.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Идиоти са!
    несъмнено ама нали се сещаш , че момчетата които дават и живота си за някое момиче са вдъхновили да се направи "40 годишен девственик", само защото не са се наблъскали във фитнеса, не са от "готините" и т.н. Пожелавам ти да намериш точният човек за теб, но си помисли какво трябва да гледаш в него.
    Горе главата и успехи за напред

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Хич да не ти пука.Остави го да върви по дялолите този идиот и продължавай напред.Такива момчета винаги ще има,но не всички са такива.
    Точно така! Горе главата, авторке!
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен
    Класика в жанра, нищо ново под слънцето. Иначе много военно ориентирано това женско съсловие. Повече агресия виждам от колкото при момчетата . Доста добре умеете да философствате отстрани. Вместо да се мъчите да опознавате хората които дори и опознати пак могат да изневеряват и лъжат, се научете да бъде по малко наивни и доверчиви прости кифлички . Но така е, на думи сте силни

И ако за вас секса е едно красиво емоционално приключение с някой юнак, то за нас си е физически нагон. Малко са мъжете / момчетата които ще откажат лесен, евтин и бърз секс. Всеки гледа топне чушката. Пък и се губи тръпката да занимаваш по 2-3 момичета наведнъж. Все пак трябва да се подсигуряваме... . Така че свиквайте

Мега фен Аватара на sasha_90
    Поне си разбрала какъв е боклук,преди да е станало прекалено късно.

нищо ново... такива е имало, и ся ще има и все повече ще продължава да има...
    що не отиде да му раздадеш справедливо шамарите?! аз щях да го направя на 2 ст. и просто да го сравня с земята! какво удоволствие....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

мацка на такива се бият шамари от мен да знайш айде ше се прай нашия на к*рва на някой общ ... я да си бие шута ... ако на мен ми се случи някаква такава не само момчето с което е ше набия даже на нея нищо че е момиче ... няма да ми е гадно да и изпукам 1 шамар (не ме съдете гадно си е) ... също и ако се случи на някоя моя приятелка така ... мале дупе да му е яко
    иначе мн гадно се е получило така и все пак не всички сме такива спокойно има и по-добри момчета както има много момичета които не са т.нар. "кифли"

Що не му свирна и не му махна с най-голямата усмивка , която можеш да извадиш...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си