- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.4
зле![]()
уморена, а пък имам много да уча![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Депресирана![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Мм, ставам.Поне вече се разсъних
![]()
nicolepcd
Супер зле..излъгах най-добрия си приятел и "за момента съм му паднала доста ниско в очите " ... не знам какво да му кажа,защото съм си виновна..![]()
![]()
Ми не знам как точно, той ми липсвааа иии![]()
Sweet home.....най накрая вкъщи.Сега уличния шум,трафика по пътя,всичките грижи....всичко ще се върне.Поне си починах известно време,макар и за малко.
Доволна![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ужасно ужасно тъжнааа ;(;(;( направо ще се побъркам ве4ее
I close my eyes, only for a moment and a moment's gone.. LqlLq
миии някакво странно ми е....
радвам се,че най-накрая ми звънна приятелката ми и разбрах,че е кацнала благополучно в софия.Супер мн ми липсваше и чакам утре да дойде,та да я нагушкам.
Иначе съм притеснена ,защото сега ни оформят и е малък ад..просто тая седмица ако оживея ще почерпя![]()
ама нямам избор..ще се постарая,щто идва морето иииии като знам там какво ще е ..просто някое и друго изпитване ще бледнее на фона на това,което ме очаква в края на месеца :P
искам искам искам наа море,ама много искам...![]()
ами както винаги объркана ...Кво им става на всички около мен бе?!
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми ... напрегната.Ще ми изпитват по 3 предмета днеска.А ученето не ми е сред любимите занимания,не знам даже как успях да се дигна тая сутрин след като снощи ли легнах във 2Ужасно много ми се спии.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
тъпо и нещо съм нервени е въпрос на време да си го изкарам на някой
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Уморенаа,а трябва да се оправям да излизам на бачкане...![]()
![]()
Объркана , наранена , плаче ми се ..Много време мина , цяли 6 месеца и много още остава , докато го забравя .. Ясно ми е , че 2 години не се забравят за 6 месеца .. Лошото е , че докато имах друг приятел си мислех , че не съм самотна и не мисля за него , а не е било така ! Била съм самотна , просто този човек който е бил до мен е запълвал така или иначе празното ми време .. Давам си сметка , че освен тялото си нищо друго несъм му дала .. И след като сложих край се завърнах към мизерния си , жалък , тъжен начин на живот - самотна потънала в красиви спомени и от време на време мила дума от него .. Нищо повече , надежда няма , а болката е толкова голяма ...
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Напуших се аз сутринта рано.....обаче извънредно много.Тоя път прекалих,отивам аз на работа обачеее не мога да спра да се смея,колегите взеха да ме питат кво ми е,а аз само се смея
.Та реших да избягам за да не ме нападнат
(тука вече съм се филмирал) и отивам на една детска площатка.Гледам аз,пейки и люлки.И ся си мисля-ако дойде неко жангал дали па нема да му е добре с тия железа?
.Гледам пейката и вика-е го е!тая пейка точно на три пъти ше я думне,шот тя цялата железна.Та махнах се аз и от площадката и се прибрах в нас.И те така те
.
офф неска имам класно по математика![]()
а нищо абсолютно нищо не знам
тряя препиша от някой иначе става много сложно
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Див бяс ме тресе веченяколко дена.....
Хахха секи ден съм така, неска бях решила да почина, ама ма вдъхнови и отивам в мойта стая да свия едно. .Първоначално написано от x3eme
![]()
Иначе как се чувствам - уморено.
Бобчо хващай пейката и я носи на вторични![]()
![]()
![]()
По темата:
До сега спах ... Сънено ми е,но имам 10 мин. да се оправя и да изляза с една приятелка
Направо не ми е ясно как ще се оправя ... Като за капак съм адски гладна и нямам търпение да седна някъде и да изям една Шопска салата
![]()
![]()
По-късно ще излизам с едни приятели и момчето от катастрофата,за която бях споменала преди няколко месеца
Ще се наложи да седна да говоря много сериозно с него (а може би и с адвоката му) и да разбера кога да очаквам тъпата призовка ... След това трябва да с баща ми да мислим как да се оттърва и да не отида на тъпото дело без да получа глоба от 500 до 1000лв.
![]()
![]()
![]()
Оффф очертава се да е един напрегнат ден![]()
Направих си с много зор ,т'ва в мойта стая ,щот ме беше страх майка ми да не дойде :Д и ся гледам заваля шибан дъжд.Майка му стара дано спре, щот каде ще пуша!?
^^Затваряш се в стаята си,отваряш прозореца,пускаш вентилатора и си пушиш.Правил съм го тоя номер цифра пъти.