- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.4
Ами днес не се чувствам особено добре![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
еми имам 4уството че с него се отдалечавамв все повече и повече.че над някаква пропаст съм застанала и незнам на къде да поемаискам толкова мн неща да му кажа а нямам сили да говоря с него
![]()
ПЕрфектно,незнам защо.![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Бивам
nicolepcd
Пфф чувстам са пак чупена :Д неска е последния път обещавам.От утре спирам или поне намалям.ПФфф баси простотията.Утре пак ще съм разсипана цял ден и после пак ще мисля само за тва :# баси ужаса.
ух,как може да има хора дето само с 1 реплика да ти скапат така деня..пффф,гадоста иначе ми писна да се въртя в един и същи кръговрат и да не мога да излезна..3та година вече-един и същи човек ми тормози съзнанието и дори да искам не мога да не го виждам,понеже ходим на едни и същи места..пфф
![]()
lipsvashh_mi, знам как се чувстваш и аз изживявам същото в момента, само че при мен разликата е, че е само 1 година. Този човек непрекъснато се връща в живота ти, а тъкмо усещаш, че си стъпила на краката си малко и изведнъж той се появава.....Първоначално написано от lipsvashh_mi
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
разбирам ви идеално и аз съм така 3 години се завраща като угаран които ме вхърлита внезапно![]()
Чувствам се страхотно, ама мисля да си ходя в леглото, там малко да понапиша нещо и да изчистя щот цялото ми бюро е в тютюн и друго :Д И след тва вече ще си лягам най-сетне.И утре пак партиииииииииии xD
влюбен, но любовта е несподелена мисля![]()
![]()
![]()
дам,тамън мислиш,че всичко е минало и си спокоен,и изведнъж,той пак почва..досадно еПървоначално написано от Take_That
най-тъпото в цялата история е ,че всеки път се връзвам,за да ми е гадно накрая..а истината е,че просто и той самия не знае какво иска и как да си го поиска хъх
![]()
Пак ми е депресарско .... ;( Мисля ,че пак направих куп глупости и някак съм го отблъснала ... Побърквам се , измъчвам се на макс и се мразя !!! Днеска на 2 пъти си писахме за малко все щото той все ще отива да учи и когао бях на косъм да му кажа да излезем , защото трябва да поговрим ( какви намерения има спрямо мен) отиваше и аз вече товри път оставам с пръст в уста ядосвайки се ,че не съм могла... ;( Ако и тоя път прваля така нещата вече ще се гръмна сериозно ви приакзвам ... ;(
Спи ми се, боли ме гърлото, имам мускулна треска![]()
nicolepcd
Страхотно,а дори не знам защо?!Имам класно по немски и вместо да съм притеснена аз съм весела.Просто много ми е яко в момента!
Остава 1 месец,1 месец докато стана на 16
![]()
Знам,че пиша глупости,така че мисля да спра до тука за сега.Приятен ден!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
^ Асенце, то в тоя форум, кво друго да пишеш...
Аз съм перфе - 3в1, ти на линия, и никой в работа, какво повече да иак човек от утрото на един ден :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Кве се кефиш и аз пия кафе![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
Е ти си си у вас нали...а в работни условия - само толкова може...Екстри като мляко, сметана, захар...няма. Ай стига се отплесва :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ми у нас съм си.И слушам отново Billy IdolИначе деня ми започна със Die,Die My Darling
![]()
![]()
сънено ми е още,бях обещала на едни приятелки да ходим на кафе обаче нещо се объркаха работите.. ;/
Какво ти е? аз от както почнах да си пия антибиотика съм по добре..Първоначално написано от slun4ice_90
Днес ще поясня на всички всичко, което ми тежеше през това време, защото ми дойде твърде много ...![]()
Щом не им пука... и на мен няма да ми ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нервна,с куп проблеми,пък и болна...Първоначално написано от didi_12345
![]()
![]()
![]()
Мн е гадно така .. И ми е много познатоПървоначално написано от slun4ice_90
![]()