.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Очила

Hybrid View

Град
    На слънцето :>

Очила

Така.. вече тема за почти всичко има.. НО тема за очила не намерих (или поне не нова) и за това.. да ви питам Какви очила обичате да носите?

В темата можем да питаме дали даден вид очила ги има някъде,някой да ги е виждал, да знае къде ги има и тн

Аз по-късно ще постна

Супер фен Аватара на breathless
    Не нося очила.
    Не мога да ги понасям по лицето си.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

не обичам, не ми стоят, 'щото ми е крив фейсът
    кефя се на пластмасови рамки, без цигании, ако т'ва питаш

Повече от фен
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Ммм всички са много яки, но и аз рядко нося очила. Просто не се харесвам как ми стоят, а и на мен също ми дразнят лицето
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Според мен е важно не толкова колко струват а каква защита предлагат. В оптиките има апарати за мерене на УВ (ултра виолетови) и други защити. Аз лично си купих очила за 85 лв с макс защита. Коренна разлика между тях и останалите има. Боклуците по 12 лв са проста пластмаса без никаква защита за окото. Ако ще купувате ефтини 'фИешън' очила - по добре ходете без. Аз мисля така. Очите ми струват повече....

Не оби4ам да нося о4ила

Супер фен
    Град
    Своге
    О , вчера цял ден съм обикаляла за очила и най-накрая си намерих . Страшно много им се кефя
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Не съм свикнала да нося очила,пречат ми.Обаче вече съм решила,че трябва да си купя,но първо трябва да си събера поне едно 200лв,че аз очила менте никога няма да си купя.

Не нося очила.

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Не съм свикнала да нося очила,пречат ми.Обаче вече съм решила,че трябва да си купя,но първо трябва да си събера поне едно 200лв,че аз очила менте никога няма да си купя.
    Да, наистина.. не си заслужава да си вземеш очила за 10лв от някоя сергия.. Моите не са 200лв., 80 са, но вече 2ра година ми вършат супер работа и не са се почупили или надрали. Един път направих грешката да си взема очила за 15лв и на следващата седмица им падна едната рамка.. Така че, по-добре да дадеш един път 100лв. за качествени очила, отколкото да даваш всяка седмица по 15лв. за боклуци..

Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    О , вчера цял ден съм обикаляла за очила и най-накрая си намерих . Страшно много им се кефя
    Айде снимай ги/се и постни да ги видим де!

Супер фен
    Мене не ми отива с очила, затва и не нося.
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от allergic
    http://www.benemag.com/blog/10033200755114438590192_L.jpg

е тияя ме кефят..
    'щото са актуални, или по принцип
    винаги съм харесвала очилата на баба<3

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Според мен е важно не толкова колко струват а каква защита предлагат. В оптиките има апарати за мерене на УВ (ултра виолетови) и други защити. Аз лично си купих очила за 85 лв с макс защита. Коренна разлика между тях и останалите има. Боклуците по 12 лв са проста пластмаса без никаква защита за окото. Ако ще купувате ефтини 'фИешън' очила - по добре ходете без. Аз мисля така. Очите ми струват повече....
    Много си прав!По-добре не си купувайте очила от 10-15 лева,защото носейки ги страшно ще увредите ретината сиАко нямате възможност за скъпи очила(тези,които наистина предпазват очите от вредните ултравиолетови лъчи са скъпи,поради факта че материала за изработката им е скъп)по-добре ходете без!Пазете зрението си

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Много си прав!По-добре не си купувайте очила от 10-15 лева,защото носейки ги страшно ще увредите ретината сиАко нямате възможност за скъпи очила(тези,които наистина предпазват очите от вредните ултравиолетови лъчи са скъпи,поради факта че материала за изработката им е скъп)по-добре ходете без!Пазете зрението си
    Абсолютно съгласна съм. Аз нося диоптрични от скоро, тъй че слънчеви за сега не ползвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си