на сила?

Да приемем, че бащата е крив и й е промил мозъка. По-малка ли ще е психологическата травма върху нея поради този факт?
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    От Ребийз:

Извинявай, а каква страна по делото е рускинята, която отива да прибере децата? Защото Хагската конвенция, която всички така щастливо цитират е Конвенция за дец, които са били отвлечени. А в случая бащата е минал преминал няколко национални граници без проблеми и то ПРЕДИ 2 години. Не искам да се впускам в някакви подроности и размишления, но ако децата наистина са били отвлечени (от което да влиза в сила споменатата конвенция), то тогава щеше да има пролеми още по границите или най-малкото щеше да има много по-бърза ответна реакция. Такава няма...

Има една рускиня и един дипломатически автомобил, които НЕ СА страни по това дело, които отвличат дете с услужливата помощ на български полицаи и служители на други институции. И това е направено в нарушение на протокола в подобни ситуации... Детето бива скрито в посолство (което е чужда територия) и евентуално изведено от България с ясното НЕСЪГЛАСИЕ на единият родител.

ПП. Всеки, който чуе дете да пищи помощ толкова сърцераздирателно трябва да се замисли дали има нещо нередно... всеки нормален човек.

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Хората се замислиха, тва че ушев не е човек всеки го знае.

Град
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Това не се прави заради бащата, а заради децата. Не погледна ли видеото как момиченцето пищи за помощ? Мислиш ли, че й се отразява добре този стрес и прилагане на сила?

Да приемем, че бащата е крив и й е промил мозъка. По-малка ли ще е психологическата травма върху нея поради този факт?
    Изобщо не. И, да наистина, може би, не е този начинът да бъде отнето. Но това не значи, че бащата е прав.

А относно минаването на границите. С бутане на рушвет всичко става. Самият аз съм запознат със случай, при който е бутнат рушвет за да мине българското дете през българската граница понеже майка му не му е направила нужните документи, с които удостоверява, че бащата е съгласен за преминаване на границата и бащата го няма. Детето въпреки липсата на тези необходими документи е минало,а после се е и върнало в България. И не е отвлечено, но някой, който отвлича детето си, също може да бутне въпросния рушвет и да минава през границите наред. Така че не съм съгласен с тази теза на Райбез...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Според мен в случая не става дума за кой е прав и кой е крив, а за самото отношение към децата. НЕДОПУСТИМО е една майка да се отнася по тоя ужасяващ начин с децата си, сякаш те не са живи същества, а чували с картофи... Самият факт, че детето крещи "Помощ!" би трябвало да я трогне и да я накара да спре да го дърпа, а не да продължава насилствено да го вкарва в колата... Лично аз вчера бях на протест и се надявам, че и утре ще успея да отида, не за да заемам нечия страна, а за да покажа недоволството си от начинът, по който тази майка се опитва да си върне децата и най-вече от отношението й към тях... Ся аз не ги чаткам много много тия неща и не знам кой е прав в случая ама дори и тя да е правата - има много по-цивилизовани и нормални начини да си вземеш децата...Не е нужно да упражнява насилие и да им нанася психически тормоз...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Това насилствено отвеждане на деца въпреки техните сълзи и писъци за помощ не ви ли напомня на нещо?

Кръвен данък? Еничари?
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    Paradise
    Очевидно е, че децата искат да останат при баща си, а не при алкохолизираната си майка.

Нещата всъщност са много прости: В съда за попечителство се гледа не щастието на бащата или на майката, а на децата!!!!!
    Повече от ясно е, че децата не искат да останат при майка си, а искат при баща си.

Какво повече, дявол да го вземе, трябва да се знае в този случай???

Освен това дори само по начинът, по който тия деца бяха отнети, по този изключително травмиращ за тях начин (рускинята носеше момиченцето като торба!) показва колко е нормална майка им и как се грижи за тях.

ПП. Мили Боже, защо доживях да видя как Бъ;гария стигна до там, че детските писъци и молби не я трогват... ?

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Това насилствено отвеждане на деца въпреки техните сълзи и писъци за помощ не ви ли напомня на нещо?

Кръвен данък? Еничари?
    Да. И аз за това се сетих.
    Нещо наистина не е в ред със света днес.
    Мамка му, току що видях как полицаи отвличат деца.
    КАК МОЖЕ ТИЯ САДИСТИ ДА НЕ СЕ ТРОГВАТ ОТ ДЕТСКИ ПИСЪЦИ!!!!???
    Аз лично ще сънувам кошмари тази нощ. За другите не знам. За децата не искам и да знам.

Мега фен Аватара на machoka
    ^^абстрахирайки се от този случай, децата в крехка възраст не могат да преценят при кой родител ще получат по-качествено възпитание и по-добър живот. За това е нормално в Съда да се решават тези въпроси, а децата искат или не искат, ще трябва да се примирят.

А децата на тази възраст, ако не получат сладоледа който искат, преживяват да не кажа същата 'емоционална травма', така че не вярвам това да им остави някакъв белег или каквото и да било друго изказване.

ОСВЕН ТОВА
    ми направи лошо впечатление изказването на момченцето: 'мама страда от алокохолизъм, пие водка'... това малко дете нито знае какво е алк. нито знае какво е водка, да не говорим че не може да ги произнесе правилно - още повече да го образува в изречение - значи имайте предвид каква пропаганда и промиване на съзнанието бива оказвано в/у него от бащата, за да каже тия неща на репортерите. Кой знае този какво им говори и как ги манипулира.

Днес е бил поканен на среща с адвоката си от министър на не знам си какво да уточнят какво да правят, но не е отишъл, защо? За да направи поредната хорска драма за сметка на изпълнението на законова съдебна заповед?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си