- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Реакцията на родителите или "Къф си ти бе"
Преди няколко дни запознах приятеля си с родителите ми и честно казано бях изключително изненадана от начина, по който го приеха. Баща ми направо го разцелуваА по принцип винаги е правел странни коментари по отношения гаджета и връзки, като едва ли не "не ме дава".
Та ми стана любопитно как реагираха вашите родители като запознахте половинките си с тях. Добре ли се държаха или бяха студени и дистанцирани? Имаше ли след това някакви коментари по адрес на гаджето ви? Може да споделяте и как са ви приели неговите/нейните родители.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
той искаше, но мама като разбра вика "защо ми е, не искам'' абе по-добре , детски истории бяха![]()
Нашите познават само 2 от бившите ми гаджетаС единия ходехме 2 години,а с другия около 8 месеца
(не,че има няк'во значение де ама айде ...)
Значиии като запознах Митко (тоя първия) с нашите беше голямо шоуТой се притесняваше адски много от баща ми,защото си мислеше,че щом е полковник значи е адски строг (е то и самото изражение на баща ми си е респектиращо де ама ...).Тааа запознах го първо с майка ми
Лелеее тия двамата така си паснаха
Направо ме игнорираха
Час и нещо си говорят и ме обсъждат все едно не съм в стаята
![]()
![]()
После Митко я накара да извади бебешките ми албуми (защото му бях казала,че никога няма да види тия снимки),при което майка ми извади 3 огромни албума и заедно започнаха да ме обсъждат,колко малко и сладко бебе съм била
![]()
![]()
После се появи и баща ми
Зааа щастие и с него си паснаха перфектно
![]()
![]()
![]()
След време обаче започнах да съжелявам,че съм ги запозналаВсе заставаха на негова страна при спорове (е спорове породени от лигавото ни държание естествено...не са били нищо сериозни),майка ми постоянно ми обясняваше,колко й допадал,как най-после съм си хванала свясно гадже
Като ходехме на гости на приятели и роднини постоянно го хвалеше ...
Даже роднините ми от Габрово ни бяха поканили само двамата на гости за да се запознаят с него
![]()
УЖАС
Радо (втория) го запознах само с майка ми,но тя естествено не го хареса,защото все още Митко й беше в главата (че и се опитваше да ме накара да му простя един гаф и да се върна при него ... пффф маниачка),но след време започна да го харесва и приема като мое ново гадже
За щастие го зарязах точно преди да започне да го харесва,колкото харесваше Митко
![]()
![]()
![]()
Следващите 2 по-сериозни гаджета не съм ги запознавала с нашите... В момента съм сама,но и следващото НЯМА да го запозная с тях
... Освен това съм ги предупредила,че ще разберат за някое мое гадже,чак когато ми дойде време да се омъжвам!!!
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Абе, по - добре да не ги запознавам още.![]()
Последното ми гадже мама го беше нарекла "хулиган"после той беше казал, че е побъркана
и общо взето не се харесваха изобщо
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Техните не ме приемат защото съм бил 'неперспективен' т.е. не съм от богато семейство.
Нашите нищо не казват, но майка ми е споделяла, че техните няма да оставят дъщеря си да се омъжи за човек като мен.
За сега е това ....![]()
Аз искам да се запозная с баща й, ама не смея... все пак над 20 г. е бил боксюрСтрах ме е
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Абе вие момчетата сте много странниПървоначално написано от MetalZone
Ти се притесняваш,защото нейния е боксьор (в случай,че не се ебаваш де)
Всичките ми приятели (момчета) се притесняват да идват до нас,защото баща ми е полковник ... Да не говорим,че и четирите ми по-сериозни гаджета отказваха да идват събота и неделя в нас,защото се притеснявали от него![]()
![]()
Ужас!
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Завариха ни в нас (не, че правихме нещо де, ама бях казала чр ще съм с една приятелка вкъщи). Аз се оправих за секунди (буквално) и излязох, тръгнахме надолу по стълбите и баща ми изкрещя след мен " Нямааа лиии да ни запузнааааииишшш ???" аз се обарнах и "
не.. " дръпнах го за ръката и тръгнахме пак надолу ( гледах да се махнем възможно най бързо...) И тогава... "
Е как не ?!? Я ела тука... "и ни върна , за да се запознаят.
Аз после избягах надолу и вечерта не исках да се прибирам щото ме беше срам.До сега не ги бях запознавала с гадже...
Не се ебавам : ) Епа притеснително си е...Първоначално написано от 3oPuTy
и сори за правописната грешка...
