- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.4
ИЗкарах си перфектно тази сутрин, нооо не мисля че ще е така и тази вечер. На работа съм а няма какво да стане.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Уморено и нервно ми е след бачкането,а трябва да излизам,за да се видя с едни приятели.![]()
![]()
Спокойна, защото сега ще излизам и малко ще се направим мазалооо.Ама ми е тъпо, защото вали дъжд, добре че идват с колата да ме вземат,.
тъпо ми е...![]()
Чувствам се уникално ...
Адски ми е яко ...
Освен това ми е страшно забавно,защото бях на състезанието по гребане,стрелба и възли и адски много се смях на варненския отбор от военноморското училище,които паднаха от женския силистренски отбор на възлите и от мъжкия отбор на гребането (за стрелбата нямам инфо ама като видях,колко зле бяха щом единия беше с помощник,който му зареждаше пушката ...)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лелеее нямаше по-големи смешници
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Освен това си се видях с момченцетоЗа съжаление нямахме много време,защото беше изморен от състезанията ама к'во да се прави
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Някакси празна ми е без него![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
наранена предадена разгневена![]()
(h) Когато си на дъното на ада,когато си най-тъжен,най-злочест,от парещите въглени на мъката си направи сам стълба и излез
hahahoahoaohoaohayhihihi -така са чувствам :Д
И си искам при приятелят ми.Не знам какво правя ,какво чувствам . . :С
Чувствам, че една голяма възможност тропа на вратата, а аз я изпускам.. И усещам, че трябва да направя нещо за да дойде отново при мен.. и този път няма да я пропусна.. Дано успея![]()
И спря да се върти за миг земята..
Днес прекарах един прекрасен ден .. а все още съм недоволна .. какво искам мамка му![]()
![]()
фрустриран съм ,а много искам да стане някво чудо и да си промени мнението ....л
Чувствам се прекрасно.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
ощее и още любов искашПървоначално написано от selens
![]()
По темата : Ужасно зле се чувствам![]()
супер :P :P :P :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
лелее... самото й присъствие лъха щастие... винаги усмихната... ама беше с гаджето си, аз как да й кажа, че я харесвам, като оня дръвник не я пуска...пу, яд ме е и за пролетта, и за вчера... и ще ме е яд докато не й кажа... което значи август... цял месец![]()
Амиии бивам ... в добра компания съм за момента ии чакам с нетърпение ваканцията ...![]()
![]()
![]()
А и стискам палци на един приятел ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Притеснена съм![]()
МНОГО!
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Първо се събудих в 05:30ч.
После се събудих в 07:30ч.
А сега се събудих в 08:45ч.
Ноооооооооооооооооооооо въпреки това съм в страхотно настроение![]()
След час и половина започват състезанията в Дунавската градина и още не съм сигурна дали ще успеем с един приятел да отидем на време![]()
Освен това довечера ще съм на банкет с отборите,но тъй като малките (до 20 години) ще се събират в едно момче,а възрастните на басейна,още не знам с кои точно ще съмМай на края ще стане така,че ще отида първо на единия с момченцето ми,после ще го накарам някак си да отидем при големите и цяла вечер ще се мятаме като луди в басейна
![]()
![]()
Току-виж ми минала фобията от дълбочини и пак съм започнала да плувам
П.П.Ако има някой от Варна няма да е зле да стиска палци на ония смотльовци от военноморското,защото са наистина много зле![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от Kukumqvka
![]()
![]()
По темата - засега добре![]()
Горе-долу добре![]()
nicolepcd
Едно такова никакво ...5мин ми е супер яко 10 ми е много тъпо![]()