- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.4
Пфф как се чувствам.Яйляче, изпитите минаха добре ,аз не уча за утре, просто съм суУууПерРр high :Д пък ми е шибано.Пуши ми се още.
Иначе търся по и=-нет някви глупости, гледам как да си направя бонг :Д
ами чувствам се объркана, ако някой си направи труда да прочете темата ми ще разбере защо![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
супер скапаната съм....от 11 и 30 вися в даскало и вече не знам на кой свят се намирамискам да свършиме и да отида на морето-та да видя какво е туй живот..писна ми от учене и изпитване всеки ден,особено по химя-но щом искам 6 ще се мъча
![]()
иначе ми писна да се припознавам -във всеки почти виждам едно и също лице,което определено съм намразила до толкова,че като си помисля за него и ми се гади..а пък ми си привижда над и под път-странна работа![]()
![]()
сдухан, депресиран, ядосан, тъжен, одвратително се чуствам идва ми да хвана и да се метна от някъде и сичко да се приключи писна ми от този шибан факан животейй и кат се метна на никой няма да преча просто перфеее
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
сдухано ми е...
Много ми е яко.
Добре съм, но съм малко нервна и не мога да си обесня защо - заради жегата или просто заради цялото това напрежение в края на срока?
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Нервна съм!!!
От няколко часа чакам един приятел да влезе в скайп и да ми даде номера на стария си хазяин за да му се обадя и да му кажа,че наемаме веднага квартирата ... С една приятелка мислим да се местим там за лятото и да избухваме яко ... И като за капак апартамента е на не повече от 100 метра от нашия вход до входа на блока,в който се намираАхххх готино ми е
![]()
Малко ме е яд,защото не се видях с едно момче днес,нооо предполагам,че утре ще се засечем в "офиса" и ще си полафим![]()
Лека нощ на всички,които утре ще стават рано за даскало или за работа,а аз ще стоя до късно,защото трябва да стана чак в 11:30
![]()
много изнервен на работа![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Много ми се спи .. и се чуда какво да правяЗасега се търпи ..
Пак проблеми.Малко имам на главата че още ми се трупат.
Тъпо ми е , спи ми се супер многоа пък лиглата ми не си дига тела
начи пак нещо ми е сърдита е незнам причината
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Емм бивам ... макар, че имам малко нерви с мои познати ама ...![]()
Иначе се надявам това, което го мислим с моите пандишпани да стане ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Спи ми се. Започвам си есето по философия.
Разбира се че има на кой да му пука бате на мене ми пука не съм забравил думите ти в темата ми колко много ми помогнаха!!!Нали знаеш насреща съм човек дори и само ей тъй да полафим.Иначе по темата...ами Re5peC7 просто е казал всичко което бих могъл да кажа и аз.Първоначално написано от Re5peC7
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Тъпо ми е. Правя напук и на себе си и на него, а даже няма причина. Проклет инат![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Яко ми е нервно,и съм разстроена,защото не съм чувала и виждала мъжа си от събота........
ше се мреееееееееееееееееее
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Бива,но винаги може и по-добре!![]()