.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 124
    Голям фен
    Разгледай по магазините.Ужас,нищо чудно вече и къси поли за мъже да измислят,направо съм потресена
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Мега фен Аватара на SunSmile
    Ех, да не се облече някое момиче така...
    Да не видите нещо ....

Според мен е гейско! То прилепнала по-малко ок, ама такива са подобни на моите, разликата е, 4е моите не са нама4кани...
    да ви имам вкуса!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от rusova
    тъпи хора ко са заяждате с момчето.. пита от каде да си намери дънките а не какви са правите ли разлика вие млади госпожици ? не било мястото тука да пита а каде и каде пише ,че не е тука мястото бе варненско момиче дето си толкова отворена в саитчето,кога ще се научите да говорите като хора незнам
    виж кво, женице, писнало ми е да вървя по улицата и такива като тва екземплярче да ми се правят на интересни. плъзнали навсякъде скапаните ''женички'' и се мислят за много важни. 1 нормално момче няма, накъдето и да погледна- гейченца. нямам никакво намерение да помагам на поредния лигльо да се превърне в поредния педерунгел. да иде да пита ф!ешън приятелчето си откъде си е взело неговите, тъкмо ще са си еднаквички. ау, колкоУ Шлядку ^^
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kriskata10
    Офф питах ви откъде мога да си взема такива дънки и веднага се навлекоха комплексарите.Гейски били хах поне някой имат стил и се интересуват от него а за вас ходете си с мазни коси развлечени дънки и още глупости
    ти много проницателен си бил. веднага разкри какви сме. можеш да се пробваш в психологията. ще трябва да се примириш само с факта, че единствените ти клиенти ще бъдат загорели хомосексуалисти, които ще идват, за да те барнат по дупИтУ. но пък на теб това ще ти хареса, нали?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

ти много проницателен си бил. веднага разкри какви сме. можеш да се пробваш в психологията. ще трябва да се примириш само с факта, че единствените ти клиенти ще бъдат загорели хомосексуалисти, които ще идват, за да те барнат по дупИтУ. но пък на теб това ще ти хареса, нали? А тебе като никой не иска да те бара кво да те праийме

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ти за магазин чувал ли си? Не се правят с магическа пръчица тия панталони. И кого наричаш комплексар? Виж мнението на мнозинството и се питай ти дали си в час. Било ми стил... едми да, стил, момичешки, супер. Плюс т'ва.. видял нак'ъв "гъзар" в импулс и веднага, дай и той като него, да не изостане в модата. Абе.. грозно е това.

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от melinor
    Цитирай Първоначално написано от Cathylicious
    А тва е Анди ..
    А за дънките има подобни в почти всеки мъжки магазин,който да претендира,че продава модерни дрехи .. А щом си от София би трябвало да има на доста места .. Отиди в някой от моловете и си готова

+1
    +2
    Bring it on baby.. I taste good!

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Купи си дънки с нормални крачоли и отиди да ти ги свият само надолу
    +1
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Еха Момчета с такива дънки много ме дразнят, по - скоро приличат на момиченца. Иначе по темата - навсякъде ги има или поне аз доста често виждам такива...

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от rusova
    тъпи хора ко са заяждате с момчето.. пита от каде да си намери дънките а не какви са правите ли разлика вие млади госпожици ? не било мястото тука да пита а каде и каде пише ,че не е тука мястото бе варненско момиче дето си толкова отворена в саитчето,кога ще се научите да говорите като хора незнам
    виж кво, женице, писнало ми е да вървя по улицата и такива като тва екземплярче да ми се правят на интересни. плъзнали навсякъде скапаните ''женички'' и се мислят за много важни. 1 нормално момче няма, накъдето и да погледна- гейченца. нямам никакво намерение да помагам на поредния лигльо да се превърне в поредния педерунгел. да иде да пита ф!ешън приятелчето си откъде си е взело неговите, тъкмо ще са си еднаквички. ау, колкоУ Шлядку ^^
    пппп нямам думи вече от хора като вас ...... чак пък да ти са праят на интересни аиде аиде моля ти, как само на тебе ще ти са праят на мене що един пък някой не ми са е напрайл помисли малко.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Вие пък какво го нападате. В крайна сметка той не ви пита харесват ли ви или не. Пишете само ако можете да му помогнете. Това, че ги мислите за гейски си е ваше мнение - или го пазете за себе си, или го изразете в подходяща тема. Да, и аз не харесвам този модел дънки, и аз ги смятам за гейски. Но това си е мое мнение.

А към автора - виж в Теранова, Кенвело, въпреки че ме съмнява и там да има.

Смешен, може да си стилен и като мъж, не да ставаш "женски полов орган". Като оня гей на снимката ли искаш да ставаш, врата му колкото раката ми и т`ва било мъж... Пък sladur4eTyYYyYyYyY е моя зайчок тей че недей да знаеш мн. Спирам до тука, че ако те ядосам много може да бръкнеш в чантата си преметната през рамо и да почнеш да ме целиш с фон дъо тен, гланцове и т.н
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Е тва е лошото на форума,нещо щом не ви харесва и съсипвате цялата тема.И на мене не ми допада особено,ама кво значение има ?! Той ще си ги носи,можеше просто да кажете къде ги има ако знаете и тва е,а не да нападате веднага.Кви виждания за мода има си е негова работа.На вас кво ви пречи

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    А към автора - виж в Теранова, Кенвело, въпреки че ме съмнява и там да има.
    в Кенвело бях с мъжо и няма подобни дънки;Теранова 80% съм сиг,че има..иначе си купи обикновени и а шивач после
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Много педалско е беее , недейтеее !
    Походи по магазините , виж колко в хубаво времето ! Ще намериш 100% , другия вариант е шивач. Половината ми гардероб е минал през шивач и съм доволна стига да знаеш какво искаш ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен
    ^ стига си жужал/ а, щото като гледам и ти не каза на дамата откъде да си вземе дънки

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен
    Много педалско това,ааааааа

честно казано.....ще повърна... мразя такива момченца.....повечето в лицата са сладури, ама с тея ФЕШЪНСКИ дрешки сте ми като гейчета сичките....що не се облечете обикновено.....просто суичърче и обикновени дънки...Е да, знам че секи си има право на избор ест....това е лично мое мнение

Мега фен
    Sneki, ти да не си авторчето, само че с друга регистрация?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Iskati se da e s druga registraciq be puxkav slon

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kriskata10
    Iskati se da e s druga registraciq be puxkav slon
    много обичам понякога да говоря с неграмотни и малко интелигентни хора като теб. супер се развеселявам. лошото е, че бързо ми омръзвате. и ти ми омръзна вече. айде махай се

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Dobre 6te se maxna a ama zabravix 4e tva e moqta tema a ne tvoita taka 4e ti izduixvai

ХоДиХ при ШиваЧ и ми напрай мн яки дънките мн прилепнали и така намачкани.

Мега фен
    Град
    София
    Честито! Вече може да си намериш гадже с по- голям пенис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си