- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.4
Мм, бивам.![]()
nicolepcd
Уж днес ми беше супер весело, лигаво. И какво? Прибрах се и 'айде сетих се за нещото 'дето ми развали настроението. Ох не издържам.
Адски щастлива, с най - добрия ми приятел сме си добре вече <3
Разочарована. Простих, но сякаш нещо не е същото. Всяка връзка изисква компромиси. Дойде и моят ред да правя такива.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Чувствам се странно![]()
От една страна съм много щастлива че челси биха и спечелиха Фа къп![]()
![]()
![]()
Но ми е супер кофти , понеже се скарах с приятеля ми![]()
Тъпо ми е. Кофти ми е. Скапано ми е. Задръстено ми е. Смотано ми е. Странно ми е.![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
И по-добре съм била![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Леле ако съм си мсиелал преди че съм объркана и че в мен бушуват самоизключващи се чувства съм се лъгала .. то сега е мното по - лошо. С "моята любов" ( момчето по кето съм хлътнала до няма и къде сума ти време) се целувахме ,прегръщахме и т.н.... И сега се побърквам ,защото не знам дали иска нещо по сериозно или не ... След целуването се държа както преди смисъл все така мило и яко... Но не искам да съм просто нещо несерозно единично , а нещо повече , макар че фактите са леееко против това... И сега се опитвам да не се отчайвам , но толкова искам да го видя и да разбера как стоят за него нещата ,че бушоните ми всеки момент ще изпушат! Гледам да мисля позитивно ,защтоо нали има приказва " искай и ще получиш , търси и ще намериш " и се надявам при мен да се получи .
в отмъстително настроение съм... searching for peace
А ако искаш мир, подготви се за война!
Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...
....предадена ,излъгана....пренебрегната... за пореден път...и последен................... няма да търпя повече...
Няк'во супер яко
Слушам си black, гледам разлченени трупове в нета.. баси кефа!
Ми....и аз не знам как.....Леко депресирана и тъжна предполагам
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
моя ме излъга..... аз не мога повече да търпя такова държание..Първоначално написано от machoka
не ми се обяснява тук..мн е дълго...
пък и мисля,че някои ще го сметнат заа малко нещо..а за мен е финална грешка....![]()
Миии гадно ми е ...
Излизах с една приятелка и й давах разни съвети ... На края осъзнах,че и аз имам нужда от съвет ...![]()
Л-И-П-С-В-А---М-И!!!![]()
![]()
![]()
Пффф лека вечер на всички ...........![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Уморих се от всичко,но няма да се предавам.![]()
![]()
пиен съм, зал;ен съм да го ева![]()
клак мой съм
.. и ся мисля да ходя да ме няма
Добре съм![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Скара,бира,плаж, морееееДа идва понеделник,че да ходя на плаж/ако е хубаво времето/ и да видя какво ще ми подари за 1-ви юни братовчедка ми
![]()
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Чувствам се бясна :# Наще пак са скарани и пак аз ще трябва да седя между тях и тъй като баща ми е прав, кажа ли една дума на негова страна майка ми ще се почувства пренебрегната :#
Чувствам се леко казано сънена...Говорих с едно слънце до 5 и 30 ии сега мноооого ми се спинка...
![]()
![]()
Иначе като цяло тези, които ги искам до мен ги няма ... но моите лигльовци знаят как да ме разсмеят...![]()
Ам дано и днес бъде толкова забавно колкото вчера...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Супер съм.