- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.4
Странно.. хем ми е едно такова весело.. хем нещо ми тежи.. абе шашава работа![]()
![]()
Lipsvashh_mi сватбата мина и се извиняваме,че не сме те поканили,но обещаваме,че ще те поканим на предстоящия развод
Даже ако искаш и 3-те деца ще ти подаримНямаш грижи
![]()
По темата:Чувствам се малко по-добреМъжа ми се опитва да ме развесели и успява
,нооо мисля да си лягам след малко,защото нямам сили да си държа очичките отворени
![]()
Лека и мека на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
супер бях първо на кафе с неколко фр дето одавна не бяхме излизали![]()
там видяхме две от старите сервитиорки
![]()
и седнаха при нас и беше пълна лудницааа
![]()
супер лигняя и простотиииии
![]()
![]()
![]()
после се дърпахме с колите
![]()
и накрая отидохме до на един фр селото и се събрахме сиг 30 човека и повече и пихме бираа и се лигавихме
![]()
![]()
неска сичко ми е весело и ми ебати купонааааа
![]()
![]()
![]()
са си слушам музика и си се кефаааа
![]()
![]()
и едно поздравче за всички
Eminem - We Made You
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
уморен... отивам да лягам.. че утре пак ... айде лека ви нощ
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Зле съм и ми се спи!
nicolepcd
Фанал ме е летния грип и не съм особено добре ..![]()
иии ся за петък очаквам да кажат в прогнозата за времето "в петък ще вали червен сняг"... най-малкото ше вали смотан дъжд, който няма да ме спре!!! Аз съм решил, че ще се видя с нея, ако ще и град да вали, ако ще и да ми разбие главата тоя град... пак ще отида!
Ще ми е интересно дали ше отидеш ако имаш страшно голямо разтройство и много ти се подпръцква . . . че на всичкото отгоре осъзнаваш ,че закъсняваш и трябва да тичаш много бързо под дъжда от град който вали и ти прави синини по главата ,но пък и другата част от ледени кубчета те пери през корема ,а да не забравяме ,че ти имаш разтройство и ти се подпръцква!!!Първоначално написано от Tempest
![]()
Ако си в подобно положение можеш да пробваш редбул "Той дава крилааа" , ще се разминеш само с разбитата глава.
П.С. Знам че съм страшно гнусен и гаден!!
What if.. ?
болят ме устните от онзи идиот вече![]()
и лягам да спа,че утре ме чака конско за тва колко часа съм се прибралаа....![]()
Нахапана от комари и малко сънена, въпреки че трябва да се взимам в ръце, че 'купонът' е започнал, а аз още проверявам пощи и чета новини. Тази вечер се очертава да бъде дъъъъълга.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
тоя редбул най-много да предизвика разстройствотоПървоначално написано от fatal4o
![]()
Зориии аз близначетата не ги давам. Толкова сладурски са и те зареждат с енергия. Грях ти на душата ако ги подариш на Яна![]()
Иначе ще има покани за всички. Жена ми плаща сметката
Аз съм ПЕР-ФЕКТ-НО отново. Баси нямате си и идея колко се променя началото на деня ако се събудиш наспан. Подготвям се за отпуската, ще има доста дълго пътуване София - Пловдив - София - Варна - Силистра - София, все още има възможност за още вмъкванияЩе видим какво ще измисля.
Ааа кефя се на якото настроение в което съм днес![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Добро утро на всичкиТуко що се излюпвам и още съм и аз нз къде си,но добре че нещата за днес съм си ги попрочела та пак ще мързелувам...мале напоследък съм баси и мързела
![]()
Иначе,женените не се обиждайте ама не ви ща дацата да ги гледам...след време ще си имам мои да ме тормозят,тъй че![]()
![]()
Но ако ме поканите за кръстница-това ще едруго нещо...пък и нали са момчета....
аз отивам за чаша кафе,аа вие мислете офертата да бъда кръстница![]()
Сънена съм, а след малко трябва да се влача на няква глупост по географияя![]()
nicolepcd
В дни на затъмнение,както каза един френд.![]()
+1, Хах, клубът на преебаните се радва на много членове...Първоначално написано от selens
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Чувствам се ,гадно, страх ме е за училище, страх ме е за това ,което трябва да направя, страх ме е за още нещо, плюс това съм прецакана, с това ,което вчера купих :# Дадох си парите на вятъра майка му стара, макар ,че ще си го използвам де =)
Мъжа ми ... Кой ще плаща сметката,че не разбрахАз ли?! ... Да,да!
Янче ти не ги искаш,аз не ги искам ... Миии значи МъжО ми ще ги вземе![]()
По темата:Имам петици по Микробиология (практика) и Аналитична химия (практика) и съм бясна!!!Като за капак двете ми даскалки така яко ме наредиха,защото съм можела и съм била с много по-големи възможности,но ме било мързяло
![]()
![]()
![]()
Иначе ми е готино,защото ни пуснаха 2 часа и половина по-рано![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
А твоя тати беше милионера. Аз нямам пукнат лев...(всичко е на пачки)
За теб остава голямото, за мен са близначетата
По темата - супер ми е, освободено някво![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ма.мка му всяка сутрин все един и същи съномръзна ми вече бе, омръзна ми
![]()
пф.. гладна с болки в стомаха след тоя изпит ... поне мина![]()
и ще си лягам да си почина малко, че ми писнаа![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?