.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Фен Аватара на DirtyDream
    Град
    dobrich
    еми чесно казано вярвам .. смисъл доста от древните народи са правили всевъзможни неща за душата на мъртвите ..... ама все от някъде трябва да са разбрали че хората се прераждат защото въображението им не е било чак толкова развито че да си го представят че да измислят някакъв начин да го обеснят и на останалите и така ...

Супер фен Аватара на AutomatiC
    да и не
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Склонна съм да вярвам.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Голям фен Аватара на darsit0
    Цитирай Първоначално написано от r0ssk0
    Не виждам логика в прераждането, за това не вярвам в него Като населението на хората в света постоянно се множи, откъде идват новите души? Може би се прераждаме от мравки и бълхи?
    не, просто населението на някоя друга планета намалява а може и самата друга планета да е изчезнала.......

по темата - вярвам... не знам защо, просто вярвам
    ЖЕНСК0 СЪМ

Супер фен Аватара на slicky
    пфф, много от хората се страхуват от смъртта и по този начин някак си се успокояват,но истината е доста по сурова-всеки човек си отива някога от Земята и ако не си сторил нещо стойностно в живота,никой няма да те помни.

Град
    София
    Що не вярвате ? Просто си задайте въпроса,зашо аз съм точно аз.

Град
    Кюстендил
    Цитирай Първоначално написано от AdmiralJohn
    И като си толкова отворен сподели опита си от другите си животи?
    Целта на трупането на опит не е ли да можеш да го използваш по-късно по някакъв начин...как става като си нямаш представа за миналия си живот..?

Прераждането е жалък опит на страхливи глупаци, притеснени, че никой няма да ги запомни в този живот и се надяват, че няма да се проснат със затворени очи без да са направили нищо смислено. Глупаво е. Измислят си разни тъпи идейки, за да не се изправят очи в очи с истината...
    Е приемете я- всички умират!И вие ще умрете!Просто живейте пълноценно и се насладете на всичко, което предлага уникалото творение на природата- живота.
    Ехх, жал ми става за теб...
    Тези, които са чели мои постове ще видят, че аз не казвам празни приказки обикновено! И сега няма да са такива, без да ме интересува какво мислите вие! Готови ли сте? Дръжте се!
    Прераждането е ФАКТ

Но доста време ще отнеме на повечето (99.9% от хората) да го разберат. Нужни са години на търсене и ровене, за да се доближиш до истината и да узнаеш всъщност кой си бил (това всъщност се разбира мнооого, много рядко). Да говориш с починали хора също е факт, засега ми е известно само за връзка със светци и само за това мога да кажа със сигурност.
    По принцип тази информация не се казва на никого, но повечето тук са особено ограничени и толкова неграмотени, че никой няма да ми повярва и мога да си пиша истината спокойно. Все едно да кажа преди 200 години на целослушание, че мога във всеки един момент да се чуя с някой от другата страна на Земята - Хахах, смях!
    Не мога да ви гарантирам, че до края на този ви живот ще имате честта да разберете какво говоря, дори силно се съмнявам- мисля, че дооста време ще отнеме докато мнозинството от хората проумеят какво всъщност се случва, но... какво да се прави
    Успех с вярванията и разбиранията, пишете каквото си искате. Никой няма да ме разбере, знам, но това трябва ли да ме притеснява?
    Не се отчайвайте!
    vvf GOD Bless Bulgaria !!!
    AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !

Не вярвам... абсурдно ми се струва.. Раждаш се, оформят се органи, тъкани, развиваш се и в даден етап умираш.. Тогава и мозъкът ти на функционира, всички жизнени процеси спират, няма мисъл, следователно и характер... просто изчезваш... как така ще се преродиш в друг организъм???

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    хубава тема.
    надявам се да е възможно.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от regin19
    Не вярвам... абсурдно ми се струва.. Раждаш се, оформят се органи, тъкани, развиваш се и в даден етап умираш.. Тогава и мозъкът ти на функционира, всички жизнени процеси спират, няма мисъл, следователно и характер... просто изчезваш... как така ще се преродиш в друг организъм???
    а душата за кво е според теб.
    според мен хората се прераждат няколко пъти..и целта на човек е да се усъвършенства и т.н.т.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Вярвам, но имам собствено разбиране

като за начало, не вярвам в душите, а по-скоро в "снопове енергия". Според мен в една ябълка тече също толкова живот, колкото и в един човек, всичко е енергия и всичко е част от колективното съзнание във вселената.
    Когато умреш, напускаш физическата гледна точка и поглеждаш през гледната точка на чистата нефизическа енергия. И просто понякога решаваш отново да дойдеш във физическия свят като личност.

Даже смятам, че понякога един човек и домашния му любимец (или пък сестра му, приятеля му и т.н.) преди време са били в 1 човешко тяло и за това са толкова близки, примерно, защото не мисля, че има едно количество енергия, определено за някое си тяло, а просто енергия. Според мен тази гледна точка е създадена от факта, че живеем във физически свят в момента и за това си представяме душата като "бучка енергия" предписана за 'Някое си тяло"

не успях мн хубаво да го обясня май.

Не мисля, че в нефизическия свят има общество от души, всяка с разл. характер. Донякъде ме плаши мисълта, че не запазваме личността си така, както сме тук.

Всичко това е моята гледна точка. Звучи ми логично и изключително естествено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си