.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

ДуМиЧкИтЕ - "ОбиЧаМ тЕ"

Винаги ли когато се разделяте с половинката си, си казвате ОБИЧАМ ТЕ? И кой пръв го казва Ти или Той/Тя?

Не,когато казваш тези думи прекалено често,изгубват смисъла си .. Любовта се доказва с действия,не с думи .. Винаги момчето ми го казва първо .. Един единствен път в живота си съм изпитала нужда да кажа тези думи,но е ужасно,когато ги отхвърлят ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Ами не винаги.Иначе си го казваме много пъти през деня.А кой е бил първи не съм забелязвала.Понякога аз,понякога той

За голямия ми опит в тези неща , винаги момчето го е казвал първи , много рядко да съм била аз ,, Някак си е по - хубаво той да го каже първи , вдъхва ми сигурност и не знам .. Може много пъти да ми се е искало аз да го кажа просто ей така , но несъм го правела ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Аз никога, ама никога не казвам на някого, че го обичам. Когато някой ми го каже, аз само се усмихвам... Той знае, че ми е трудно и почти непосилно да изрека тези думи.

Град
    Скитосвам по улиците
    Не мисля,че след всяко изпращане е нужно да му казвам,че го обичам...По-добре да му го показвам всеки ден
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами ще го кажа както е било преди.... нямаше ден, в който да не си го казвахме, но не е било по график ... а когато е нужно...

аа защо при раздяла? не е ли по добре по време на жръзката?! даже на мен в момента на момчето с което съм ми е трудно да го кажа въпреки че сме от доста време заедно..според мен "обичам те" при раздяла се казва само когато все ошще изпитва това

Цитирай Първоначално написано от mrrrr
    аа защо при раздяла? не е ли по добре по време на жръзката?! даже на мен в момента на момчето с което съм ми е трудно да го кажа въпреки че сме от доста време заедно..според мен "обичам те" при раздяла се казва само когато все ошще изпитва това
    Не следиш мисълта, ставаше въпрос при раздяла, но не да не са повече заедно, а при раздяла в този смисъл на думата, вечер пред блока на момиче например или където и да е, и си кажат чао. А не когато тя каже "напускам те" или пък той.

За мен думите Обичам те са донякъде просто две думи, донякъде адски силни. Обичам те не се казва просто ей така.. Да не говорим че обичта се доказва, а не се казва.

Казвам го само,когато го чувствам

Много рядко казвам тези думи. Да кажеш Обичам те означава много.Не го казвам само на гаджето си,но и на приятелките и приятелите , които винаги са до мен в най-трудните моменти.

Обичам те не се казва,то се доказва!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Винаги си казваме. Кой, когато свари.

нямаме определен график кога да си го казваме И няма значение дали аз или той го казва първи .. важното е, че и двамата го чувстваме

МоЖи дъ сам КуЧкаta ъмъ не твоЙта.
    Що пишете по тоя начин само губите време и няма смисъл.

Обичам те са силни две думи който значат повече от "искам да спя с теб"
    А днес се използват за всичко.

казваме си го винаги когато имаме нужда (поне по веднъж на ден) няма значение дали се раделяме или тъкмо сме се срещнали.
    И не го чакам той да го каже първи ,няма значение кой го казва , а чувствата да са взаимни

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Аз до сега не съм казвала "Обичам те" на момче Сега имам приятел и той ми е казвал че ме обича много пъти .. аз отговарям "и аз", ноо тези думички "обичам те" не мога да ги кажа .. като чели ме е страх .. не знам
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Щом се разделям с него значи не го обичам ... Следователно той (момчето) ми го казва първо ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си