- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Изнасяне на деца.../Протест, вижте в темата/
И аз мисля така.Първоначално написано от machoka
machoka, за това си прав. И бащата не изглежда стока. Но видя ли как рускинята носеше детето като куфар, като вещ... Не като дете.Това ли е начинът, по който трябва една майка да се отнася към децата си? Така ли се отвеждат деца... Аз не мисля, че тя може да се грижи за тях.
А те няма да са щастливи с нея, това се вижда. Те са в ужас от нея![]()
Не мога да разбера едно: как без развод ги дават на майката/или пък имат развод/ защото според действащите закони в България,деца не навършили пълнолетие не могат да напускат страната без изричното съгласие/в случая на бащата/ на родителя!
По арогантно и непристойно поведение на МВР не съм виждал никога.Те действали по заповед верно ,но не говоря за редовите полицайчета-марионетки ,а за техните БИГ БОСОВЕ.
Но този случай е показателен,как се защитават чуждите граждани в БГ от техните си ведомства и как нашите дупедавци пак се надупиха сами/говоря за цялата разскапана съдебна система/ и си свалиха гащите.
Един родител е способен на всичко, за да получи децата си.
Едни манипулират, други ползват сила, и така нататък.
Наистина не може да се знае какво точно е станало, но е тъпо да се смята на 100 процента, че бащата е Добрият спасител, а майката – злата пияндурница. И така да е, едва ли някой от нас е способен да твърди това със сигурност.
И мен са ме настройвали като малка срещу един от родителите ми. Мислите ли, че не съм позволявала да бъда манипулирана? И аз щях да крещя с пълна сила "Помощ!", ако този, срещу когото са ме настроили, се опитва да ме вземе със себе си, било то и насила.
пълен ужас ....потресена съм просто!!!![]()
![]()
![]()
на мен това също ми направи впечатление, как точно две деца, които 14 нямат, а не 18 напускат Полша, минават през граница и влизат в България без никой да ги спре? Някой хора са излизали от България преди да направят 18 години и им е ясно, че трябва съгласие и от двамата родители на детето, то да излезе!Първоначално написано от Boot
![]()
btw, децата са ми втори братовчеди.
Сега виждам темата...
И как са наистина нещата? Майката алкохоличкали е? Бащата настройва ли ги?Първоначално написано от SolusChristus
Пак Рейбийз:Първоначално написано от Mooo6no
Ами тук не е мината само една граница, а няколко и явно искаш да кажеш, че полските митничари са подкупни (нека уважаемите поляци се занимаят с това).
Второ - това "отвличане" е станал преди 2 години, а чак сега има действия- защо? Дали не се дължи на факта, че майката тогава не я е интересувало какво се случва с децата, а сега може да има някаква изгода?
Трето - тази рускиня, която взима децата каква страна се явява? Не подминавай и този въпрос толкова елементарно, защото ако може да се говори за отвличане то гражданката на трета страна, която НЯМА отношение по делото, но има аудио-визуални (вече) доказателства, че се отнася зле към децата ги взима със СИЛА.
Тук не защитаваме бащата, няма да е зле да го разберат някои хора, най-малкото е трябвало след като изведе децата от чубина да иска ългарски съд да се произнесе по въроса, а не да чака незнайно какво...
Saatana vittu perkele hate crew!
Жалки сте![]()
пак само стоите и философствате .. колко от вас отидохте на протеста ? а колко се опитаха да направят нещо друго ..
Ти да не би да отиде?
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Да, майка им наистина е алкохоличка.Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Не съм, но и не философствам напразно.Тъй като не ми понася София, опитвам се в моя град да организирам протест, жалко, че на хората от моя град не им пука много.Ако не се получи, здраве да е .. няма за всяко нещо протест да вдигаме я .. пфПървоначално написано от PainMonopoly
![]()
Прещраквайки каналите, попаднах на новините на БТВ. Излъчваха репортаж за отвлеченото момиченце, Николета. Журналистите й зададоха въпрос дали е щастлива при майка си, а тя въодушевено отговори с 'да'.
Не можах да хвана началото на репортажа. Вероятно съм изпуснала още някоя сензационна новина по случая.
