- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.4
Изкъпан , но все още се чуствам преебан от половин народ баткотака е от дни вече.... баси първо говори едно, после друг фр говори трето и на мен още по различно
шантава му работа
![]()
What if.. ?
Първоначално написано от Re5peC7
Роскаааааааа, Роскааааааа все на тебе....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
несподелено влюбен и всеки ден я виждам на даскало и ми става още по гадно щото си преебахме приятелството а трябваше да си мълча и да изчакам да премине ...
Ми за ся добре,моля се да не завали,че да мога да излязааа![]()
у,просто ми е супер...имахме 4 часа,които проспахме както си трябвашеи се глезехме с моите джофри и с кочпанията в класа като цяло :P
вече плановете за лятото са на лице с малки изключения,които някои хора ще ги допопълват и те тъй![]()
Хем започвам да си мисля за това, че ще избягам от всички за няколко дни съвсем скоро ... но все още ме мъчат няколко човека със своите постъпки и поведение ...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
чуствам се виновен, цялото положение сегашно е заради мен, дано да мога да се реванширам, знам че и писна много от мен и все пак не ми е теглила майните...
аз пък мн държа на нея, чак не си вярвам че мога толкова...
то густо, то пусто
Ще ходя на остров Ибизааа,нека ми е зле.![]()
![]()
![]()
![]()
упражних си руския по много весел начин с мама и още умирам да се хиля...понякога е по-луда глава иот мен и това много ме е радвало винаги![]()
до сега пращах снимки на една фр-ка дет си правихме днес-мн са шашави ама какво др да очаква човек от нас![]()
чуствам се ужаснооо !!!![]()
![]()
![]()
Самотно, неразбрано...
Имам чувството, че ми няма доверие...
Иска ми се да съм сама няколко дни... Имам нуждата от това, но едва ли ще стане...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Чувствам се самотна, объркана, тъжна, нервна..... Искам го, а знам, че той не ме заслужава, но въпреки всичко го обичам.....![]()
![]()
Защо винаги прави така? Винаги се връща в живота ми, когато съм си стъпила на краката и преобръща всичко.........
![]()
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
охх умирам за сън... отивам и се трупясвам![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Изморена
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
нервна съм
влюбенои малко заспала...
![]()
Трябва да лягам а никак не ми се спи,ама пък утре трябва да стана рано.Много тъп "проблем".
вече не ми пука за нищо, каквото стане... но все пак като си помисля как ще се изправя срещу нея иии... ме свива стомахас такова усмихнато човече не знам как ще говоря по сериозна тема
Страхотнооо...![]()
Обичам го.![]()
Първоначално написано от KiSsMyAsS
колко познато![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Аз съм екстра-перфекшън отново![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House