- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.4
Малко съм нервна ... Чух едни коментари за част от компанията ми и се изнервих ... За сметка на това чух и неща за себе си,които ме зарадваха
Като цяло съм леееко объркана ... Опитах се да изхвърля едно момче от съзнанието си,но явно това няма да стане ... Като за капак през ден го виждам и сърцето ми започва да прескача ... Оффф,както каза кака ми (slun4ice_90) май е време да си хвана сериозен приятел и да забравя всички останали,които само ми мътят мозъка
![]()
![]()
Защо трябваше този човек да се появи в живота ми и за 4 месеца и половина да остави толкова голям отпечатък в мен
![]()
Знам,че НЕ ТРЯБВА ... знам,че НЕ МОЖЕ ... но все пак го искам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Супер съм,след бачкане...![]()
![]()
Ми бате... like just any other day ... без момиче от 8 месеца напрао страхотно почти 9 даже... понякога ми е кеф друг път не...абе страшна раота... утре и изпит по немски направо върха
![]()
What if.. ?
Зори,не се ядосвай,ей!Първоначално написано от 3oPuTy
Не позволявай на толкова момчета да се зайграват с теб.Всичко ще се нареди,спокойно.
![]()
Миме,те не се заиграват с мен ...![]()
По-скоро аз правя така,че да покажа,че имам някаква ТЪПИ симпатий към тях ... Или по-точно към Него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... а НЕ ТРЯБВА и НЕ БИВА ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мии кофти ми е .. потискам се от тоя дъжд , искам да се видя с него , ама ето на , пак вали![]()
боли ме и корема.. много ми е скучно , замечтано , сънливо ии потиснато ( because of rain ;х ) .. утре пак ще съм самичка до 14.00h .. после ако вали ще се закопая в нас , ще си извикам някоя приятелка и ще прекараме часове в гледане на филми , лигавене и " говорене ;д "
пък сега няма и какво да правя , чакам тати да си легне , за да ме изръчка и мене и аз да ставам да си лягам , щото ме мързи да стана .. а пък ми се спи ..
ии той ( не тати , ами моя катт , мъжът ;д ) ми е обещал приказка за днеска ( както всеки ден ми разказва по телефона преди да заспя , след което като приключи с приказката , кресва веднъж дали съм заспала , ии ако не му отговоря ми казва тихичко , че ме обича , пожелава ми лека и затваря ;д ) .. ама сега никъв го няма , беше на ндк с колелото , а дали не го е отнесла бурята ? ! ;дд![]()
и сега след малко ще си легна , ще гушна мечока , който ми подари и ще се опитам да заспя , въпреки , че ще чувам как от другата стая тати хърка .. ;д![]()
.. тъпоо ми е всички си легнаха , аз седя и чакам някой да ми разкаже приказка ;д ама няма![]()
.. котката ми полудя ии сега тича като луда из целия апартамент , с надеждата някой да си поиграе с нея или да сабори нещо , с цел някой пак да й обърне внимание .. но всички ги мързи .. тате още яде , мама гледа д-р Хаус , кака спи , а аз скучая , седя си на загасена лампа ии си слушам The Kin - Together .. пфф много ми е тъпо
... лягам си ;д![]()
утре пак един скучен ден ..![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
както казва един от моя клас "чувствам се прецакан"тя идва в петък, аз съм тотално сбъркан, защото я харесвам адски много, а разстоянието е голяма пречка... другото което - не знам дали тя харесва мен, но ще разбера... съвсем скоро! Още нещо - тия дни ще вали и ако в петък вземе, че ми вали, ще чупя на дядо ви господ ръчичките...
![]()
По-добре краката ,че да има как да си играе с някои неща....Първоначално написано от Tempest
What if.. ?
![]()
чувствам се такаа, същоо ии ми е малко гадно. Искам вече да си ходя на Бг да си видя приятелите ама от др страна искам да остана тук, не искам да го оставям за 2 - 3 месеца ии теззии хораа тукк, ще ми липсват .. ..
![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
боже,как ти завиждам само....и аз искам така-както бях чела в един пост без момчета,няма проблемиПървоначално написано от JustLikeHeaven
...
като за капак ще имам изходящо ниво по химия тая седмица СЛЕД като сме офомени..е да се пита и мае човек,г-жата добре ли е или не...
днеска ми е замечтано ии може би до някаква степен глупаво ;д , защото първо , че тати е отпуска цяла седмица;дд , второ баба днес пак ще идва ;д .. ( поне ще ми донесе шоколад от ония големите милка ;д
) ..
ии сега пак ме боли корема , трябва да уча по математика , в четвъртък изпит .. ;хх![]()
![]()
.. ама пък днеска времето ТРЯБВА да е по - хубаво и ще излезна с него![]()
Приятен ден на всички , ии дано не ви боли корема прец целя ден , както мен ме боли в момента ;дд![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
точно ръчичките, според теб защо вали?Първоначално написано от fatal4o
![]()
Е , защо... ако му счупиш ръчичките ше спре да вали начи !Първоначално написано от Tempest
Ше те съдиме после за нарушаване на водния кръговрат така, че в твоя полза е да му чупиш краката
![]()
What if.. ?
Днес ще си получа Дипломатааа.![]()
Ще започна нещо ново,което съм намислила.Много съм щастлива неща,които ми се случиха този месец вече знам,че са за добре.Всичко, е в моя полза.
![]()
![]()
Отворете прозореца да гръмнаПреди малко се събудих и си правя сега парти в нас
дано не събудя някой
и квото да си говорим Джена си е Джена
![]()
Развълнувана и нетърпелива съм. Днес започвам да си стягам багажа и в петък се изнасям от нас. Буквално. Заминавам за друг град да живея с приятеля сиЖивотът е хубав.
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от TheBeliever
Уау голяма стъпка си предприела.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
яко нервен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Наясно съм с това. Но и двамата се чувстваме готови и решихме да си дадем шанс.Първоначално написано от DivoTo_KoTe
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нервна , отекчена , днеска имах един изпит , утре още един , за който трябва да учаВсички искат да изляза с тях , но те са си уформени отдавна и вече за училище не им пука . Когато те трябваше да учат си учеха , сега ми се сърдят , че не съм излизала с тях
Предпочитам бъдещето си пред такива "приятели"
![]()
мина ми единия изпит и съм малко по спокоина![]()
![]()
нищо че в събота имам още един
но да минават и да се махам и да отивам на моренце
![]()
![]()
![]()
![]()
Оххх все още в главата са ми нещата от снощиТОЙ се е загнездил на дълбоко в съзнанието ми и не иска да се махне от там!!!
![]()
![]()
![]()
Като за капак имам час и половина да се изкъпя,да ми изсъхне косата,да я изправя,да реша к'во да си облека,да си направя няк'ва прическа,да се гримирам и да излязаХич не ми е ясно как ще се побера в това време ама айде ...
![]()
Пффф дано днес вечерта ми да мине по-добре от снощиНе искам пак цяла вечер да мисля само за Него
![]()
![]()
![]()