- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.4
Ами.. спи ми се..![]()
Супер жизнерадостно ми е. Скача ми се, танцува ми се. Искам компания, искам риплей на вторник вечерта...И не искам много, искам всичко!
Извинен си,слънциче!Първоначално написано от valdesbg
![]()
ама не само ти имаш вина така,че ... споко
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Екстра съм мечтата е наполовина сбъдната, и съм много на кеф днеска![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Амиии добре,има някой неща дето да се желаят ама кво да се прави...![]()
ауу лигаво ми еее...![]()
![]()
![]()
![]()
Малко съм уморена, че днес от моренцету пътувах с моите шматки мноооого часове ...![]()
Иначе чакам с нетърпение съботата, за да се видя с един човек ..
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За последните три дни съм спала има-няма 5 часа общо.. как ли се чувствам![]()
nicolepcd
Тъжна... липсва миколко време мина и не мога да спра да мисля за него
![]()
Тъпо се чувствам ... някво никво....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Чувствам се И-Д-Е-А-Л-Н-О!!!![]()
![]()
![]()
Времето е повече от чудесноСлънчево,леко хладно ... абее идеално за пазар
Само чакам да стане 3 часа и да взема една приятелка от работа и после айдеее по магазините да си търся пастелено син (син ама бебешко син) панталон и някакви цикламени сандали ... Оффф и всичко това заради една цикламена блузка,която си взех вчера
![]()
Иначе като цяло съм супер![]()
![]()
Поразчистих си скайпа
Премахнах доста хора,които от доста време само ми заемаха място (така да се каже)
![]()
Освен това съм хлътнала по едно боксьорчеи довечера мислим да излезем малко с едни приятели "по двойки"
![]()
Абеее като цяло се кефя на ваканцията,най-вече защото се оттървах от стажа в тъпата лаборатория
и защото се очертава това лято да е едно от най-емоционалните ми до сега
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само да дойде десети юли и се почва купона и голямото обикаляне на БългарияПърво до Търново-Габрово-Арбанаси-Шумен ... После във Варна да викаме за отборите по гребане
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... После пак в Габрово за 3-4 дена
... После айдее пак на море,но този път в Кранево ... След това във Варна да вземем едни приятели и айдеее (най-вероятно) на Шабла на палатки за 3-4 дена ...
Аххх обичам ваканциите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
чувствам се някакси никакси![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
липсва ми ..
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
.. искам утрееееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
що?Първоначално написано от Hilary_
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
.. ше се виждам с един момък ии ми е интересно да вида кво ше стане ...Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
![]()
стискай палци ..![]()
![]()
Priceless .. <3
ас се чувствам срината ..на6те ре6иха да ме преместят ф нов град с ново у4или6те посредата на 2 срока , гаджето ми замина да живее ф испания
половината ми фр ме зарязаха 6тото мислеха 4е след като0 се преместя мн съм се про0менила .. и 0от старите ми фр остана само0 1 ..по0сле на6те ми спряха джобните 6отто съм си била променила успехаа ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)
как ли съм нзмнзм дали искам да го видя или искам просто да скрия някаде и никои да не ме знае къде съм
![]()
Супер съм върнах се онзи дне от лагера , котйо беше просто върховен !!! И сега имам среща с едно момче умирам от притеснение ( пак ...) дано всичко мине както трябва.
Бааа всички се виждате с разни момци, а с мен коя иска да се види? :Р
Иначе по темата - събота вечер на работа е мъртвило. На мен ми се спи, и като нищо ще откарам 2-3 часаСамо да не звънне шефа, че няма да го чуя
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Нервно ми е![]()
![]()
nicolepcd
объркана,леко бясна...
Добре съм .. само малко ме боли главата![]()
ужасно.. момчето което харесвам от година и половина харесва сестра ми ..