.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Град
    София
    Ето ги и мойте планове:
    1. Организиране на държавен преврат и промяна на управлението на авторитарно с помоща на армията.
    2. Комфискуване на цялото имущество на населението на България (това ще даде още около 30 милиарда). Хората ще продължат да си живеят в домовете, те просто ще са собственост на държавата и ако едно семество се разрастне, а друго се смали просто ще бъдат размествани, по-малкото семейство в по-малък дом, а по-голбямото в по-голям.
    3. Удържавяване на фирмите (още плюс около 50 милиарда).
    4. Субсидии за 4 или повече членни семейства.
    5. Модернизиране на армията.
    6. Реновиране на досегашната инфраструктура и нейното доразвиване.
    7. Извършване на блицкриг върху целия Балкански полуостров с политическата подкрепа на Китай и Русия, като по договор ще вземем китайци тук да ни работят в новопридобитите теритрии, за да се намали в тяхната страна безработицата, а Руснаците ще са съгласни на помощ, защото ще създадем пазар за оръжието им.
    8. Извършване на процесите от т.2 и ит.3 и в новите територии. Общо плюс още около 500 000 милиарда нови пари.
    9. Започване на насилствено побългаряване.
    10. Подобряване на здравеопазването - ремонт на старите болници и изграждане на нови.
    11. Обграждане на границите със защитни съоръжения.
    12. Разработване на собствена ядрена програма.
    13. Предвид китайците които сме приели на работа на които ще се плаща колкото да се каже, че им се плаща, затворените цигани и турци които ще работят принудително за без пари още от 14 годишна възраст най-тежката и опасна работа и цената на урана 2500 евро на килограм ще се започне работа в старите уранови мини и ще бъдат създадени нови.
    14. Ще забраня вноса на продукти които не са произведени в ОНД.
    15. Ще увелича износа.
    16. България ще стане членка наСНГ (Содружество Независимых Государств), ОДКБ (Организацията на договора за колективна безопасност), ШОС (Шанхайската организация за сътрудничество). Предвид, че в Последната е Китай, 16 точка по плана ми отива на мястото на т.4, а т.4 става т.16., за да може договорите да са ни от полза по време на Балканската война.
    17. Увиличаване на заплатите и пенсиите.
    18. Съставяне на Комисия по контрола на управлението на А. Петров (ККУАП) която да следи дали този който бъде избран от Върховния военен управителен съвет на Стратократична балканска република България (ВВУС на СБРБ) продължава да прокарва линията ми на управление или не. Естествено ККУАП ще бъде съставен от най-верните ми хора. Ако избарнника не продължи линията ми на управление Правителствена полиция (ПП) ще го арестува и екзекутира, а роднините му ще бъдат изселени на отчетен режим в някое село. Аз ще управлявам докато не се гътна, защото по конституция поста Върховен председател на ВВУС на СБРБ е пожизнен, но мога и доброволно да се откажа, а този след мен има и третата опция да бъде арестуван по заповед на ККУАП от ПП.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Ето ги и мойте планове:
    1. Организиране на държавен преврат и промяна на управлението на авторитарно с помоща на армията.
    2. Комфискуване на цялото имущество на населението на България (това ще даде още около 30 милиарда). Хората ще продължат да си живеят в домовете, те просто ще са собственост на държавата и ако едно семество се разрастне, а друго се смали просто ще бъдат размествани, по-малкото семейство в по-малък дом, а по-голбямото в по-голям.
    3. Удържавяване на фирмите (още плюс около 50 милиарда).
    4. Субсидии за 4 или повече членни семейства.
    5. Модернизиране на армията.
    6. Реновиране на досегашната инфраструктура и нейното доразвиване.
    7. Извършване на блицкриг върху целия Балкански полуостров с политическата подкрепа на Китай и Русия, като по договор ще вземем китайци тук да ни работят в новопридобитите теритрии, за да се намали в тяхната страна безработицата, а Руснаците ще са съгласни на помощ, защото ще създадем пазар за оръжието им.
    8. Извършване на процесите от т.2 и ит.3 и в новите територии. Общо плюс още около 500 000 милиарда нови пари.
    9. Започване на насилствено побългаряване.
    10. Подобряване на здравеопазването - ремонт на старите болници и изграждане на нови.
    11. Обграждане на границите със защитни съоръжения.
    12. Разработване на собствена ядрена програма.
    13. Предвид китайците които сме приели на работа на които ще се плаща колкото да се каже, че им се плаща, затворените цигани и турци които ще работят принудително за без пари още от 14 годишна възраст най-тежката и опасна работа и цената на урана 2500 евро на килограм ще се започне работа в старите уранови мини и ще бъдат създадени нови.
    14. Ще забраня вноса на продукти които не са произведени в ОНД.
    15. Ще увелича износа.
    16. България ще стане членка наСНГ (Содружество Независимых Государств), ОДКБ (Организацията на договора за колективна безопасност), ШОС (Шанхайската организация за сътрудничество). Предвид, че в Последната е Китай, 16 точка по плана ми отива на мястото на т.4, а т.4 става т.16., за да може договорите да са ни от полза по време на Балканската война.
    17. Увиличаване на заплатите и пенсиите.
    18. Съставяне на Комисия по контрола на управлението на А. Петров (ККУАП) която да следи дали този който бъде избран от Върховния военен управителен съвет на Стратократична балканска република България (ВВУС на СБРБ) продължава да прокарва линията ми на управление или не. Естествено ККУАП ще бъде съставен от най-верните ми хора. Ако избарнника не продължи линията ми на управление Правителствена полиция (ПП) ще го арестува и екзекутира, а роднините му ще бъдат изселени на отчетен режим в някое село. Аз ще управлявам докато не се гътна, защото по конституция поста Върховен председател на ВВУС на СБРБ е пожизнен, но мога и доброволно да се откажа, а този след мен има и третата опция да бъде арестуван по заповед на ККУАП от ПП.
    ае пич що си мислиш, че докато извършаваме тоя blitzkrieg на балканите, европа и нато ще седят и ще ни гледат как завзимаме балканския полуостров и да бездействат. Като нищо ще ни скочат както стана със Сърбия при войната в Босна и съм 99% сигурен че Русия и Китай няма да си мръднат пръста да ни помагат, а дори и да ни помогнат ще трябва да скочат на цяла европа + сащ демек ще си направим една 3-та световна война и ще се молим Русия и Китай да спечелят, макар че не съм 100% сигурен дали ще успеят, макар че имат шансове.

