- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прилепнали дънки
Не е "гейско", просто на снимката, която си дал, и момчето, и дънките са ужасни.
laying on our backs in the grass
sunlight tickles the trees
scatters its seeds on us
like a silver rain
О дал си за пример АндончоАз не мисля пък че дънките са гейски,иди в Теранова там трябва да има
![]()
По-добре не си купувай такива дънки-ужасни са!!!
Изобщо не харесвам такива момчета. Като гейчета са.
Дами и господа ето ги и бъдещите гейове на България.![]()
![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Много шлядки ли станаха дънките...??? Я ги снимай
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Ммм това момче на снимката е Андо от моя клас ... Ще го питам от къде си ги е взел и ще ти кажа...
имам един колега, който носи само такива дъкни и повярвай МНОГО СА ЗЛЕ!!!
А името на момчето също не е и от най-свестните де - Мухашиш![]()
Сам си прави изводите
То момчето е предвидливо.Оставило си е номера в описанието за такива като теб, негови последователи andos barabandos s nov tap nomer:0893757900 ауу колко тъжноИ горкият колко е неграмотен
My heart is broke but I have some glue
Купи си вибратор ще ти отива на стилаОфф питах ви откъде мога да си взема такива дънки и веднага се навлекоха комплексарите.Гейски били хах поне някой имат стил и се интересуват от него а за вас ходете си с мазни коси развлечени дънки и още глупости Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
![]()
![]()
![]()
The shadow of the wicker man is rising up again!
http://www.hanovete.com/?recruit=2H85550
плюсПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
..........
..........
Между другото, като се замисля, това облекло би било яко за момиче. НО за момиче.
[!]
наш,ако питаш мен това не са мъжки дънки![]()
тарси в дамските магазини за такива
![]()
Първоначално написано от noname2
даа и аз това викам.... и да не забравиш розовата блузка!!!!!!
дънките са модерни..хубави. нищо смешно нямане съм от София, но в мола трябва да ги има. дори на пазара..в магазини по центъра на града..на мн места.
Първоначално написано от lipstik
Всъшност не смятам, че цвета на блузата определя дали момчето е чаровно... По други признаци си ги определям азИ това какво смятам аз за гейско си е мое мнение и това че не съвпада с твоето не значи, че е грешно
п.п. Обожавам розово![]()
Алоо защитниците на гей модата, от кво да се комплексираме ве? Бавни ли сте? Не е задължително, когато нещо не ми харесва да завиждам за него и да се комплексирам.. тъпо разсъждение...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не знаеш за какво говориш, ама изобщо не знаеш. Тесни дънки са носели доста почитатели на рок музиката и за това са ги водели в мазето на Московска 5 (както пееше Гошо Минчев, мир на праха му) като вредно западно влияние, породено от вредна западна музика. Има обаче огромна разлика между тесни и прилепнали дънки. Те и сега много метъли (еле па трашърите) ходят с тесни дънки, даже нарочно си ги стесняват някои, но не по крачетата като някои манекенки. А дънките, които иска мом(и)ченцето са гейски, това си е женски модел, само са зашили копчето от другата страна...Първоначално написано от Sneki
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Къде са модовете да я баннат?!Първоначално написано от Sneki
Ало?! Мале!!! Къде сте, бе хора????
Моля ви се, ама много! Писна ми от нейния баща. Моят лично преди 15-20 години е носил накъсани дънкита, кожени или пилотски якета и съвсем нормални тениски от тогавашните им групи. Имал е и някоя друга значка...Не съм виждала негова снимка или на който и да било от приятелите му с впити дънки.
И къв комплекс да имам от тия е?Те са СМЕШНИ.
Снеки, тва с модата... A и ако е модерно да си мажеш шитс по лицето, ше го правиш ли? Нямате ли си личен стил, бе хора?!
Ето на' http://mens-fashion.lovetoknow.com/S..._80s_Clothes~5
Немам търпение да стане на мода да си режеш вените, че да се отърве света от плиткоумни говеда, да го ева,![]()
Наистина жалко е, че има толкова малоумни същества като Sneki.. Тази патка не спря да повтаря колко сме комплексирани и колко завиждаме.. Направо ми е жал..![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
abe vie ste ludi.. kak 6te sa pedalski... mn sa qki![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Много сте оборотни в тая тема е ? Не е гейско.
Не ме карайте да ви праа за 2 стинки плс![]()
The Spark