.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

козметика - Gernetic

nqkoi polzval li e tazi markaa kozmetikaa ... dovolni li stee .. az si vzeh krem + maska za lice za 111.lv i ne vijdam oshte nqkuv rezultat
    Someb0dy told u..how much i Love u !?

Голям фен Аватара на cveteto64
    111 лв за крем и маска ?!?
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Голям фен
    Наистина е скъпичко,но е френска профисионална марка за това че и аз съм навита да си взема стига да има ефект,затова че моляте пиши как е.
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от cveteto64
    111 лв за крем и маска ?!?
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

EE deistva naistina isushava pupkitee no liceto mi pochva da se beli i mi e mn gadno noo naistina vijdam rezultat

Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    Наистина е скъпичко,но е френска профисионална марка за това че и аз съм навита да си взема стига да има ефект,затова че моляте пиши как е.
    Ъъъ, поне за мен, колкото и професионална и хубава да им е козметиката няма да ми се откъснат толкова пари от сърцето (като имаш предвид, че няма да са от моите) като знам, че има и други хубави продукти на прилични цени.

Ама авторката май-юни се бъзика с нас.

seriozno govorq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си