- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.4
Утре по това време ше съм изтрешял супер яко,нямам търпение просто.
Нещо подобно, само че сама си го бях създала затвора!![]()
Уморих се да чакам тия от Дъ войс да ми изпратят тъпото писмо и така и не успях да намеря тая песен...Как да се чувствам? Изморена съъъм
![]()
От една страна се чувствам страхотно-до сега бях с него,беше страхотно,не можем да се отлепим един от друг....![]()
А от друга страна - УТРЕ СЪМ МЪРТВА ! (закаснях ужасно много - 2 часа)![]()
набрегнатоима няма след един час съм на изпит и ще има да се гърчим мн ако
![]()
но хубавото е че след изпита заминавам за варна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Днеска нема се бачкаДовечера пак на концерт
![]()
![]()
![]()
Voice - Devilish Temptation
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Нервно ми е![]()
Искам да си пресирам косата,но още ми се спи,а ако изчакам да се разсъня няма да ми стигне времето,защото ми трябват около 2 часа и половина,а в 13:00 най-късно трябва да излизам ...
Освен това днес е състезанието между варненския и силистренския отбор по гребане и ми е малко нервно ... Знам,че нашите ще бият варненци (както става винаги през последната година и нещо) ама все пак имам странното чувство,че моите шматки (и най-вече едно момченце) ще се разсейват прекалено много от факта,че съм там и ги гледам и може да объркат нещо
Като за капак нямам търпение да дойде десети и да замина на кратка екскурзийка (Търново,Габрово,Арбанаси,Ш умен и всички по-интересни места по тази дистанция)После ще се потормозя още 3 дена на стажа в тъпата лаборатория и айдеее пак в Габрово
![]()
Аххх това лято се очертава да бъде доооста странно:P
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Добре съм![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Бивам, ама ми е леко скука, та мисля да си легна малко и да почета книжка![]()
nicolepcd
Нервна, имам много нерешени проблеми, точно заради това ще излезна след малко ,да пазарувам дрешки и тн, за да се успокоя и когато се върна ще си свия едно, ще го изпуша и изобщо днеска ще си отдам целият ден ,само за себе си. Никой не ми трябва.
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Нещо май настивам.. Ии съм отпаднала малко.. Ноо иначе съм добре, да не повярваш ^^
Още 6 часа до концерта...![]()
![]()
там ще е момичето дет вчера скъсахме, но все тая... разделихме се мирно и спокойно, тъй че ако се засечем ще сме на здрасти - здрасти, наздраве - наздраве, ае чао и те така... : ) След една седмица почвам работа като чирак на един майстор
Преди малко се исрах и чувствам ебати облекчението
![]()
ПС: Brainstorm - Blind Suffering![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Как можах да се напия толко злобно снощи?Сутринта ми звъни телефона,баща ми ми го носи,а аз викам не виждаш ли че набирам бе?Тряя спра да пия баси.А днес ми е важен ден,предстои ми нещо уникално и махмурлука обезмисля всичко.Добре,че тренинга си казва думата.
Ядосана... !!!![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Незнам ...некво ми е тъпо
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.