.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Характеристики?

Така виждам,че има теми за лаптопи какви марки и до колко пари можело да си купиш,ноо аз не разбирам от компютри и ще ви помоля ако може да ми кажете,за да си избера лаптоп какво трябва да гледам горе доло като характеристики да речем каква памет и тнт ?? търся си лаптоп за любителска употреба ако мога така да се изразя не за работа ако може някои да ми разясни мерси
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Супер фен
    ами какво да гледаш ... за двуядрен процесор, те вече всички нови модели се продават поне с DDR2 RAM памет, така че ... гледай да е 2 GB (поне) за около 1000 лв може да си вземеш добър лаптоп, но няма да става да играеш на новите игри ... гледай и да е с външна видео карта (да не е вградена) че работят много по добре харда да е поне 160 GB ... незнам друго не се сещам в момента

марки които аз бих ти препоръчал са HP, Dell, Acer. Като HP и Dell са по скъпички, докато при Acer може да си вземеш лаптоп с по високи параметри на по ниска цена. Иначе и трите марки имат хубав дизайн ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

мерси за съвета
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Супер фен
    Моля

изчкай да видиш и другите какво ще ти препоръчат
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си