- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.4
Бяснаааааааа![]()
![]()
писна ми да ме нараняваааааааааааааааааа ааааааааааааааааааат !!!
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от x3eme
![]()
Малко уморена,но щастлива...![]()
![]()
Доволна и щастлива от това,че колкото и да ми се искаше,не го направих.Не ме е яд дори и малко,което е повече от идеално!![]()
хм.. ами... не знам...доста объркана.... отчаяно влюбена в някой идеален и недостижим, осъзнала че един от най-близките и хора не държи на нея, но все още тая някакви надежди,че един ден всичко ще бъде наред
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
ооо сууууууупер![]()
![]()
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
точноооПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Бе аз си знам кво ми е![]()
![]()
nicolepcd
Ненаспала,така се чувствам и ще бачкам до 6:30 днес.![]()
![]()
Ами не мн добре![]()
Ходи ми се на мореее![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
ох и на мен ми се ходи на морее![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Първоначално написано от vesSynkaa
![]()
Малко ми е тъпо .. искам да направя нещо ново ..и така ми се ходи на мореее
![]()
Тъпооо...как може да правя само глипости![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Малко се успах ...![]()
Ама иначе като цяло ... реших да се променя ... или поне да променя начина, по който виждам нещата около мен и случващото се ... осъзнах какви хора съм имала и имам до мен и вече знам кой си заслужава и кой не ...
С това се надявам нещата да се наредят така както винаги съм искала ... а именно без да се тормозя всеки ден за квото и да е ... без нерви ... без излишн испорове с който и да е ...
Е дано ми се получи ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ГадноВече две вечери сънувам един приятел
В началото съня ми е страхотен,но в един момент всичко се прецаква,той ми казва разни неприятни неща,стряскам се,събуждам се трепереща и тъжна
![]()
![]()
По принцип повечето неща,които сънувам стават реалност след известно време и за това се притеснявам![]()
![]()
![]()
Ако изключим тия кошмари ... Ми супер съмВчера ходих по магазините и си взех най-готиния бял панталон и най-сладките обувки на света
![]()
![]()
Направи се влюбих в тях
![]()
![]()
Харесах си и две чанти (един и същ модел,но едната е черна,а другата бяла) ... Като казах на нашите да ми дадат пари да си ги взема отново чух думите на майка ми "Ако видя още една чанта вкъщи ще си ги търсиш на сметището ..."
![]()
![]()
Сега ще се наложи 3 дена да не излизам за да събера 30 лв. и да си ги купя
![]()
Оффф много мразя смяната на сезонитеКато почна с обновяването на гардероба все се появява някой проблем с майка ми
![]()
Лек ден на всички![]()
Ше ги избия.Чух гърмежи преди малко и ставам бързо да ида на тересата да видя кво става.От бързината нямам време да се облека и излизам по боксерки,знам ли кво става,мислех си че с пистолет се стреля.Та отивам аз на терасата и кво да видя???То имало празник,полиция,гвардия....у жас.И цифра хора ме гледат как си се разхождам по боксерки на първия етаж.Ужас и безумия,да ме събудят по тоя скапан начин
.
^ Късметлия![]()
Аз к'во да кажа като втори ден ме събуждат комшиите с една машинка за рязане на дърва?!А иначе ти се радвай,че си бил с боксерки,а я си представи к'ва атракция щеше да си ако и тях ги нямаше
![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
![]()
По темата:Писах СМС на едно приятелче,което е в Албена на моренце за да го питам дали днес ще се прибира,а говедото ник'во не ми отговаряАххх т'ва мъжете не сте като хората ... Все ще направите нещо,с което да ни ядосате
![]()
На мене не ми се живее...честно ! момичето на мечтите ми което адски много обичам е на крачка да тръгне с едно момче...просто откачам...нямам за какво да живея...сутрин ставам и незнам защо съществувам...искам просто да превъртя деня за да мине по леко без толкова много болка...
Това е моята история >>> http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
Страхотно![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
В добро настроение съм ,но се притеснявам, защото от утре ми почват изпитите и + това май съм болна :# И на всичката красоата времето е супер шибано :# и!!! най-лошото нямам вече нищо ,пък не мога да ида да си купя ,защот' неам пари :Д
нервен съм като циганин в автобус който чака кондуктора да дойде мама му да иба![]()
Чукайте се за удоволствие
Мързеливоо ми е![]()
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!