Искам само да видя дали някой др освен мене го е гледал![]()
И акко сте какво мислите за него : ))
![]()
Да азМного яко сериалче . Супер се бях зарибила и докато те изгледах и трите сезона не мирясах
Сега 4акам 4 ти сезон , ама той чак догодина излиза май
![]()
На мен лично първите два сезона повече ми харесаха. Просто в 3 всичко се върти около Ефи ..и някакси не успя да ме грабне толкова (въпреки това Фреди е много сладък)![]()
е аз трети не съм гледала още, в момента гледам последната серия на 2 ( мен най мнг ме кефи макси <33 ;д ) ии ефи... няма ли някой от стария каст?Първоначално написано от Et4etoo
Тоя сериал съм го пропуснала.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
гледам го когато го хвана по MTV има интересни серий но не го следя..
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
еми ето ти от замунда ;дд :Първоначално написано от lipstik
"Skins" обгръща животите на група 16-18 годишни приятели, живеещи в Бристол. Братята Доусън, поясняват, че всяка серия обобщава живота на младите. Групата включва: известно момче, неговото гадже и най-добрата и приятелка; Мюсолманин, гей, момиче с хранителни проблеми, интелигентно и привелигивировано момиче със семейни проблеми, и копонджия влюбен в учителката си. Всяка част има само-съдържащ сюжет, акцентиран върху всеки от героите, но има и няколко истории, които обхващат целия предмет!
От стария каст е само Ефи(btw Макси е мн сладък)![]()
оооо макси ;д тва е моята любов ;дПървоначално написано от Et4etoo
![]()
![]()
Аз що ама аз го гледах по тв-то и след тва от замундата![]()
Eфи винаги ме е радвала най-много![]()
Реших да не правя нова тема.Искам само да попитам кога излиза 4 сезон??
Мисля, че започва от 10 януари.
от стария каст много си харесвах СидСега от новия много добро впечатление ми направи Лили. Много яко постъпи при онова гласуване.
Btw - Малко ми е тъпа постъпката на студиото на всеки два сезона да сменят каста. От първия сезон толкова неща останаха недоизказани, сега 4 ще е последния на сегашния каст.![]()
![]()
![]()
![]()
LADY GAGA & NEED FOR SPEED SHIFT & TWILIGHT SAGA & EISBLUME LOVER!
Даваха го по диема 2 събота и неделя от 22ч. преди ..
п.п ако някои може да ми даде от някъде да си изтегля сезоните със субсS
епичен. свеж.![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