Мда, ето ти и новия комунизъм, заедно с това, че срещу нас ще скочи НАТО, Сащ и целия останал свят. А този план не се отличава много от този на Хитлеристка Германия, но видя какво стана с нея
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Мда, ето ти и новия комунизъм, заедно с това, че срещу нас ще скочи НАТО, Сащ и целия останал свят. А този план не се отличава много от този на Хитлеристка Германия, но видя какво стана с нея
    Странно, аз пък не намирам нито прилики с комунизма, нито с фашизма, при мен всичко ще е собственост на армията. По-скоро ще прилича на древна спарта, защото забравих да кажа, че недъгавите по рождение ще бъдат убивани да не се мъчат.

Много странно задеден въпрос.
    Ако ти паднат 800млрд. от небето, за да реализираш някакви национални и световни проекти, първо трябва да се сдобиеш с повсеместна власт със или без помощта на тези пари.В противен случaй голяма част от тях ще бъдат изразходвани за собствено облагодетелстване - нека не се заблуждаваме всеки от нас първо би отделел някакъв процент (дори и 1% да бъде) за собственото благо.

Понеже четох, че ще се наливат пари за борба с глобалното затопляне, ето ви една статия да я
    "Не всичко което лети се яде"
    Ти четеш някакви сайтове и статии и гледаш някакви филми, в които се казва, че температурите не се покачват с n-градуса, аз чета разни неща и гледам разни филми, в които показват как ледниците на Гренландия се топят и казват, че температурата се качва с n-градуса - може и двамата да сме излъгани и страшно да ни манипулират, но неможеш да кажеш кой от двамата има точната информaция.
    Аз от друга страна се доверявам на това което "виждам".Искам да поясня, че живея в район в които задържането на снеговете, състоянето на горите и животинският свят и водните ресурси са от съществено значение за туризма и индиректно за препитанието на хората.
    Нека започнем от снеговете- през последните 10 години всяка следваща зима е по-мека и снеговете се задържат все по-малко, студените дни са все по-малко (да има дни когато пада страшно много сняг, но той не се задържа дълго), за сметка на това горещите дни прeз лятото, късната пролет и ранната есен са все повече.
    Горите и животинският свят - Заради незаконната сеч и безотговорната работа на горските стопанства днес има цели местности в които преобладават поляните, там където преди години беше прекрасна гора .Всъщност голяма част от местностите, които не попадат в нац.паркове или резервати, са малко или много засегнати (та дори и в тези места има засегнати гори), както се досещаш животинският свят там e почти напълно съсипан.
    Водите - Страшно много обичам излетите сред природата и обикалянето на горите и имам наблюдение върху изворите там.Никога не съм виждал повече пресъхнали или толкова намалили потока си извори по това време на годината, когато се предполага, че водата трябва да е в изобилие.
    И докато аз наблюдавам един сравнително малък период, то баби и дядовци са тук от доста отдавна и категорично потвърждават всичко това, особено последните 10-15 години.

Град
    София
    Научно доказано е че има цикли на затопляне и застудяване, сега като е затоплянето трябва да сме благодарни, че го има, защото така реколтата е по-богата, а когато стане студ ще настъпи глад. Освен това вулканите унищожават атмосферата със своите изригваня колкото хората са я унищожили за последните 500 години. Температурата се покачва, защото слънцето има по-голяма активност, което означава, че преминава в нова фаза от своето развитие. Тези процеси са неконтрулируеми от човека и отделянето на пари за тях вместо за хората от развиващите се страни е пълно разхищение.

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Калашник има някакви много странни идеи, но съм съглсен с последното му изказване, аз лично бих си купил някой по голям остров и бих си създал собствена армия, бях гледал по дискавъри, че най - модерния бомбардировач е 2 млрд. долара, така, че с тея 800 спокойно може да си създадеш една малка държавица в някой забутан африкански район без да те осетят много - много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си