- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прилепнали дънки
Тей накъдето отива света, те повечето момчета, по-женствени станаха от момичетата...![]()
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
Тесните дънки и особено панталони стоят по-хубаво, но тези от снимката са прекалено тесни. Поне леко по-широки да бяха, щяха да са нормални, и пак прилепнали по тялото. Не бива да се прекалява с нищо, дори и с хубавото.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
marin4itu Ако не завиждаше нямаше да пишеш 100 коментара.Затова си личи че ти комплексирана и завиждаш на такива момчета защото ти пред тях си НИЩО![]()
![]()
N20 Много ли обичш да спориш.Ми само си виж идиотската снимка![]()
![]()
![]()
абе всеки да си носи,каквото искамен не ме кефат,ама т'ва мое мнение няма да повлияе на автора =)
Едит: Емо-то от моя клас носи накива дънки![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от ANEw
e тва е майна,кажи им го ... то вече кат върва по улицата виждам момичета и травестити ... рядко се среща някой нормален![]()
levi's,rifle,energy,g-star row,replay на някви такива ми приличат..ще са скъпички да ти кажа
,,Take iit slow..make it happen baby..''
ми май в теранова ... абе поразходи се изз центъра се някъде ще намериш , но са си наистина педалски![]()
![]()
![]()
В теранова е пълно секфи цветове - розови, лилави, сини, жълти секви цветове ,МИС фешън!!!
_______
Аве не ви ли писнабе впедерасчавате България!!Омръзна ми вече насякаде по улиците такива МОМИЧЕНЦА да гледам смешно е и е гнусно... Да се срамуваш от България заради такива индивиди.. скоро няа да останат момчета.. а и тая мода мина тесни розофки блузки и панталонки пхаха..
![]()
![]()
ми то на повечето писали не им харесва ама си казват мнението
и розовото е модерно ... , но само за малки момиченца
Искаш да кажеш ф|/|3s|-|@п4uПървоначално написано от cool_doll
Наистина е супер гейско...потърси в някой магазин за дамска мода.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Така ли?Първоначално написано от Sneki
Защото аз си мислех, че сладък е някой с чар, излъчване, остър ум и нещо специално в него. Но явно всичко се отнася до дънките
Между др какво се беше изказала ти, че 'на мода е фешАн стилът', еми принцесо, фешън се превежда като мода, а пък 'на мода е модният стил' не звучи много смислено.
+9999Първоначално написано от Tutmanik
![]()
добре заварили!Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
да, безмозъчието е на мода...
и въпреки тва аз няма да стана изсребрен педал с дънки, които ше ми увредят половите органи
Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
![]()
![]()
+1
Ся пак не ми стана ясно - по дрехите ли преценявате едно момче?Първоначално написано от Sneki
А може би просто не ме кефят и са гейски, минавало ли ти е през ума?
Ако беше написала "фешъните са на мода", щеше да е същата безсмислица. И да, знам какво си имала предвид. И съм момиче.
Абее...със тесногръди зле-та не ми се спори![]()
ааааа ебати ГЕЙСКОТО !!! ааааа сигорна съм и мога да се закълна че нема по гнусно от те твааа бляяяя...![]()
![]()
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
"Надежда тука всяка оставете."
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
ужасно. само бих повърнала върху тоя младеж, толкова е гнусен![]()
Педал ли сиПървоначално написано от kriskata10
![]()
![]()
Ти освен,че си педал си бил и тъп бе д*ба...Нея искат да я барат средно повече момчета от тебе...Ревнувай,завиждай,са оубий се,свърши добро за младежтаПървоначално написано от kriskata10
Права си съгражданкеПървоначално написано от stefity
,тоа е ГЕЙ!
Горд Варненец!