Съвсем се обърках вече.![]()
You are broken, I can fix you...
Щом искаш :> както винаги няма да стигнете до никъде, особено с тая злобаПървоначално написано от Raybeez
ако питаме вас трябва да ругаем майката, да флуудим плачещи емотиконки и да съчувстваме на бащата и децата, и така ще стигнем до решение.. деа бъдете малко реалисти
ПП: След този пост няма да следя тази тема вече, така че може да не си правите труда да ме псувате.
Но колко лесно се манипулират децата и се променя мнението им. Вижте какво казва детето пред телевизията от Полша на видеото...
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=132258
Raybeez
1. Ами те повечето митничари са подкупни, независимо на коя граница. Разликата не е в морала, разликата е в цената. Аз като минавах границите с автобус на една фирма, с която ходихме на екскурзия в Италия даваха цигари, пари и какво ли не още, за да не губим време по границите с проверки на багажа. И това стана на всички граници с изключение на Сръбско-Харватската, където единия път просто митничарите искаха да ни покажат колко велики са те (митничарите, а и сърбите), бавейки ни. Но на всички останали граници се минаваше само с лична карта (или международен паспорт на сръбските граници), но без проверка на багаж. А на връщане дори минахме и Италиано-Словенската граница без да влязат в автобуса ни и да ни проверят кои хора сме вътре и имаме ли лични карти, след като екскурзоводът се извини на митничарите с това, че е 3 часа през ноща и хората спят. Хипотетично така може да се прехвърлят престъпници от една държава в друга. Сам си прави изводите....
2. За това не мога да коментирам, защото не знам. Тук всичко е възможно... да има финансова изгода, родителите и да са я натиснали, да е проговорило майчинското чувство и съвестта, всичко. Няма как да знаем на този етап.
3. Да, тук си прав. Но и сега има аудио-визуално документирано как детето вече е щастливо само 2 след като е ревяло за помощ. Доказателство за това колко лесно се манипулира едно дете.. и от двете страни.
Аз не съм съвсем запознат, но мисля че вече български съд се е произнесъл в полза на майката и то не като просто е прекопирал полската версия, а е преразгледал нещата. Ако бащата е прав, то и той има вина, че не си е наел добър адвокат да му защити правата и за това "не са били допуснати неговите свидетели, който да обърнат процеса в негова полза" (цитирам като смисъл какво беше казал бащата).
^ Имаш в предвид режисирано? .... със сигурност. Много е жизнерадостно, а и кой е операторът.... не изглежда да е от националната полска телевизия... Но не вярвам да могат да накарат насила детето да е толкова щастливо пред камерата.
Аз такива смели мнения и предположения не бих дал без доказателства... но е възможно по принцип. Въпреки че имам съмнения да е точно това. Просто децата се контролират, манипулират и си сменят мнението изключително лесно.
http://www.vbox7.com/play:895f5fe6
ПОКЛОН!!!
Сълзите ми потекоха докато го изслушах![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=79097Първоначално написано от GossipGirl89
същото.и.в.сайта.на.гонг..
мани,и.аз.се.разревах![]()
Мхм... не обиждам никого, но конкретното предаване е изключително просто и е на много ниско (емоционално, не смислово) равнище.
Абе не знам предаването какво е ама знам, че Томислав Русев е единственият човек, който всеки път застава на трибуната и казва мнението си без да му пука за последствията... Доколкото разбрах сега искат да го съдят за нещо ... най-вероятно за това, което е казал по въпросния случай и е срамота ако наистина го осъдят..Срамота е българският съд да позволява на една полякиня, на една чужденка, да идва и да взима, да дърпа и да причинява психически тормоз на българчета... а в същият момент да упреква човекът на когото му пука за тия деца - човекът, който им казва истината всеки път ...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Пичове, снощи гледахте ли новините на НОВА ? Малкото дете стоеше пред лаптопа и беше отворило страниците на форума на....teenproblem ! Виждате ли каква млада аудитория си имаме !![]()
поредното реалити шоу...
очакваме да обяват номерата "ако подкрепяте бащата наберете 7896" "ако пдокрепяте майката наберете 9678"
само дето децата са изкупителната жертва...
Бащата е глупак
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!