- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Без дрехи!!!!!!!!!!!!!!
ПреЗ Лятото си се моткам по МНОГО къси панталонки и някакво леко и прозиращо потничеааа иначе си спъЪъ със нощница коята е супер лека и удобна и ми е над коленете :P
+1Първоначално написано от lipstik
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Първоначално написано от snufff
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Само с бельо да, ноо гола..![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Ами със сестра ми доста често спим голи.Даже,когато сме на село винаги ходим да плуваме в реката и се събличаме чисто голи![]()
и аз такаПървоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
Само, че предпочитам с някакво потниче, защото с тениска лятото ми е прекалено горещо![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Еми лятото само по боксерки спя, а и през деня в нас само по боксерки се разхождам, много ми е удобно :P
+1Първоначално написано от bonbonkata011
![]()
Струва ми се,че лятото би било мн яко ама никога не съм го правила тъй като наще сутрин влизат в стаята ми преди да тръгнат на работа иии може да стане гаф.А и през деня не съм ходила гола в нас
![]()
Спя си с бельо и потниче само и ми е мн добре.![]()
пфф ми чи кък иначи откакто не живея с маика ми
никога не съм се обличал и си щъкам голичък из апартамента е само когато съквартиранта е у нас разбирасе че се обличам
Първоначално написано от LiveFlower
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Как ще ходя гол у нас? Като е топло съм по къси гащи и нищо отгоре. Иначе в леглото зима лете само по боксерки...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Когато съм сама - да, ходила съм гола вкъщи. Най-често след баня. А за спането - обожавам да спя без бельо. Особено в жегите лятото. А когато спя с приятеля ми почти винаги съм гола.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ъ ъ
Е,ако съм сама може и да се посъблека малко,но не съвсем гола.А ако майка ми и татко ми са тааам.. неудобно ми е баща ми гледа цял ден гъза и циците.
Гола също не спя.
Лятото-по една дълга тениска.
НЕ!Ужасс!И нали така случайно баща ми да влезне![]()
![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Готско е,но ми е по-добре когато не съм чистак гола,а все пак съм с нещо леко отгоре(дъъълга тениска пр.)
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
+1Първоначално написано от gabri3lla
аз обожавам да спя само по бельо, но гола предполагам, че ще ми е неудобно някак.. не искам да опитвам![]()
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от vampirekiss
мдам... the same ^^
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief