- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Без дрехи!!!!!!!!!!!!!!
да спя да..ама да се разхождам гола през деня не не ;dd
нем
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ние в къщи въобще не се притесняваме от голотата си. Аз например имам две сестри и съм ги виждал чисто голи и това въобще не ги притеснява. Те и майка ми също са ме виждали чисто гол и не се смущават ни най-малко oт члена ми. Възприемат го като нещо съвсем нормално. Не виждам нищо притеснително в това да показваш тялото си голо пред близките.
ее естествено на кой не му харесва.. обаче да спа чак без дрехине поо гащии и по сутиен спъ
ии естествено не мога да се отпусна в нас така да ходя заради брат ми
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lipstik
lipstik написа:
Досега не съм спала гола и не мисля,че ще се чувсрвам особено комфортно.Освен ако не спя с гаджето![]()
така,така![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]
много е яко да но да си сам в къщи![]()
Първоначално написано от Bellatrix
Вашето семейство бая ви гони Едиповия комплексПървоначално написано от czanev
![]()
![]()
Стегни се и не се показвай гол пред никой от вашите, освен може би баща ти. И какви са тия работи, помисли малко колко е странно това, да гледаш майка ти и сестрите ти голи
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
не ми е удобно пък и ние живеем в къща и от хола ни се разкрива прекрасна гледка към другите къщи![]()
дори в момента съм без дрехи и ще си легна така![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Супер е особено кат ми са ляшка салама насам натам в студените меки чаршафи![]()
Е то хубаво е удобно ама много са ни под наблюдение прозорците прозорците.![]()
Пък и наще рядко и двамата ги няма вкъщи и се прибират когато искат
![]()
![]()
Само по боксерки спя,зиме, лете иначе мн ми е жега![]()
![]()
Горд Варненец!
Първоначално написано от MrUndaztood
+123, ама наште ако ме видят...![]()
Аз си спя по пижамка. Иначе лятото в къщи се разхождам по блузка и гащички.![]()
Първоначално написано от your_secret
Е па кво от това като те видят. Лошо ли е?![]()
И аз обичам да си търкам салама в студения чаршаф !![]()
Everybody lies !
е да се мотая съвсем без тях ... нем ама по принцип едни шорти стигат : )
цитирам те просто защото мнооооооооого ми харесва подписа ти ..Първоначално написано от lipstik
![]()
както и да е .,, е аз нямам гадже но пък си спинкам с дрехи на мен ... за мен не е определящо
in defense of our dreams...
Отдавна си спинкам голичка. Ими е супер гот.