.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

малко инфо?

Здравейте, значи искам да даря кръв просто ей така.. та се интересувам дали трябва преди това да си направя кръвна картина? просто не искам да ме върнат за нещо
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Позволеното даряване на кръв е през 3 месеца,
    Ззбранено е да се дарява ако:
    -имаш ниско кръвно
    -употребяваш наркотици
    -болна си (сега или хронично) от нещо
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Град
    Там някЪде...
    Междодругото като дариш кръв ти дават един бурканчета със супер вкусен течен шоколад

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zai4ety13
    Междодругото като дариш кръв ти дават един бурканчета със супер вкусен течен шоколад
    Цяла кошница с хубави сладки/шоколадови неща. Поне на мен миналата година ми дадоха..

Иначе задължително трябва да имаш 18 .. не трябва да си болен от всякакви болести; с нормално кръвно и още доста изисквания има, за да не ти стане нещо.
    Don't tell me what I can or can't do !

Няма смисъл, като отидеш в болницата те ти правят едни бързи тестчета и ако ставаш те взимат. Аз ходих поминалата седмица, така че ако имаш въпроси питай.

Град
    в света на приключенията ..
    виж в търсачката
    мога да ти кажа;че ще намериш страхотна и много изчерпятелна информация за даряването на кръв

успех

mnogo vnimavai za6toto na skoro v na maika mi rabotataxodili i koito iskal darqval kruv pak s/y 6okolad te4en obiknoven i nqkakva tenicka mislq ,4e i 1 jena darila i pripadnala polovin 4as nemojali da q opravqt opasno si e

Цитирай Първоначално написано от bebygirl
    mnogo vnimavai za6toto na skoro v na maika mi rabotataxodili i koito iskal darqval kruv pak s/y 6okolad te4en obiknoven i nqkakva tenicka mislq ,4e i 1 jena darila i pripadnala polovin 4as nemojali da q opravqt opasno si e

Разбира се, че може да ти стане лошо след това, все пак ти взимат кръв. Задължително преди кръводаряването трябва да си хапнала много хубаво, а и също не трябва да си в цикъл. Препоръчвам ти да отидеш във Военна Болница, аз там ходих и съм много доволна. Бяха само жени и бяха много внимателни, обясниха ми абсолютно всичко, което трябва или нетрябва да правя, а и много ми се зарадваха защото също като теб дарявах просто така. Оказа се че вече е голяма рядкост да даряваш кръв доброволно или "безвъзмездно" както го наричат те.

хей наистина ви благодаря за отговорите
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си