.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Обичам го как да си го върна

Скоро приятеля ми скъса с мен каза че не иска да си има приятелка в момента и не иска сериозни вразки. Попитах го дали още ме харесва той каза да, но нямал време за мен заради приятелите си. Само че когато сме излизали двамата винаги сме били с приятелите му.... казах му ако иска дори да прекарва още повече време с тях но той пак каза че не иска приятелка и иска да е сам сега .. Предложи ми ако искам пак да си излизаме по кафета да се виждаме,да си пишем но нищо сериозно. Мен ми е страшно болно защото много го обичам. Знам че сигурно не знаете какво да ме посъветвате но все пак бих се радвала да чуя различни гледни точки как да се опитам да се съберем пак

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Не може да скъса с теб само заради приятелите си с предтекста че нямал време за теб...това е неуместно Нещо да сте се карали ?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ъъъъъъъъ на училище ходи ли или е с фр
    момиче ти не си добре потрай още седмица и ще ти мине щом приятелите му са пред теб не си заслужава

6tom ti e kazal 4e neiska serizna priqtelka.... zna4i neiska.
    otpi6i go i tva e

Според мен си търси извинение за да не е с теб!!!

Голям фен Аватара на beb4yy
    Еми май е предтекст това че има друга...

Цитирай Първоначално написано от haritov
    ъъъъъъъъ на училище ходи ли или е с фр
    момиче ти не си добре потрай още седмица и ще ти мине щом приятелите му са пред теб не си заслужава
    priqtelite sa samo pedlog... posto neiska da e s neq

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight
    Не може да скъса с теб само заради приятелите си с предтекста че нямал време за теб...това е неуместно Нещо да сте се карали ?
    Ами напоследък бях започнала да го ревнувам доста и се цупих и той ми каза че ако така продължава дълго няма да издържим.. и ми каза че щом е с мен значи иска да е с мен. И аз от тогава нищо не съм му споменавала за други момичета и не сме се карали всичко си вървеше добре докато една вечер си бях писала на скайп че явно не ме обича вече (излизаше като му пишех и т.н.) и вечерта не му писах .. и на сутринта си го бях махнала и тои тогава скъса с мен...

П.П. Той ми каза че няма друга.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Еми май е предтекст това че има друга...
    ... и аз си мисля така ... чак пък толкова да е зависим от приятелите си... съмнявам се... Остави го ... ще те боли ама и тва ще мине...

Град
    София
    Абе каква е тая мода да скъсвате по скайп не ми е ясно

Re: Обичам го как да си го върна

Колко време сте били заедно?

Цитирай Първоначално написано от GaaBiI
    Ами напоследък бях започнала да го ревнувам доста и се цупих и той ми каза че ако така продължава дълго няма да издържим.. и ми каза че щом е с мен значи иска да е с мен. И аз от тогава нищо не съм му споменавала за други момичета и не сме се карали всичко си вървеше добре докато една вечер си бях писала на скайп че явно не ме обича вече (излизаше като му пишех и т.н.) и вечерта не му писах .. и на сутринта си го бях махнала и тои тогава скъса с мен...

glupavata ti revnost e ubila 4uvstvata mu kym tebe

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от qazwsx
    Цитирай Първоначално написано от GaaBiI

glupavata ti revnost e ubila 4uvstvata mu kym tebe
    Айде малко по спокойно ти от къде знаеш че е нямала причина да го прави ??? А и ако ги е ревнувала показва че наистина държи на него и не иска да го изгуби

бяхме заедно два месеца и нещо...

а за ревността и аз си го мислих, но аз се спрях .. не разбирам

Абе каква е тая мода да скъсвате по скайп не ми е ясно
    +1

quote] Айде малко по спокойно ти от къде знаеш че е нямала причина да го прави ???[/quote]
    po tova koeto tq napisa... nqkoi hora revnuvat ot ni6toto bez da im se dava povod tova drazni!

Момиче,щом тъпите му приятели са по-важни от теб го разкарвай.Ако те обичаше нямаше да предпочита да прекарва повече време с тях.А и щом си го ревнувала значи е имало причина.То не може така да ревнуваш без повод..

Не е много време два месеца, а и извинявай , но за толкова малко време чувствата немогат да се избистрят, т.е. да си сиг. какво чувстваш, спокойно ще има много други, със сигурност не е имал причина да е с теб, щом не е. Насочи се предимно към приятелска среда, общувай повече, явно си по-емоционална. И едно е ясно, че ако е държал на теб и е виждал отношението ти спрямо него, щеше да ти обясни всичко, знам ли.. историята винаги има две страни. И пак ти казвам според мен Няма Смисъл от това да плачеш и едва ли не да искаш да умреш..както се пее в една чалга песен. "вече е време да помисля за мене, живота е кратък, обидно кратък."

Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0
    аллл мале ами направу му забии един шамар и аре
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

ако те оби4аше нямаше да има и миг в който да не иска да бъде с теб.прави си изводите
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    ако те оби4аше нямаше да има и миг в който да не иска да бъде с теб.прави си изводите
    наистина, права си.. в началото беше така, но последните седмици...

праштай му саоб6тения НОН СТОП!!! ако си на сметна ако не по скайпа накарай го па да се влюби в теб

няма смисъл да се хабиш остави го

Град
    Тепетата
    ехааа... за 2 месеца незнам какви чувства може да е имало, но със сигурност не са били огромни. Като предпочита да излиза с приятелите си - остави го. Ще се усети некой ден.
    Time is all I got

амии просто няма смисъл да зе занимаваш с него щото като гледам на него не му пука особено....
    LoVe iS tHe aNsWeR

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си