- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Реакцията на родителите или "Къф си ти бе"
При мен няма проблеми. И баща ми, и майка ми казват, че е свястно момче.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
+1Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
![]()
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Само едно гадже съм запознавала с наще...най-сериозното.И баща ми мн яко се изгаври с него,извади си едно ножче от джоба(мн е якоо ;D )и почна да си го премята и да гледа страшно,момчето се попика просто![]()
нашите винаги са били супер общителни хора...с първият ми приятел, с който ги запознах се държаха супер мило, но след като свърши връзката ни и фактът, че аз приех раздялата ни много тежко, ги накара да се държат по-резервирано към настоящия ми приятел от самото запознанство преди година и нещо чак до сега...какво да ги правим...родители![]()
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Ами досега не съм запознавал нашите ЛИЧНО с приятелките, но често обсъждаме това-онова и имат представа коя каква е горе-долу.
Иначе аз често се запознавам с родителите, къде инцидентно, къде планирано и нито един родител не се е оплакал досега.
Даже имаше един случай след като скъсахме с една мадама, майка и и се беше карала, че ме е зарязала..![]()
Случва се...![]()
Със всичките ми приятели се е познавала майка ми и баща ми с няколко от тях.Със сегашният се познават от 1 седмица, той идваше напоследък 2-3 пъти в нас. =) Харесват го.Най-сетне ми удобряват избора =)
Никога не съм крила от нашите гаджетата ми.Но не съм им ги навирала,защото не е било нищо сериозно.Ако разберат,разберат,ако не-здраве да е!
Сегашния ми приятел мама го обожава!Още като ги запознах много си допаднаха.
А с баща ми отначало имаше проблем.Като ги запознах,той не беше особено въодушевен.Имаше лека ревност от негова страна,но вече всичко е ОК.
Дадоха ни благословията си,както и неговите родители!![]()
моите в началото бяха резервирани към приятеля ми , но после се увериха, че заслужава доверие и започнаха много да го харесват![]()
с неговите се запознах когато ни завариха утяхбеше малко кофти ситуацията, но и те много ме харесват
(или поне така изглежда ).
Ами... познават го мама, брат ми и баба миНе съм го запознавала с баща ми ..но и това ще се случи..въпреки това баща ми ни е виждал заедно много повече пъти от другите! Мама много го харесва и се радва, че ме прави щастлива ..
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
aaзз не съм запознавала до сега гадже с родителите си.....това ако го направя определено значи че се случва нещо сериозно ;]]
Всичките ми бивши гаджета и сегашното ми имат някакъв невероятен страх от баща ми . Дори не смеят да дойдат до нас(само 2 момчета са идвали пред портата на къщата) .
Майка ми познава едно мое бившо гадже , но се запозна с него след като скъсахме .