- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плажна мода!!!
Срамувате ли се да сте по монокини на плажа и на каква възраст е редно. Аз съм на 16г. и ми много добре по без сутиен, а и няма разлика.
не удобрявам това не на всеки му е приятно да вижда тва за тая работа има нудиски плажове.
На мен пък не ми пречи(имам предвдид другите хора не ми пречат) То така или иначе има такива бански сякаш са голи.. то по принцип банския си е разголен ама има модели прашки и някво горнище с триъгълничета колкото да ти скрият зърната.. и то кат се намокри... няма голяма разликаИ все пак ме е срам и не бих тръгнала само по монокини
![]()
Cruel Intentions
mysterious93 Пуснато на: Пет Май 29, 2009 7:40 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
На мен пък не ми пречи. То така или иначе има такива бански сякаш са голи.. то по принцип банския си е разголен ама има модели прашки и някво горнище с триъгълничета колкото да ти скрият зърната.. и то кат се намокри... няма голяма разлика
И на мен не ми е много приятна такав гледка,но като не ти пука защо не!И си права,че има модели бански дето и гола да си е същата работа.Всеки си отговаря за себе си,ако така ти е кеф няма какво да те интересува хорското мнение.
Понякога не ми е приятно да гледам някоя с 50 ката сланини с изрязан бански и по прашки пък макар по монокини.Мен си ме е срам,макар и да знам,че никой не ме познава
<3forbidden taste is the sweetest<3
и аз не съм от момичетата, които ще тръгнат по монокини...![]()
Едните се чудят с грим ли да ходят, другите пък по монокини ли да седят...Абе момета!
Вие друга работа немате ли си...
To strive, to seek, to find, and not to yield...
циците - на прайвът партита
не съм на Плейбой сбирка
ако искаш да нямаш разлика, момичке, па съблечи ги тея гащи твоите, че видиш тогаз бело дупе га цъфнат налъмите;
Когато отида сама на плаж, не ме бърка. Вярно, че около мен има 200 човека, но никой не ме познава и надали много ме забелязват. А за да хвана още по-равномерен тен, съм се пекла само по прашки, но бях на едни скали, където имаше само някой друг рибар и още една мацка, която се печеше като мен.
Не бих се съблякла по монокини, срам ме е..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не бих тръгнала по монокини, все пак смятам че някои неща трябват да останат за очите само на определени хора, но не ми пречи когато някой около мен се разхожда по монокини.
С компания приятели редовно си ходим на нудистки плажове и е много яко да поплуваш голичка. Чудим се това лято къде да отидем, някой да предложи нещо?
Чувала съм противоречиви мнениея дали е здравословно!
Не ми харесват такива гледки, особено ако е някоя лелка... и не изглежда никак добре.
Аз лично не бих била без горнище ( без значение, 4е никой не ме познава), измислени са банските, следователно трябва да се носят. Мен ме е срам пък и не го намирам за приятно, както казаха има нудистки плажове
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Хм, срам вие но като гледах последният път повечето момичета на 16-7-8 години бяха по монокини :С
За мен това е тъпо,а и като видя такова момиче първото нещо което си мисля е че е загоряла кифла.Има си нудистки плажове.Аман от такива където и да отида все ги има.
П.С. Лично мнение не искам никой да се засяга,най-малкото което искам е да обидя някоя от вас.![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
^много правилно определение! И аз съм на същото мнение.
Пчча се само по моникони(с прашки), но в момента в който стана да се разхождам или да ходя някъде си слагам горнището. Така съм от край време и после нямам гадна разлика.
Няма гадно благоприличие, няма гадна разлика.![]()
Ми и аз не обичам да имам разлика.Ама като тръгна дас шавам слагам горнището.Ама на плажове като Иракли и Смокини например изоообщо не ми дреме.
не виждам смисъл да си по монокини..няма да тръгнеш по улиците гола, та да те гледат дали си се изпекла навсякъде..аз съм на 15 и би ми било неудобно..![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора![]()
ми на мен ми е неудобно,но майка ми примерно така си се пече и не и пречи.Мен ме е срам обаче и все пак не виждам нищо лошо някой така да си се пече.В крайна сметка нали не е чисто гола,какво ви пречи?
На мен не ми пречи.Кой както иска така ходи,но лично аз не бих се съблякла така,срам ме е.![]()