- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.4
Лягам да спа...с подозрения,че съм бременна,което хич не ми харесва...![]()
Замаяна съмднес по Дунава се возих на джет със скорост ... 110 км/ч.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Луднах ... супер е якоооо
![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Ще откача!Днес всичко ми е криво и на всичкото отгоре си го изкарах върху приятеля ми...не знам вече какво ми става...![]()
![]()
![]()
На всичкото отгоре се чувствам като пенсионер
Оф прави са лекарите...Всичко ми е на прихическа основа............................
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Супер мързеливо.Цял ден не съм се надигнала от леглото.Голям кеф![]()
отчаяна ..![]()
Раздразнено такова. И са чудя кво да рпавя ,да ходя ли да не ходя ли ся?!?!??!Бахти цял ден съм в нас :# Отделно, че един педал ме ядосва :# пфф скука братчееееееееееееееее.Абе майната му на всичко, аз отивам да си правя любимия занаят (хаха) и тва е .
^^Да ми кажеш после как мина.
По темата:жега ми е и се утешавам със биричка![]()
Боли ме главата,затова мисля да си легна малко.
![]()
![]()
![]()
нервна заради една тъпа квартира и си го изкарвам на нащо любимо Snekiиначе продължавам да съм влюбена
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не, че на някой му пука как се чувствам, но ще си излея мъката пък току виж ми е олекнало, колкото да мога да заспя тази нощ....чувствам се така, както се чувствам след всеки такъв ден.Чувствам се унил, разочарован, тъжен, изморен, болен...не намирам смисъл отново и нямам желание за следващия ден. Иска ми се да крещя, да троша, да удрям, да псувам...Мисля, че ще полудея! Къде е смисъла да давам всичко от себе си за хора които ме предават?!?! ПИСНА МИ! ПИСНА МИ! ПИСНА МИ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Толковаа тъжна......![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Преди малко бях в "офиса" (т.е. в барчето,в което се събираме) и сервитьорката ми предложи работа ... Оказа се,че шефа й много ме е харесал и иска да бачкам при тях събота и неделя,но тъй като носенето на табла не ми се отдава реших да откажа ...![]()
![]()
А така ми се искаше да стоя по цял ден в това кафене (заради едно момченце,с което си имаме разни заигравки
)
Иначе съм супер ... Спи ми се и мисля да лягам![]()
Като цяло дена ми мина супер ... Видях едно момче,с което знам,че НЕ БИВА да имам нищо общо (най-вече заради родителите ми),но ... Аххх адски готино ми стана като го видях
.......................
Абеее лека нощ на всички,че някои хора утре сме на даскало![]()
![]()
Нервна съм... Страх ме е. Предстои ми да направя огромна крачка в живота си, а толкова ме е страх от неизвестното.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Перфектно![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
Щастлива,че го имам,въпреки всичко и всички.![]()
Е,май грешиш на мен ми пука!Първоначално написано от Re5peC7
Кофти ми е...И аз се чувствам зле.Нямат край нещастията ми."Счупена на две"съм.
![]()
![]()
![]()
![]()
тъпо![]()
И на мен ми пукаПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
![]()
По темата:Изморена съм ... Бясна съм на тъпите даскали,защото утре ще съм втора смяна и ще съм от 12:30 до 18:00 на даскало![]()
![]()
... Спи ми се ... Гладна съм ... Абеее тъпа работа
![]()
Всичко ми е криво...Ядосвам се,че тениската не става,а на всичкото отгоре не ми остава време,утре ми дават и бележника и тогава ми е последния ден с шибания ми клас...Оф...![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Кофти, сдухано ...
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!