- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Гърди ...косми?/
Значи имам 2 въпроса:По гърдите нямам много косми..по корема около пъпа имам малко ама те са като мъх но около зърната имам едни ткаива дълги черни косми.. ама има предвид само до самото зърно около него и те са малко 10-20 косъма.. смисл не мн ама са само около зарната..а другото е , че самите зърна мн често са ми едни такива меки то ест не са твърди както иначе ми едни такива дз как да ги опиша..на 16 съм..и да питам за космите начи скоро като почна да ходя по басейни се чудя дали ще се смешни..то ест дали да ги махам...
ПОЛ?!Първоначално написано от iwhswgrs
момче съм..
да де ама се чудя дали няма да на момичетата да им е смешно смисл щото за тея косми около зърната??дз..
няма
нормално е
момче си все пак![]()
Здравни проблеми и болести ?! ?! ?!
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
![]()
![]()
продължавай да правиш такива изказвания и ще си повече от смешен
![]()
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
е по-подходящо място не се сетих..Първоначално написано от MrUndaztood
Пич никой няма да ти се смее и аз съм г/д на 16 и имам повече косми обаче тва не е срамно за мен поне другите неми пука кво си мислят тва показва мъжественост![]()
аз бих ги обръснал.
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
още някои да се изкаже..
![]()
ти не знаеш ли, че през пубертета тялото се окосмява
като ти пречат, махай ги
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
хаха аз имам същите косми около зърната и просто си ги махам бре човек![]()
Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
![]()
- Е то трябва да има все пак нещо което да мерят....
![]()
Като имат косми - косми ще мерят![]()
![]()
![]()
Бахти простата тема!
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Ох,не се притеснявай,всичко си е нормално...Първоначално написано от iwhswgrs
Едно момиче от класа ми има косми по гърдите...в смисъл между гърдите и са много...Ето това е гнусно.Особено като си сложи блуза с деколте и ти казвам...не ми се яде цял ден.![]()