Искам да помоля знам че в Ботевград има Tattoo студио.. Ако някой знае номера на човека.. и най-важното добре ли ги прави .. Аммм и за плевен разбрах че освен На Тъмно имало ощ едно студио айде и за там малко помощ номер нещо ала бала... Мерси предварително![]()
![]()
![]()
Малко неразбрах къде се намира това татоо студио????Първоначално написано от bulgarche
хахахах ТнХ много...Първоначално написано от bulgarche
Aaaз..ааазз
аз абслолютно нищо не знам по въпроса. Мислех, че темата е за или против татосите и щях да кажа "ЗАА!", щото аз искам ама няма..![]()
Оооохх днес съм страшно разконцентрирана.![]()
![]()
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Ти защо не лягаш да спиш?Първоначално написано от Sarityyy
хахха ем направи си.. деПървоначално написано от Sarityyy
![]()
искам да питам правил ли си си там татуировки и как ли вървят цените.. мойта няма да е мн голяма.. Знака на безкрайност около 8 см дълъг и не ми се иска да е мн мн голям по принцип колко ли пари ще ми вземат.. ???Първоначално написано от bulgarche
![]()
мерси значи няма да ида в На тъмно... аз и без тва мислех там да не ходя .... Мерси все пакПървоначално написано от fake
![]()
Аз пък ходих в Мания при Миро за индъстриал.
Охх ми това къде се намира мен освен качеството ме инт и цената щот татуса ще е малък... по нагоре съм го описала.. ако можете ми кажете г/д колко ще ми искат..?Първоначално написано от SuNsEt