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Ми бившия ми като запознавах с нашите и майка ми много добре го прие,ама баща ми нещо не го хареса.След 1 - 2 месеца вече и той го одобри и много го харесваха и уважаваха.Излизахме заедно дори с родителите ми да вечеряме.Супер беше ... Техните ме приеха адски бързо.Много ме харесаха и майка му все питаше кога ще им отида на гости д аме видела.
Сегашния ... още техните май и не знаят за мен .. а моите не го одобряват никак ...![]()
Първо го запознх с майка ми.Тя много го хареса и цяла вечер ме пита дали знам колко много ме обичал![]()
Е как няма да знам![]()
С баща ми по-късно ги запознах, той попринцип не е от приказливите и нищо не каза, но знам, че го хареса.
Ако не му беше харесал щеше със сигурност да каже
Абе досега само хубави неща съм чувала от тях за него![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Бившия мама мнага го Aресваше.Всеки ден ми намилаше,че той мене щял да ме вкара в правиея път.На маща ми пък му беше чудно как може да сме заедно,при положение,че той беше много по-сериозен от мен във всяко отношение,а мене вятър ме вее на бял кон.Сега не съм ги запознавала с настоящия,защото те си се познаваха още преди да тръгнем и според тях е ''симпатяга,ама голям калпазанин'' Баща ми го е виждал киор-кандил пиян и само се прибира и ми вика ''Зета пак се е спиртосвал вземи да го държеш по-изкъсо''аби разбират се уж за сега.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Още същата вечер след,като го запознах с майка ми,наще казаха да приключвам с него.Още на следващия ден да отида и да скъсам с него,защото е "наркоман и олигофрен,пропаднал тип",няма да е ТОЙ,за когото ще се омъжа и как мога да съм с него,като съм още ученичка,компанията му била зле(да се доуточним,че са го виждали(само майка ми) един път и си говореха-как върви даскалото,къде работиш и го дръпнах да излезем навън,нищо повече)
И до ден днешен само при споменаването на името му наще са готови да му "изядат" главата
забиха ми нож в гърба по много долен начин и майка ми,която не беше против момчето ,отиде на страната на баща ми.![]()
![]()
![]()
майка ми познава само бившия..Никога не е имало гафове..Разбираха се...![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Ами нямаше нужда да ги запознавам, те сами си се запознаха.Майка ми първоначално не го харесваше и постоянно ми натякваше, че бил злобар и незнам си какво още.Той не беше такъв, просто си беше момче с принципи и не даваше да му се месят в живота, правеше си каквото смята той за редно.Към края на връзката ни много го харесваше, а на баща ми му беше все едно.Когато майка ми го питаше и го критикуваше как няма да го интересува с кой излиза дъщеря му, той казваше "абе скъпа какво да се интересувам и притеснявам, не я ли виждаш нашата душичка, през 2 месеца различен води.Като дойде време за сватба ще ни запознае и тогава ще се притеснявам повече, защото няма да има кой да ми иска по 200 лв. на седмица"
Майка му просто ме обожаваше.Постоянно ме канеше да ходя в тях на кафе.Сестра му също много си ме харесваше.Баща му пък като ме видеше пред тях или в тях, постоянно се бъзикаше и с двамата![]()
Въпреки, че вече сме разделени майка му все още щом ме види се спира и ме пита как съм и прочие.Като мине покрай мен с колата не може да свари да ми маха.Абе с него от 4 години се разделяме и събираме кой знае, може още няколко пъти да се съберем![]()
Нашите много го бяха харесали и си свикнаха с него...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
След запознанството баща ми ме попита от къде съм го изнамерила ПЪК ТОЯ.. а майка ми каза, че е много странен и са се чувствали не на място в негово присъствие.. Нищо, че бяхме в нас![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Виждали са се с майка ми 2-3 пъти за по 5 мин. ,но тя така и не е оставала особено очарована. Но предполагам,че е просто,защото не и се нрави,че дъщеричката се занимава с момче...![]()
Никак не ме кефи отношението и,но...ще свиква![]()
не съм ги запознавала,мама гледа обикновенно техни снимки и казва,кой не и хар![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И майка ми и баща ми го обичат направо. Твърдят, че по-свястно момче няма и да го пазя.
![]()
А техните ме познават само бегло още. Наричат ме "снахата" и все се чудят кога ще ни женят.![]()
Нашите даже не искат да чуят за гаджето ми.Много си го обичам,но е турчин и нашите не могат да приемат това.Държат се с мен като с 12-13 годишно лапе и не могат да разберат че карам 19-та година и мога сама да реша с кой да съм.
Не съм ги запознавал, не смятам и скоро да го правя.
Майка ми даже и не знае за съществуването й, няма и да разбере в обозримо бъдеще.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test