- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.4
Днес се чувствам като прегазена от нещо голямо.. Нищо не ми се прави, главата ме цепи, в някакво тъпо настроение съм.. а не ми се лежи, не ми се спи.. Да му се невиди![]()
Аааа супееер![]()
![]()
![]()
Деня ми започна перфектно
![]()
Точно се бях нанервила на майка ми иии ,.. аа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
btw май на всички днескашния ден е як![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
не е вярноПървоначално написано от vesSynkaa
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Добре съм![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Сънено ми еСтанах в 12.00h.
![]()
![]()
А иначе съм си много добре, поне засега :P
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Много ама много изморена...
Краката ужасно много ме болят.Вчера с тая дискотека прекалих ужасно много и сега всичко ме боли.
Но иначе страхотно си прекарах и изключение,че някой хора ми се цупиха и правиха сцени малко....
чувствам че ми се пуши!!!но не мога в момента, защото има хора в нас!
![]()
ооооо даперфектен,невероятен ден имах....излязла съм в 9 и сега се брибирам ,нооо имах все хубави занимания за деня,а на уроците ми беше супер якото...а и си имах супер яката компания въпреки всички притеснения,че човека не го познавам...
![]()
сега искам само да се наспя и ще съм на 10 плюс![]()
Малко се потроших, ама бивам![]()
nicolepcd
След малко отивам да "спа" в една фрСупер съм
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Бобиииииииииии ,къде си :СЛипсвашшшш
![]()
![]()
Иначе ядосана ,един шибаняк ме изигра днеска и сега съм 5 евро по лека, иначе се чувствам перфектно, защото ще ходим довечера към Брюксел и ще си купяяяяяяяяяЩастливооо
![]()
![]()
Супер съмЧакам три приятелки да дойдат до нас и изчезваме на женско парти (хах женско до към 23:30 де ама айде
)
![]()
![]()
Лелеее довечера ще се разбием на макс
![]()
Мъжа ми ... Ако се появиш кажи к'ъв подарък сте взели,че ми е любопитно![]()
Лека вечер на всички![]()
![]()
![]()
не успях да спя,че пак ме измъкнаха от нас..та до преди няма и час бях на кафе ..тамън се уговорихме кога и как ще излизам с едни приятели на дискотека след морето,чееее го отлагаме от мн време..![]()
![]()
иначе си говоря със зозата и сме се разлигавили пак на макс тааа...абе весела картинка сме![]()
http://www.vbox7.com/play:8b6948d7
айде пз за всички съфорумници![]()
Тук съм,имам да ти разказвам но няма да е сега.Първоначално написано от DevilWish
По темата:отивам да си лягам,че днес беше изморителен и тежък ден.
спи ми се, но след малко ще ми мине и пак няма да мога да мигна до към 4иначе съм малко настинала и ми е горещо
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Жена ми - мп3-ка, 1 гига, с радио звукозапис, и е червена. Много готина. Купихме и една картичка - черен плюш залепен върху картона, и с разноцветни букви написано Happy Birthday, ама едно леко изчанчено и хубаво такова. Пожеланието още се мисли.Първоначално написано от 3oPuTy
Помниш ли вчера какво ти обяснявах. Е днес има нова порция шокиращи разкрития. Девойката все още отказва да повярва въпреки че фактите са пред нея.
С ония диванета, така яко си прекарахме в Борисовата(парка) че нямаш на идея.
И добро утро.
По темата - днес се чувствам освежен, и в много готино настроение. Усещам как ще се размажа И тая вечер, и няма да мога да спя като хората, но определено ще си заслужава
И така![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
добро утро на всички ранобудни и не чак толкова мушмороци...
аз както обикновенно съм в някакво мн весело настроение ии въпреки,че имам да уча хич не ми е до това,та се ровичкам в нета и тъй![]()
^^Еее браво за подаръкаА за пожеланието може да погледнете в нета
Има доста хубави и красиви пожелания
Що се отнася до онова момиче ... Миии любовта е сляпа,нали знаеш![]()
![]()
![]()
А аз к'во да кажа като имах страшни планове за снощи,но ме заболя главата и се наложи да се прибераКато за капак и боксьорчето ми звъня да излизаме,а аз му отказах ...
![]()
По темата:Спи ми се и съм нервнаНяк'ъв кретен звъня на домашния и докат стана да вдигна затвори
Тъпака (или тъпачката де
) ме събуди в 08:17ч.
![]()
![]()
![]()
Дано поне довечера да си прекарам по-добре ама тогава пък ще има да се чудя утре как да си направя контролните по Философия и Процеси и Апарати (практика)![]()
На същото дередже съм :PПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ауу още седмица до това, което чакам от години ...![]()
![]()
А след него всичко останалоо ...
![]()
А за днес .. ох ми за сега се чувствам добре ... не са станали от сън хората, които ме ядосват всеки ден ... така, че имам още малко време да се порадвам ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чувствам се като загубила себе си, загубила живота си, не знаеща какво искам, от какво имам нужда и на къде вървя, дори се чудя дали не се връщам стремглаво назад... И ме боли... Ужасно ме боли....
от части ми е тъпо , щото седя и чакам да излиезна , ама времето ме потиска.. иначе ми е некво умерено щастливо , щото вчера напрайх много хубава покупка и още си се радвам ;дд .. ама общо взета си седя и се чудя кво да правя ;д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първоначално написано от smiirnoff
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
имам да уча и пак да уча щото изпита ми наближаваа иначе ми е едно такова депресиращо и безралично за това което става краи мен
![]()