- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- малко инфо?
Здравейте, значи искам да даря кръв просто ей така.. та се интересувам дали трябва преди това да си направя кръвна картина?просто не искам да ме върнат за нещо
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Позволеното даряване на кръв е през 3 месеца,
Ззбранено е да се дарява ако:
-имаш ниско кръвно
-употребяваш наркотици
-болна си (сега или хронично) от нещо
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Междодругото като дариш кръв ти дават един бурканчета със супер вкусен течен шоколад![]()
Цяла кошница с хубави сладки/шоколадови неща. Поне на мен миналата година ми дадоха..Първоначално написано от zai4ety13
Иначе задължително трябва да имаш 18 .. не трябва да си болен от всякакви болести; с нормално кръвно и още доста изисквания има, за да не ти стане нещо.
Don't tell me what I can or can't do !
Няма смисъл, като отидеш в болницата те ти правят едни бързи тестчета и ако ставаш те взимат. Аз ходих поминалата седмица, така че ако имаш въпроси питай.
виж в търсачката![]()
мога да ти кажа;че ще намериш страхотна и много изчерпятелна информация за даряването на кръв
успех
mnogo vnimavai za6toto na skoro v na maika mi rabotataxodili i koito iskal darqval kruv pak s/y 6okolad te4en obiknoven i nqkakva tenicka mislq ,4e i 1 jena darila i pripadnala polovin 4as nemojali da q opravqt opasno si e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bebygirl
Разбира се, че може да ти стане лошо след това, все пак ти взимат кръв. Задължително преди кръводаряването трябва да си хапнала много хубаво, а и също не трябва да си в цикъл. Препоръчвам ти да отидеш във Военна Болница, аз там ходих и съм много доволна. Бяха само жени и бяха много внимателни, обясниха ми абсолютно всичко, което трябва или нетрябва да правя, а и много ми се зарадваха защото също като теб дарявах просто така. Оказа се че вече е голяма рядкост да даряваш кръв доброволно или "безвъзмездно" както го наричат те.
хей наистина ви благодаря за отговорите![]()
![]()
![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....