- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.4
Супер съм. Още 2 часа до края на работната седмица, а утре заминавам рано при приятелката ми.
Спи ми се,защото от вторник вечерта все спя по 2-3 часа най-много
![]()
Развълнувана съм,защото другата седмица ще ходим в една много хубава вила в една месност край СилистраТри дена ще сме далеч от цивилизацията,шума и мръсотията на града
Три дена ще си живеем живота в страхотна вила сред многооо дървета и готина полянка
Ще се спукаме от игра на билярд,от ядене,от пиене,от танци ...
За съжаление няма да сме толкова хора,колкото се очакваше,а ще сме само 12-15 човека
![]()
Ммм малко ми е нервно,но довечера като се наспя и всичко ще се оправи :P
Поздрав за всички с http://www.vbox7.com/play:c408f624![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Супер съм тая вечер съм на банкет с колегите си и ще има пак да го играя вееща се тръстика...поне за една вечер ще се погрижа да избягам от всички проблеми и глупости НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ъммм как са чувствам!?Не знам, честно казано.Всичко ми е безралично.В главата ми е само едно нещо, а не трябва майка му стара, тряя се спра вече.Най-добре неска да не излизам, тогава съм сигурна, че никва простотия няма да направя :#
Много зле..майка ми ме изнерви тотално... от друга страна много щастлива заради приятеля ми ...
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Чувствам се разбит разбрах че дълголетна връзка е била една голяма дупка в шибаният ми живот пораснали са ми огромни рога който чак сега ги забелязах скъсах с мойта непрестанно мисля за нея неможе да е по лошо![]()
Не се опитвам да те спра,
но щом решила си върви.
Тръгни по света и момчето си търси,
а когато го намериш със него бъди,
живей щастливо и за мен не мисли.
гадно се чувствам,и дори сладолед не ми помага,което означава ,че положението е доста лошо..![]()
всъщност същия човек,продължава да ми скапва настроението ии едвам се въздържах днес да не му забие 1,щоото ми писна от лигльовци дет не знаят какво искат..просто аман!
Радвам се,че мойто момиче се прибира най-нарая от Америка,и ,че неделя сестра ми има рожден денще си изкараме супер веселко,дано подаръка дето й зех и хареса..
![]()
иначе днес яко съм се хилила с една приятелка и нейния....големи сладури са двамата...желая им всичко най-най![]()
Ядосанка на себе си, че пак го напраих :С
Сдухана ...
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Сдухан![]()
Не се опитвам да те спра,
но щом решила си върви.
Тръгни по света и момчето си търси,
а когато го намериш със него бъди,
живей щастливо и за мен не мисли.
Зле.![]()
nicolepcd
Ами чувствам се странноЛеко замаяна и полунапушена
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
... мразя всички и всичко!!!![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
объркана съм,защо просто не стане бързо ...![]()
He'll never know if you never show the way you feel inside ...
Ядосана ,че тва циври.Ядосана, че баща ми взе да тропа горе докато аз спах още :# Нервна, ядосана, не ми се слуша к'во ми говори майка ми, нищо ама НиЩиЧкО не искам, освен да излезна навънка и да взема т'ва дет ми трябва и да забравя всичко :#
Добро утро![]()
Не мислите ли,че денят е прекрасен![]()
:P
Днес мислех да стоя цял ден в леглото и да наваксам пропуснатия сън,но се очертава да ходим на разходка до резервата Сребърна и до "Царството на водните лилии" край Сс![]()
Направо нямам търпение моите шошита да се събудят и да тръгнем
Заредила съм се с 10 двойки алкални батерии и 2 карти по 2 ГБ и съм готова за снимане
Ще си направим една камара снимки и клипове
Само се чудя дали нета ще има покритие там
![]()
![]()
Лек ден на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
офф някакво много ми е шибано....
сестра ми замина,осъзнавам,че тва лято ще е много тъпо...
а вчера оня идиот пак ме ядоса....
ноо може да стане и по-зле (и със сиг ще стане де)
![]()
Ся се реших ,отиам да гладя (хахах :Д ) и след т'ва ще му мисля, разбрах, че утре не съм си в нас, не знам к'во ще правя ще откача :#
злее![]()
Come back and set me free... : )
Вървя, а не зная къде отивам...
Усмихвам се, а вътрешно плача...
Хората мислят, че съм щастлива, а аз не знам дори коя съм..
Искам да знам истината, да получа отговори, а всички или лъжат, или мълчат...
Заобиколена съм от толкова хора, подаряват ми толкова внимание, а аз съм самотна...
И все пак...това е живота, не всичко е любов и усмивки, а пък и ..."винаги може да е по-зле"...так, че усмихнат ден на всички![]()
"Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."
Волтер
Средна работа,ама то винаги може да е по-добре,така чее..![]()