- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- М**ка му!Пак тази банална история!
Искам да ви разкажа моята история.
Един вечер гаджето ми се обади за да ми каже че утре ще ходи на село.Стана точно така че на утрешният ден и аз щях да ходя на моито село(селата ни са различни).Обаче насутринта аз отидох до дядо ми за да тръгнем насело,но времето се развали и отменихме ходенето.Той(дядо ми) живее в блок.Бях застанала на балкона(живее на 5 етаж) и познайте кой видях на пейките-гаджето ми(което уж е на село) се натискаше с някаква.В последствие разбрах,че докато сме били гаджета почти през цялото време е ходил с нея.Е ОМРЪЗВА МИ ОТ ТИЯ МОМЧЕТА!!!
Ама айде стига с моите житейски драми.Разкажете и вие подобна история ако ви се е случвала!
Хич да не ти пука.Остави го да върви по дялолите този идиот и продължавай напред.Такива момчета винаги ще има,но не всички са такива.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
ква депресия заради тия боклуци, бе, мацка? шута в гъза и да се оправя. мърльовци.. не се виждат колко са смешниПървоначално написано от lipstik
Едит: авторке, радвай се, че така е станало и си разбрала какъв е, преди нещата да се задълбочат ;]
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Да беше слязла и да му беше забила един шамар...![]()
Такива най - ги обичам.. макар, че аз и по други начини бих го накарала да му е сууупер гадно...
А иначе дано никога не ми се случи такава ситуация ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Леле,тоя супер гадно е направил.Аз на твое място щях да отида и да му се изплюя в лицето.Ужас,нещасник милата тя.А ти каза ли му,че си разбрала,как реагира доразкажи
Метна ли му една храчка от балкона ? :/
I am not an artist I am a fucking work of art!
Тегли му една майна... за кво ти е да страдаш заради тоя идиот който незнае какво иска... за него ти си поредното момиче което се е вкарало в капана му..!!!![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Баси и жалката утрепка е тоя...
Истински селянин!![]()
Обади му се да се видите на някое кафенце и като дойде ти бъди с друг и се натискайте нека опита от собствените си лайна![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ама гаджето ти е намерило най-подходящото място да се натиска с някоя друга...Пред блока на дядо ти![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
той поне се е натискал и си го видяла бившия ми (с който се разделих вчера и с който бях 6 месеца) се беше е*ал с няква и ми го каза ее така все 1 нищо не е станало.....![]()
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Треаше да му простиш,нали уж любовта била опрощаващаПървоначално написано от DiDiChKa
![]()
Идиоти са!![]()
nicolepcd
не всички момчета са лоши все едно е да кажете че всички момичета са добри
НЕ СИ УЦЕЛИЛА ЧОВЕКА ТОЙ НЕ Е ЦЕНИЛ ТОВА КОЕТО ИМА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДУМАТА ЧЕСТ Е ПОЗАБРАВЕНА ДНЕС И НЕ СЕ ЯДОСВАЙ СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ БЪДИ ПО-ПРЕДЦИЗНА С МЪЖЕТЕ ОПОЗНАЙ ГИ ДОБРЕ ЗАЩОТО АКО ГО БЕШЕ ПОЗНАВАЛА ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ ЧЕ МОЖЕ ДА ПОСТЪПИ ТАКА НА МЕН ЛИЧНО МИ ОТНЕМА ДОСТА ВРЕМЕ ДА СЕ ОБВЪРЖА НЕ МЕСЕЦ НАЙ-МАЛКО 3 НО ПОСЛЕ СЪМ СИГУРЕН В ЧОВЕКА ДО МЕН И НАЙ-ДОБРЕ ГО ЗАБРАВИ ЩЕ СРЕЩНЕШ НЯКОЙ КОЙТО Е СТОКА НО НЯМА ДА Е ВЕДНАГА![]()
Ква депрсия беПървоначално написано от lipstik
ще му откъсна топките и ще му ги завра в г*за !!Радвай се,че така е станало,защото кой знае още колко време щеше да продължава всиччко това.. все пак не губи вяра. Винаги ще има 2 типа момчета. Просто седващия път бъди по внимателна
![]()
искрено се надявам да си му натрила носа... да си му наговорила най-гадните неща, който могат да се кажат... той е нещастник, боклук.... и НЕ Е големия мъж като е постъпвал така... нищожен страхливец!![]()
ще ми е супер кофти, че са ме изиграли един вид, но най-вероятно ще си го върна по някакъв начинхихи
за жалост такива момчета има много но няма смисъл да ти е гадно заради такив екземпляри не е само той така че ти си![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
Момчета под път и над път.Не се отчайвай,сладур!Рано или късно ще дойде и твоя ред да му натриеш нослето
ее простих му но на края се разделихме той предпочита всяка вечер да ч*ка различна ку*ва пред това да е с мен ии да се обичаме нoo тава е много дълга историяПървоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
един вечер аз се напих като кирка
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Първоначално написано от BePoHuKa
Т'ва за отмъщението е адски смешно.Подкрепям, ВеРоника.
![]()
Ми не,не ми се случва,щото не се занимавам с такива трътльовци несериозни.
Научете се малко да опознавате хората преди да се зЪобичквЪте (например)![]()
Много кофти история... ама поне да му беше изсипала 1 кофа вода от терасата..![]()