- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Прераждане
Какво мислите за тази теория?Може ли действително да сме преродени души?Оставям на вас отговорите.И се извинявам ако вече има такава тема.
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Понеже става дума за мнения, аз нямам нищо против да споделя стоето - вярвам в преражданетоНо според мен не се прераждаш пак в човешко същество, ми може и в други неща - всякакви животни и растения каквито се сетите :П Малцина са тези които се раждат човеци - в момента сме малко над 6 милиарда и половина :П
Аз също не вярвам в тези неща,изглежда ми невъзможно...
^^^И аз така.
Първоначално написано от Genetix
същото ..
И аз не мога да повярвам..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
в предишния си живот съм бил ангорски котарак на име Спиридон
![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
MwahahhhahahahahahahahahhahahahПървоначално написано от Genetix
![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Не виждам логика в прераждането, за това не вярвам в негоКато населението на хората в света постоянно се множи, откъде идват новите души? Може би се прераждаме от мравки и бълхи?
![]()
![]()
Вярвам,че съществуват.Просто някак не ми се вижда много правдоподобно абсолютният край да настъпва след смъртта,не,остава нещо..
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Не вярвам.След като си в друго тяло,с друг характер и не помниш нищо от предишния си живот,то тогава за какво прераждане говорим?Нещата са съвсем различни,нищо не те свързва с "преди".Значи това е съвсем нов живот и душа,следователно прераждане няма.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Определено НЕ ВЯРВАМ в прераждането!
Според мен след смъртта остават едни грозни останки и нищо повече. Разлагаме се и миришем никакъв рай не е това.
Прочетете нещо за ebe (преживявания далеч от смъртта http://ebe-bg.net )
И като си толкова отворен сподели опита си от другите си животи?Първоначално написано от KumchoValcho
Целта на трупането на опит не е ли да можеш да го използваш по-късно по някакъв начин...как става като си нямаш представа за миналия си живот..?
Прераждането е жалък опит на страхливи глупаци, притеснени, че никой няма да ги запомни в този живот и се надяват, че няма да се проснат със затворени очи без да са направили нищо смислено. Глупаво е. Измислят си разни тъпи идейки, за да не се изправят очи в очи с истината...
Е приемете я- всички умират!И вие ще умрете!Просто живейте пълноценно и се насладете на всичко, което предлага уникалото творение на природата- живота.
Аз тъй тайничко си мечтая ( е, вече не е тайно ) да се преродя, да вкуся нов живот. Не че ако се преродя ще помня стария си, за да направя съпоставка, ама толкоз ми се живее...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Сам си отговори.Първоначално написано от r0ssk0
Да,населението на хората расте,но на други видове намалява.
[quote="KumchoValcho"]Определено ВЯРВАМ в прераждането!
Според мен с всеки нов живот ние научаваме нещо ново за живота и се усъвършенстваме.Осъзнавам много повече неща като трупаме опит тук на земята. :Р
И аз мисля така
Вярвам!
.........
Прераждането е просто една глупава философска измишлютина
А ти кой живот живеешПървоначално написано от Davitrov
Определено не вярвам! Вярвам само в науката