- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- М**ка му!Пак тази банална история!
несъмнено ама нали се сещаш , че момчетата които дават и живота си за някое момиче са вдъхновили да се направи "40 годишен девственик", само защото не са се наблъскали във фитнеса, не са от "готините" и т.н. Пожелавам ти да намериш точният човек за теб, но си помисли какво трябва да гледаш в него.Първоначално написано от elsy
Горе главата и успехи за напред![]()
Точно така! Горе главата, авторке!Първоначално написано от vampirekiss
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Класика в жанра, нищо ново под слънцето. Иначе много военно ориентирано това женско съсловие. Повече агресия виждам от колкото при момчетата. Доста добре умеете да философствате отстрани. Вместо да се мъчите да опознавате хората които дори и опознати пак могат да изневеряват и лъжат, се научете да бъде по малко наивни и доверчиви прости кифлички
. Но така е, на думи сте силни
![]()
И ако за вас секса е едно красиво емоционално приключение с някой юнак, то за нас си е физически нагон. Малко са мъжете / момчетата които ще откажат лесен, евтин и бърз секс. Всеки гледа топне чушката. Пък и се губи тръпката да занимаваш по 2-3 момичета наведнъж. Все пак трябва да се подсигуряваме.... Така че свиквайте
![]()
Поне си разбрала какъв е боклук,преди да е станало прекалено късно.
нищо ново... такива е имало, и ся ще има и все повече ще продължава да има...
що не отиде да му раздадеш справедливо шамарите?! аз щях да го направя на 2 ст. и просто да го сравня с земята! какво удоволствие....![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
мацка на такива се бият шамари от мен да знайш![]()
айде ше се прай нашия на к*рва на някой общ ... я да си бие шута ... ако на мен ми се случи някаква такава не само момчето с което е ше набия даже на нея нищо че е момиче ... няма да ми е гадно да и изпукам 1 шамар (не ме съдете гадно си е) ... също и ако се случи на някоя моя приятелка така ... мале дупе да му е яко
иначе мн гадно се е получило така и все пак не всички сме такива спокойно има и по-добри момчета както има много момичета които не са т.нар. "кифли"![]()
Що не му свирна и не му махна с най-голямата усмивка , която можеш да извадиш...?